Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: GYÖNGYÖSI AK – PUTNOK FC 1-0

Gyöngyös-Putnok

VÉGEREDMÉNY:
GYÖNGYÖSI AK – PUTNOK FC 1-0 (0-0)
Gyöngyös Putnok
GYÖNGYÖSI AK
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 90 Halasi Ádám      35 Egyed Balázs
 4 Fekete Bence    2 Bodnár Dominik
 73′
 5 Csornij Áron      3 Nyisalovits Donát
 6 Rédei Milán  4 Tóth Szabolcs
 73′
 10 Laurinyecz Ákos  8 Fehér Balázs
 14 Petrezselyem Tamás  9 Balogh Alex
 
 15 Ivony Attila   78′  70′  11 Katona Bence
 
 
 17 Tarnai Dániel      12 Czető Márk
 46′  
 18 Domonyi Roland  16 Illés Richárd
 
 19 Gergely Péter
 23 Csicsvári Milán
 36′
 20 Bartha Roland  
 50′  33 Csirszki Martin
   
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Gyulay Gergely  1 Tóth András
 3 Szilágyi Norbert  5 Madarász János
 73′
 9 Árvai Ádám  
 10 Kovács Bence
 73′  88′
 11 Sárándi Milán  
       13 Sápi József
       
 13 Tatár Roland  14 Bocsi Patrik
 46′
 21 Fótos László  15 Icsó Zsolt
 22 Suscsák Máté  78′  24 Zimányi Adrián
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
TÖRÖK JÁNOS
KOSZTA PÉTER

A MÉRKŐZÉS ESEMÉNYEI PERCRŐL PERCRE:

92. perc: Vége, győzött a Gyöngyös 1-0-ra.

92. perc: A végére maradt még egy esély. Rúghatunk egy szögletet, a hosszúra érkező fejes mellé ment. 

90. perc: Két percet hosszabbít a játékvezető.

88. perc: Kovács Bencével szemben szabálytalankodtak az ellenfél tizenhatosánál, de ő kap érte sárgát.

85. perc: A hevesiek jöhetnek szöglettel balról, majd jobbról is. Egyikből sem lett semmi.

82. perc: A fehér mezesek jobb szélsője kettőre növelhette volna csapata előnyét, de az emelése a kapu fölé ment. Nagy helyzet volt ez is. 

78. perc: Ivony Attila hagyta el a játékteret, Suscsák Máté kapott lehetőséget a hazai trénertől.

77. perc: A Gyöngyös kerül ismét gólt szerezhetett volna, de Gergely Péter fejesét fogta Egyed Balázs. Egy perccel később előbb lábbal, majd kézzel kellett védenie Egyed Balázsnak, hogy ne kapjunk gólt.

73. perc: Kettős csere a Putnoknál. Tóth Szabolcs és Bodnár Dominik jött le, Kovács Bence és Madarász János állt be.

70. perc: A Gyöngyös újabb akcióját már nem tudtuk kivédekezni, Laurinyecz Ákos lövését még leblokkoltuk, de Ivony Attila lövése Egyed Balázs mellett utat talált magának a kapunkba. (1-0)

67. perc: A fehér mezesek is kipróbálták milyen szögletet rúgni, Egyed Balázs fogta, de kiejtette, a védőink felszabadítottak.

65. perc: Újabb két putnoki sarokrúgást élhetünk meg. A másodiknál a kapu előtti kavarodásból mellé rúgtuk, de már kifelé fújt a spori.

64. perc: Végre fellélegezhetünk, Balogh Alex harcolt ki szögletet, amit a másik oldalon bedobásra váltottunk.

61. perc: Teljesen tisztán adhatott középre a jobb szélről Tarnai Dániel, mintaszerűen érkezett a hosszú oldalon Petrezselyem Tamás és melléfejelte. Az év helyzete volt alighanem. Megúsztuk.

59. perc: Egyre nyíltabbá válik a játék képe, így az izgalmak fokozódnak, megy a nagy rohanás egyik tizenhatostól a másikig.

53. perc: Balogh Alex futott el a bal szélen, a lövést választotta a fallal szemben, mellé. Egy perc múlva ismét próbálkozhatott, ezúttal a rövidet vette célba, a portás fogta.

52. perc: Megint ziccerbe kerültek a gyöngyösiek, ismét Laurinyecz Ákos kapott kihagyhatatlannak tűnő passzt, Egyed Balázs mellett elvitte, de a visszaérkező Nyisalovits Donát a gólvonal elől menteni tudott.

50. perc: Bartha Roland buktatta Bocsi Patrikot, sárga lapot kapott érte.

48. perc: A mérkőzés eddigi legnagyobb helyzete maradt ki, sajnos nem a mi részünkről. Laurinyecz Ákos kapott remek ütempasszt, a kapujából kint álló Egyed Balázsra vihette, rászúrta, de a putnoki portás bravúros védést mutatott be. Ez nem volt semmi!

46. perc: A hazaiak kezdték a második félidőt.

46. perc: Sajnos Czető Márk ütközése nem múlt el nyomtalanul, le kellett őt cserélni a félidőben, az orra, szája is ütést kapott, felrepedt a bőre. Jobbulást kívánunk neki. Bocsi Patrik állt be.

Az Esélyleső vendége Nyisalovits Donát a következő fantomkérdést kapta és így válaszolt:

…………………..: Donát milyen érzés egy hosszú makacs sérülés után újra a védelem egyik oszlopaként remekelni a pályán, és mikor láthatunk tőled egy újabb igazi “Nyisás” felhőfejes gólt? 😉
 
NYISALOVITS DONÁT: Hát remekelni kicsit túlzás, de nagyon örülök neki, hogy ismét játszhatok! Szerencsére a sérülésem a múlté, úgyhogy csak arra koncentrálok, hogy minél jobban teljesítsek. A kérdést szerintem Tarr István tette fel. 🙂
 
A kérdező személyét viszont nem találta el, az ugyanis:
Elek István fantomkérdező

FÉLIDŐ

45. perc: Lecsorog a rendes játékidő, mert történt egy ütközés, melynek következtében Czető Márk és Bartha Roland került a földre. Szerencsére jól vannak. A játékvezető le is fújta a félidőt.

40. perc: 25 méterre a hazai kaputól kaptunk szabadrúgást. Csicsvári Milán vállalta el, de leblokkolták. A levágódót Illés Richárd szerezte meg, faultolták újabb szabi. Ezt Czető Márk rúgta kapura, de az is a blokkról vágódott le.  

36. perc: Sárga lapos figyelmeztetésben részesült Csicsvári Milán, miután a játékvezető szabálytalannak ítélte.

34. perc: Hosszú idő után kerültek ismét a kapunk közelébe, szöglet, amit Rédei Milán kísérlete és Egyed Balázs védése zár.

31. perc: Csicsvári Milán áll a labda mögé, hogy az oldalvonal mellől elvégezzen egy megítélt szabadrúgást. Az ívelést Katona Bence próbálta megjátszani, a másik oldalra rúgta erősen, oldalbedobás.

27. perc: Egy kivédekezett gyöngyösi támadásból indult a putnoki ellenakció, Csirszki Martin emelte tovább a labdát Balogh Alexnek, aki két ember mellett próbált távolról kapura lőni, de elnyomták, a sporik szerint szabályosan, így mehet tovább a játék.

24. perc: Lendületes hazai támadás a jobb oldalon, létszámfölénybe is kerültek, Czető Márk blokkja nagyon kellett.

20. perc: Csicsvári Milán harcolt meg Laurinyecz Ákossal, nem volt könnyű, de ezt a csatát a putnoki nyerte.

17. perc: Megint egy gyöngyösi kapura lövés, Gergely Péter volt az elkövető, de pár méterrel a kapu fölött hagyta el a játékteret a labda.

16. perc: Petrezselyem Tamás bal oldali beadását úgy megcsavarta a szél, hogy kapura ment, Egyed Balázsnak kellett észnél lennie. Védése után nem tudtunk felszabadítani, így megszületett az első hazai szöglet, amiből aztán semmi nem lett.

12. perc: Kétszer egymás után sikeresen és gyorsan jutottak el a putnoki kapu előteréig, szerencsére az utolsó passzaikba hiba csúszott így közvetlen veszély nem alakult ki. Időközben Illés Richárd visszagurításából Tóth Szabolcs lőtt kapura, de eléggé túlméretezte.

9. perc: Laurinyecz Ákos remek indításából a bal szélen iramodott neki a Gyöngyös, a középre adást sajnos elvétettük, így lövőhelyzet alakult ki a szemből érkező középpályás előtt, fölé ment.

7. perc: Nem azért vagyunk csendben, mert a technikával lenne gond, csak éppen igazán érdemleges nem nagyon történt eleddig. Egy fokkal aktívabbak vagyunk azt meg kell jegyeznünk.

2. perc: Nem estek egymásnak a csapatok, de azért mindkét együttes tiszteletét tette már a másik tizenhatosánál.

0. perc: Ünnepi kezdőrúgás, zászlócsere és elkezdődik a mérkőzés, ami a mi passzunkkal indul.

14:15: Nagyon sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC drukkereit, szurkolóit, online közvetítésünk nyomon követőit innen Gyöngyösről, ahol meglehetősen morcos az idő, hideg, télies szél fúj és csak 4 fok van.

Válasz írása