Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: GYÖNGYÖSI AK – PUTNOK FC 1-2

 

SÉNYŐŐŐ
VÉGEREDMÉNY:
GYÖNGYÖSI AK – PUTNOK FC 1-2 (1-0)
Gyöngyös Putnok
GYÖNGYÖSI AK
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 90 Halasi Ádám
     21 Elek István
 2 Tóth Olivér
 
   79′  3 Nyisalovits Donát
 
 6 Rédei Milán
   74′ (ÖG)
   6 Timkó István
   
 9 Molnár Erik
   7 Zimányi Ádám
 65′
 10 Laurinyecz Ákos
 42′    8 Vajda Roland  90′
 
 
 12 Fehér Imre
 
 
 9 Lajkó Csanád  46′
 14 Petrezselyem Tamás

 11 Katona Bence
 
 
 15 Botos Szabolcs
 71′    12 Czető Márk
     
 17 Tarnai Dániel
 23 Constantinescu D-M.
   73′  
 18 Niedermüller Ákos
 82′
   24 Csicsvári Milán
 79′
 22 Forgács Péter
 63′
   33 Csirszki Martin
 93′
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Daróczi Dávid
 2 Jobbik Mátyás
 4 Fekete Bence
 63′  5 Lovasi Dávid
 46′
 5 Csornij Áron  
 13 Szilágyi Viktor  
 7 Pilinyi István  
       14 Szilágyi Szebasztián
 90′

   
 11 Czéh Márton
 
     15 Pogonyi Dominik
  93′
 13 Tatár Roland
 71′  18 Chifu Daniel Cristian
 
 20 Márkus Marcell
 82′  
 
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
TÖRÖK JÁNOS
KOSZTA PÉTER

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI IDŐRENDI SORRENDBEN:

94. perc: Vége a mérkőzésnek! Idegenben jó az iksz, de a győzelem még jobb!!!!!! Nyertünk!!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! 1-2!!!!

93. perc: Változtat Koszta Péter, Csirszki Martin helyén Pogonyi Dominik!

90. perc: Történelmi csere, Szilágyi Szebasztián életében először a Putnok színeiben a pályán! Vajda Rolandot váltotta. Ja, a szöglettel elszórakoztunk kicsit, majd Vajda Roland tört be az ötösig, élesen lő, felpattan, senki nem érkezik a tizenhatos vonalánál…

88. perc: Katona Bence harcol ki szögletet, ez jó nekünk! 

86. perc: Zimányi Ádám zseniális passzát Katona Bence szelídítette meg, sürög-forog mint a vadászfeleségek a konyhában, megcsinálja a lövőhelyzetet magának, majd tüzel, nagyon fölé, de jó volt ez!

84. perc: Nyom a zöld mezes csapat, nyilván hogy jönnek mint a préske. A jobbról ívelik kapu elé, ha jól láttam Czető Márk ment szögletre.

82. perc: Cserél a Gyöngyös. Niedermüller Ákos jött le, Márkus Marcell ment be a pályára.

79. perc: Páros sárga lap osztás, Csicsvári Milán lökésért, Tóth Olivér “fejelésért” kap cédulát.

77. perc: Könnyen meg lehetett volna a harmadik gólunk, ismét ellentámadunk, a jobb szélen Marius fut el, jól továbbít Katona Bencéhez, aki közelről a kimozduló kapusba lövi… Úúúúúúúúúúúúú!

74. perc: Szép kontra a részünkről, Csirszki Martin tanári módon ívelte a szélre Vajda Rolandhoz, aki bejut a hazai tizin belülre, erősen beadja, Marius a hosszún érkezik, jó veszi át és hatalmas gólt lő a jobb felsőbe!!! A lövése megpattan Rédei Milánon, de a szépségdíj így is jár! Mi is tudunk két perc alatt fordítani!!! (1-2)

73. perc: Katona Bence kap a bal szélen kiváló labdát a nagyszerűen játszó Csirszki Martintól, tologatja-tologatja, majd lő, a lövése megpattan Mariuson és a kapuba vándorol!!!! Egyenlítünk!!! (1-1)

72. perc: Szabadrúgáshoz jut a Gyöngyös, szemben a kapunktól, kb. 28 méterre attól. Petrezselyem Tamás lövése blokkba száll.

71. perc: 71 perc elteltével lehetőséghez jut Tatár Roland, Botos Szabolcs hagyja el a játékteret.

68. perc: Nagyon szép támadás putnoki módra, Zimányi Ádám passzából Csirszki Martin trükközik Mariushoz, Ő visszaadta Martinnak, megy a középre tekerés, Katona Bence fejbúbbal éri el, meghiúsul az akciónk… Nem baj, gyerünk tovább!!!

65. perc: Az első gól nem, de az első sárga a miénk, Zimányi Ádám kapja.

63. perc: Cserél a Gyöngyös, Forgács Pétert váltotta Fekete Bence.

62. perc: Azta milyen nyílt sisakos kerekedett ebből, mintha teniszmeccsen lennénk, hol az egyik hol a másik csapat támad. Most épp egy hazai szabi az oldalvonal mellől, Czető Márk kép bele és vágja előre, Vajda Roland futja le a Gyöngyös szélsőjét, a belső védő előnyösebb pozícióban, hazaadja.

61. perc: Most már rajtunk a sor. Két gól kell csak a győzelemhez!!! Botos Szabolcs lő távolról a kapunkra, fölé száll a próbálkozás.

60. perc: Úgy néz ki a Diósgyőr bennmarad az NBI-ben, pár perccel a vége előtt 2-0-ra vezet az emberhátrányban játszó Újpest ellen!!!

57. perc: Csirszki Martin kapja Zimányi Ádámtól, lendületben vagyunk, Vajda Rolandhoz kerül a labda, a hosszúra löbböl, Nyisalovits Donát jön, fejelne, a kapusé.

56. perc: Katona Bencéhez jutna egy előre vágott labda, les…

53. perc: A bal szélen akciózik a Gyöngyös, kezd egyre jobban ilyen minden mindegy alapon támadunk meccsé válni a találkozó. Jön a beadás, Elek Öcsi okosan kivetődik és az övé a játékszer.

51. perc: Lelkesedünk-lelkesedünk, látszik a fiúkon, hogy nagyon akarják az egyenlítést, jó lesz ez!!! Csirszki Martin nyargal végig a komplett hazai védelem előtt, majd Vajda Rolandhoz továbbít, kicsit hosszú, kimegy.

49. perc: Szeret távolról kísérletezni a zöld mezes csapat, Forgács Péter lő messziről, a jobb alsó mellett suhan el a labda.

48. perc: Szabadrúgáshoz jut a Gyöngyös a térfelünk közepéről, Botos Szabolcsot célozza a labda, Elek Öcsi veszi birtokba a támadó elől.

46. perc: A szünetben cserélt Koszta Péter. Lajkó Csanád már nem jött ki az öltözőből, Lovasi Dávid a pályán.

II. FÉLIDŐ

FÉLIDEI EREDMÉNYEK:

Füzesgyarmat-Salgótarján 1-0
Nyírbátor-Jászberény 0-2
Szolnok-Cigánd 1-0
Sényő-Tiszaújváros 1-0
Eger-Sajóbábony 0-0

SZÜNET

45. perc: Nincs tovább játék az első félidőben. Szünet.

42. perc: Megszerzi a vezetést a Gyöngyös, a jobb szélről indult a támadás, négy hazai játékos rövid passzát néztük követtük végig és közelről láthattuk, hogy az ötösről Laurinyecz Ákos a kapunkba továbbít… (1-0)

39. perc: Édes Istenem, Botos Szabolcs a kapunktól kb. 30 méterről teker a bal felső felé, a labdája addig csavarodik, míg a keresztlécről vágódik az alapvonalon túlra. Hatalmas gól lett volna ha bemegy, de nem ment be….

37. perc: Csirszki Martin brillírozik a középpályán, szenzációs cselekkel csapja be ellenfeleit, a harmadik gyöngyösi már nem tűri ezt és felrúgja. A játékvezető szabadrúgást ítél. Gyorsan elvégezzük, nem sokon múlt, de nem jutott el a trükkös passz Katona Bencéhez.

34. perc: Előbb egy Laurinyecz Ákost kereső felívelést kellett megakadályoznia Csicsvári Milánnak, kellett a becsúszó szerelés, majd nem sokkal később jó 25 méterről Niedermüller Ákos eresztett meg egy nagy lövést, Elek Öcsi biztosan fogta. Továbbra sincs gól a mérkőzésen.

33. perc: Sportszerű egyébként a mérkőzés, lapot még nem kellett felmutatnia a sporinak.

31. perc: Megfordult a játék képe, most már a zöld mezesek irányítanak, többet védekezünk mint támadunk, ez jól látszik.

29. perc: A jobb szélen valami nem működik a védekezésünkben, sokadszorra vernek meg minket ott, a beemelést Botos Szabolcs fejelte kapura, ez nagyon közel volt a felső léchez.

25. perc: Megismétlődik a két perccel ezelőtti jelenet, a beadásra Botos Szabolcs ér oda, akrobatikus mozdulattal húzza kapura, 3 métert ha tévedett. Éledezik a Gyöngyös. Nem sokkal később újabb beadás, Elek Öcsi vetődik és fogja a lasztit.

23. perc: Tóth Olivér a jobb szélen nem hagy elaludni minket, újabb jó megmozdulása végén középre ível, Elek Öcsi szedi le a levegőből.

21. perc: Megint bejutunk a hazai büntetőterületre, Katona Bence és Csirszki Martin kényszerítőzik, előbbi kicsit sokat vár mielőtt lőne, beleblokkolnak….

17. perc: A mérkőzés eddigi legszebb jelenete a mi nevünkhöz fűződik, a középpályán szerzünk labdát, Marius eggyel feljebb kapcsol, majd Csirszki Martint hozza jó helyzetbe. A Putnok 33-asa a tizenhatoson belül az alapvonal felé viszi a labdát, visszapasszolja Mariusnak, a kapus kimozdul, az üres kapu ott tátong, de valahogy beleérnek, szöglet. Ezúttal rövid lett a beadás.

16. perc: Nyisalovits Donát előzi meg emberét, Mariushoz továbbít aki Katona Bencét vette célba, Bence viszi-viszi, aztán passzol, Vajda Rolandtól megszerzik a labdát. Ebben több volt…

14. perc: Kontrázik a hazai alakulat, a jobb szélen kettő az egyben megvernek minket, Tóth Olivér a tizenhatosról viszonylag éles szögből lő, húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ez közel volt srácok!!! Nem sokon múlt a jobb felső ficak….

12. perc: A jobb szélen kap ismét indítást Katona Bence, átfűzi magát emberén, viszi a tizenhatoson belülre, külsővel nyolc méterről rászúrja, szöglet. Vajda Roland sarokrúgása a másik oldalon hagyja el a játékteret.

9. perc: Nyisalovits Donát ívelt jól előre Katona Bencéhez, aki jól veszi át, lefordulna emberéről, tovább csorog a labda, nem kísérte senki a támadást.

7. perc: A Gyöngyös a bal oldalon visz el egy megszerzett labdát, Forgács Péter bikázza át a hosszúra, de túl hosszú lett.

5. perc: Az első öt percben a Gyöngyös egyszer lépte át a középvonalat, folyamatosan mi támadunk, birtokoljuk a labdát, igazi, komoly helyzetünk viszont még nem volt.

0. perc: A hazaiak hozták játékba a labdát, elkezdődött tehát a meccs!

17:26: A két együttes játékosainak kivonulására várunk, mi tiszta kékben, a Gyöngyös zöld-fehér kockás mezben lép ma pályára. HAJRÁ PUTNOK!!!

17:18: Csapatunk mai ellenfele az utóbbi 4 mérkőzésén elért 3 győzelmének és 1 döntetlenjének köszönhetően nagy lépést tett a biztos bennmaradás felé. Persze a DVTK II. és a Tállya mai veresége is nyugtathatja a kedélyeket Gyöngyösön két fordulóval a vége előtt. A hevesiek tehát igencsak jó formában vannak…

17:14: A Putnok FC mai győzelmén kívül szurkolunk természetesen a Diósgyőrnek, akik az NB1 zárófordulójában a bennmaradásukért küzdenek már jelen pillanatban is. A DVTK – Újpest FC és a többi élvonalbeli bajnoki 17 órától kezdődött. Jelenleg Diósgyőrben 0-0-ra állnak a csapatok! HAJRÁ PUTNOK!!! CSAK A DIÓSGYŐR!!!

17:12: Ragyogó az idő egyébként Gyöngyösön, nem tudjuk Putnokon milyen, de itt süt a nap ezerrel, a bemelegítés már zajlik és a melegben meg is szomjaztak játékosaink. Reméljük a győzelemre is éppúgy fognak szomjazni majd, mint a hűsítő vízre!

17:09: A Keleti csoportban két mérkőzést is 14 órától rendeztek, melyeken a kieső zóna elől menekülők nem teljesítettek túl fényesen. Íme az eredmények:

DEBRECENI EAC –  TÁLLYA KSE 3-1
DVTK II. – ESMTK 0-4

17:07: Sok szeretettel köszöntjük online közvetítésünk követőit innen Gyöngyösről, a Kömlei Károly Sporttelepről! Szűk félóra és kezdődik csapatunk szezonbeli 28. bajnoki mérkőzése a Gyöngyösi AK – Putnok FC derbi.

Válasz írása