Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: ÉLŐ ONLINE KÖZVETÍTÉS: JÁSZBERÉNYI FC – PUTNOK FC 2-1

Kezdő-Jászberény-Putnok JÓ

Vége

Itt a vége, bár kikaptunk 2-1-re, de ez egy vállalható vereség volt!!! Jár a taps a putnoki játékosoknak is!!!!

2. félidő

94. perc: Az utolsó percbe léptünk és még egy hazai szöglet úgy néz ki belefér. A jászberényiek már nagyon lefújnák a meccset.

92. perc: Kicsi a rakás a sarokban. Szöglethez jut a Jászberény. Amiből aztán semmi nem lesz. Mi jöhetünk kifelé, na talán még egy támadás és egy apró kicsi gólocska…

90. perc: Négy perc lesz a ráadás.

Csere

89. perc: Albert Ádámot hozza le a berényi kispad, Pap Zoltán a pályán. Nálunk Zimányi Ádám cserél Fehér Balázs helyett. Szilágyi Szebasztián váltotta Budaházi Leventét.

Sárga lap

89. perc: Sárga lapot kap Szanyi Krisztián.

Csere

86. perc: Szanyi Krisztián váltja Szőllősi Ferencet. Cserél a Berény.

85. perc: Lendületesen lépünk fel Kréti Gergő labdaszerzése után, Ádám Feri lő távolról, belelépnek a lövésbe. Nem baj, szép volt!

Sárga lap

83. perc: A szabadrúgásnál a jászberényiek játékosa mintha a saját kezére fejelte volna a labdát, büntetőt mindenesetre nincs. Van viszont sárga lap reklamálásért Ádám Ferinek.

81. perc: Ádám Ferenc és Süttő Attila viadalt láthattunk, pontozással Feri nyert, szabit kapunk a sarokból.

Piros lap

80. perc: Kiállították Fehér Balázst….

Sárga lap

79. perc: Fehér Balázs kap sárga cédulát. Ő nem szabálytalan volt, hanem reklamált. 

Sárga lap

76. perc: A szögletet kifejeljük, Sramkó Ronáld hozná ki a labdát, de letarolja őt László Krisztián. Csúnya szabálytalanság, jár a sárga lap.

75. perc: Egy jó keresztlabda után Albert Ádám jut szemből lövőhelyzetbe, Pápai Krisztián szedte ki a léc alól.

Gól

70. perc: Szemere Balázs lő a tizenhatoson kívülről és egy szép góllal megszerzi a vezetést újfent a Jászberénynek. (2-1)

Sárga lap

69. perc: Horváth Csanád kap sárgát.

68. perc: Nagy lehetőség kicsit váratlanul előttünk mert utóbbi időben beszorultunk, Sramkó Ronáldot szerelték az utolsó pillanatban. Stefán Bendegúz harcol nagyot a megszerzett labdával ezzel is eltelt egy kis idő.

66. perc: Keményffy Máté ment szögletre egy beadást. A sarokrúgást Ádám Feri szedi össze a hosszú oldalon.

65. perc: Támad a Jászberény, egy újabb remek védés kapusunktól.

Csere

63. perc: Mi is cserélünk, Magyar Máté – aki nagyot játszott a középpályán – hagyja el a játékteret és ismét lehetőséghez Stefán Bendegúz a Sajóvölgye játékosa.

61. perc: Távoli lövés a jobb szélről egy lendületes hazai akció után, Pápai Krisztián mint egy párduc úgy vetődik és védi a kísérletet. Ez az!

60. perc: Remek kontra tőlünk, Pataki Roland próbál betörni a hazaiak tizenhatosára, üggyel-bajjal de elveszik tőle  a lasztit. Nem baj szép volt!

Csere

57. perc: Kettős csere a hazaiaknál, Gergely Péter és László Krisztián a pályán.

55. perc: Keményffy Máté emeli előre a labdát Pataki Rolandra, jól veszi le mellel a büntin belül, aztán szerelik sajnos.

54. perc: Putnoki pontrúgás után iszonyatosan veszélyes kontra a berényiektől, Gubacsi Zoli mesteri közbelépése akadályozza meg a gólszerzési esélyt. Szöglet, miénk a labda!!! Ez az!!!!

Gól

51. perc: És kisült kérem szépen, Ádám Ferenc passzával Pataki Roland lépdel felfelé, a tizenhatoson belül egy okos csel, majd a jobb alsóba belövi a labdát!!!! Igeeeeen! (1-1)

49. perc: Kezezés miatt kapunk szabadrúgást, Ádám Feri a blokkba küldi, ellentámad a hazai alakulat, Budaházi Levi szedi össze és gurítja hazai Pápai Krisztiánnak. A második félidőben jobban harapunk előre felé, ebből még valami jó is kisülhet.

46. perc: Mi kezdtük a második félidőt és nem sokkal később egy távoli Pataki Roli lövést jegyezhettünk fel. Nem baj az, fölé ment, de lövésből lesz a gól!

EREDMÉNYEK

Nézzük milyen eredmények ismeretesek a többi pályáról az nb3foci.hu facebook csoportja jóvoltából:

GYÖNGYÖS – TÁLLYA 1-0
SAJÓBÁBONY – SALGÓTARJÁN 1-1
KISVÁRDA II. – TISZAFÜRED 1-1
CEGLÉD – BALASSAGYARMAT 0-1

Szünet

1. félidő

45. perc: Nincs hosszabbítás, van szünet, a félidőben egy góllal vezet a Jászberény.

44. perc: Újabb berényi szöglet, jól csavarodik, a fejes is jön sajnos, ezt benéztük, Pápai Krisztián megnyúlik és kiszedte a léc alól, nagyon kellett a bravúr! Szép volt Kriszi!!!!

42. perc: A jobb szélen fűzögeti a putnokiakat Süttő Attila, nem szép tőle 😀 😀 Aztán éles szögből nem passzol, hanem lő, oldalháló. Köszi Süti!

Sárga lap

41. perc: Egy picikét kései becsúszás Magyar Mátétól, villan is a sárga.

39. perc: Ádám Feri küzd meg a labdáért egy az egyben a hazai tizin belül egy berényi védővel, kicsit megharagudott a hazai játékos, békítenie kell a bírónak.

35. perc: Albert Ádám távoli lökete úgy csapódik lefelé mint állat, a bal felsőtől nem sokkal ment fölé.

34. perc: Szemere Balázs lapos lövésére vetődik Pápai Krisz, szép védés.

33. perc: Egy már megszerzett labdát sikerült elveszítenünk a saját térfélen, amivel ziccerig fut a bal szélsőjük. Gubacsi Zoli ment tanári módon szögletre.

32. perc: Remek kontratámadás a részünkről, Keményffy Máté fut el a jobb szélen mint a kisgőzös, Pataki Rolihoz továbbít, ő pedig Sramkó Ronáld elé teszi a labdát, a tizenhatoson belül hárman fogják körbe, a földre kerül, nincs büntető.

Helyzet

31. perc: Óriási ziccer, Pápai Krisztián két ziccert fogott, micsoda védések Atyaisten, húúúúú ez nagyon komoly volt. Pálinkás Gergő lőhetett kapura.

29. perc: Jó ez a Jászberény meg kell hagyni, nem hiába bajnokesélyesek, no itt vagyunk mi is!!! Mahalek Marcell önfeláldozó blokkja után már a negyedik szögletet végezheti el a hazai gárda. Veszélyes, veszélyes, ahogy az ötösön csorgott a labda, de senki nem tudott belepiszkálni. Szerencsére!

26. perc: Tartjuk az eredményt, a labdát is most, sőt Budaházi Levente szép megindulása, Sramkó Ronald jó passza után Pataki Roli harcol ki szögletet. A beadást a hazaiak fejelik ki pedig eskü jól tekeredett befelé.

23. perc: Pataki Rolit faultolják, most mi kapunk szabit. Ádám Feri a labda mögött. Közös erővel fejelik el a csapatok, Kréti Gergő gyűjti össze, egy gyertyával próbálja becsapni a mögötte álló védőt, a jászberényiekhez kerül a laszti.

21. perc: Az oldalvonal mellől jár a szabadrúgás a kék mezeseknek, akik ma nem mi vagyunk. Albert Ádám magas ívelését a bal oldalról emelnék vissza, kicsit túlméretes lett szerencsére, miénk a labda.

19. perc: Ismét támad a Jászberény, Albert Ádámot ugratják ki a jobb szélen, éles szögből lő, Pápai Krisztián fogja.

18. perc: A szabadrúgásra Pápai Krisztián ront ki a kapujából, övé is a játékszer.

Sárga lap

17. perc: Egy újabb hazai akciót védekeztünk le jól. Ádám Feri mutat be egy kis cselparádét, aztán szabit kap. A pontrúgásunk után kontrázik a Jászberény, Gubacsi Zoli csúszik be látszatra jól, de mégis sárgát kap érte…

12. perc: Nem úgy tűnik, hogy egy súlycsoportban vagyunk, folyamatosan rohamoz a Jászberény, de a büntetőn kívül álljuk a sarat. Hajrá Putnok!!!

Gól

9. perc: Süttő Attila góljával vezet a hazai gárda.

Büntető

8. perc: Büntetőhöz jut a Jászberény.

6. perc: A térfelünkön szabálytalankodunk, Albert Ádám íveli lágyan a jobb oldal felé, Gubacsi Zoli füleli le. A kifejelt labdát visszaemelik les.

5. perc: Hosszú ívelés a kapunk irányába, Gubacsi Zoltán ment lábbal szögletre. A beadás a Pápai Krisztiáné.

1. perc: A putnoki szabadrúgás után támad a Jászberény.

0. perc: A hazai csapat kezdte a találkozót. Gyorsan el is jutottak a kapunkig, máris jöhet az első berényi szöglet, Horváth Csanád tisztázott. Kis szöglet, de Magyar Máté jól lépett közbe, kontrázunk, Pataki Roland teríti a földre Szemere Balázs.

 

Felvezető

14:56: Nemsokára kezdünk, ne menjenek sehová!!!! HAJRÁ PUTNOK!!!!

14:54: A hazaiak kék mezben, a mieink fehér-feketében fognak ma játszani.

14:51: Ezúton is gratulálunk az Ózd-Sajóvölgye csapatának, akik tegnap 3-2-re legyőzték a Mályinkát és zsinórban négy győzelemnél tartanak. Dicséret illeti a Sajóvölgye Focisuli korosztályos csapatait is, akik hétközben illetve a hétvégén 2 győzelmet és 4 vereséget szállítottak. Az U-12, az U-15 és az U-19 szoros meccsen kapott ki, az U-17 és az U-14 pedig bravúros győzelmeket aratott az Eger ellenében. Az U-13-nak most annyira nem jött ki a lépés a Nyíregyháza ellen, de legközelebb egész biztos az Ő munkájuk is pontokban mutatkozik meg. HAJRÁ SAJÓVÖLGYE!!! HAJRÁ PUTNOK!!!

14:49: A csapatok még melegítenek, de már nem sokáig, hisz hamarosan kezdünk.

14:45: Ami az időjárást illeti, reggel Putnokon, esős, borongós, szeles idő volt. 10:15-kor indultunk, de hála Istennek végig csodálatos napsütésben utazhattunk, az egyetlen kellemetlen tényező a szél, ami itt, Jászberényben is adja neki rendesen. A hőmérséklet inkább tavaszias, mint őszies, 22 fok van.

14:43: Fontos szabályváltozást hozott az MLSZ, amely már a mai mérkőzést is érinti. Aki még nem hallott róla az alábbiakban elolvashatja.

Szabályváltozás

14:40: Egy alaposan felforgatott kezdő tizeneggyel vágunk neki a mai bajnokinak, továbbra is rengeteg a sérült, lassan többen vannak mint az egészségesek…. Épp ezért a mai napnak a Pápai, Gubacsi, Horváth, Sramkó, Magyar, Pataki, Budaházi, Mahalek, Kréti, Keményffy, Ádám.

14:39: Megkezdjük mai élő közvetítésünket, sok szeretettel köszöntjük a Jászberényi FC – Putnok FC bajnoki labdarúgó mérkőzés online közvetítésének követőit innen a Jászberényi Városi Stadionból. HAJRÁ PUTNOK!!!!

 

Válasz írása