Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: FÜZESGYARMATI SK – PUTNOK 3-0

Füzesgyarmat-Putnok2
VÉGEREDMÉNY:
FÜZESGYARMATI SK – PUTNOK FC 3-0 (1-0)
Füzesgyarmat Putnok
FÜZESGYARMATI SK
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Fildan Calin Florin
     1 Fülöp Gergő
 3 Raducu Constantin Sorin
 33′    4 Tóth Szabolcs  
 5 Kis Szabolcs  90′  89′    5 Madarász János  73′  
 8 Lukács Zsombor    7 Zimányi Ádám
 78′  57′
 15 Székely Dávid  71′    10 Bene Attila  
 16 Villant Robert  
 11 Katona Bence
   92′
 26 Tova Bogdan-Florin  
   12 Czető Márk
 
 
 31 Prasler Thomas Michel  65′    14 Süttő Attila  73′    
 33 Vincze Ákos

 56′  23 Constantinescu D-M.    
 77 Pataki Lajos

 24 Csicsvári Milán
 
 91 Pölöskei Péter
 
 7′    33 Csirszki Martin
   45′
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 12 Ivicevic Márk
 35 Elek István
 7 Styecz Milán    16 Illés Richárd  78′
 17 Silaghi Marin Casian
 90′
 6 Bodnár Dominik  73′
 19 Nagy Tibor
 33′
       8 Varga Márkó
 
     
 23 Kinczel Ervin János
 65′
     9 Mezőssy Levente  73′
 25 Popescu Gheorghe Robert      
 90 Vincze Dániel
     
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
BOROS TIBOR
KOSZTA PÉTER

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

93. perc: Itt a vége, kikaptunk 3-0-ra! :(:(:(

92. perc: Katona Bence sárgul be.

90. perc: Cserél a Füzesgyarmat. Silaghi Marin váltotta Kis Szabolcsot.

89. perc: Lyukas a védelmünk, át is játszanak minket. Kis Szabolcs lép ki és kilövi a bal alsót. (3-0)

85. perc: A piros mezesek kontralehetőségekre várnak, a mi labdavezetéseink pedig elhalnak. Hazai szöglet, időhúzás. A harmadik gólt várja minden drukker, Csicsvári Milán nem így gondolja, Ő szabadít fel.

78. perc: Harmadszor is cserélünk, Illés Richárd száll játékba, Zimányi Ádám kapott pihenőt.

77. perc: Megfogott minket a második gól, egyre-másra támad a Füzesgyarmat. Pölöskei Péter távolról veszi célba a bal felsőt, Fülöp Gergő nagyot védett. Még mindig a mi tizenhatosunk a játék színtere, balról jól száll középre a laszti, Fülöp Gergő piszkált bele, hogy a hosszún ne érjék el.

76. perc: Beállása után azonnal gólt szerezhetett volna Mezőssy Levente, tisztán lőhetett a tizenhatoson belül, beleléptek a lövésébe. A lecsorgót Marius tűzte rá, ezt is leblokkolják.

73. perc: Kettős csere nálunk. Bodnár Dominik és Mezőssy Levente lépett pályára, Madarász János és Süttő Attila hagyta el a játékteret.

71. perc: A Füzesgyarmat kettőre növeli az előnyét, a bal szélen mattolnak minket, szerelni nem tudunk, a beadásért még Madarász János megharcolt, de a lecsorgóra Székely Dávid csapott le és bevágta a bal alsóba. (2-0)

69. perc: Toca-Bogdan terül el a földön, Bene Attilával ütköztek, ápolni kell.

65. perc: Cserél a Füzesgyarmat, Prasler Thomas jött le, Kinczel Ervin lépett a pályára.

63. perc: Madarász János kapott jó labdát Katona Bencétől, lefordulna emberéről, felrúgják, büntetőt kapunk. Süttő Attila végzi el, de Fildan kivédte. :(:(:(:(:(:(

62. perc: Székely Dávid szlalomozta végig a térfelünket, nem tudtuk faultolni sem, hihetetlen gyors, a végén passzol Praslernek, aki lő éles szögből fölé.

57. perc: Korábbi szabálytalanságáért mutat fel sárga cédulát Zimányi Ádámnak a játékvezető. /Ez nem lett túl magyaros mondat…/

56. perc: Székely Dávidot nem tudjuk megakadályozni, a földre huppan, a tizenhatos sarkától 5 méterre kap szabit a Gyarmat. A beadás a hosszút célozza, megy a visszafejes, egymást zavarják a hazaiak, ki tudjuk hozni. A labda elrúgásáért Vincze Ákos kap sárga lapot.

53. perc: Még az időjárásról nem beszéltünk, süt a nap, de még szomorúak vagyunk az eredmény miatt, a szél viszont kezd feltámadni. Időközben Mariustól senki nem tudja elvenni a labdát, másnak sem adja, a tizenhatosról lő, ez már jobb, de a léc fölött suhan el a próbálkozás.

51. perc: Nem sikerül szerelnünk Székely Dávidot, aki passzolhatna is a bal szélre, de nem, a lövés mellett voksol, nagyon elrontja, köszönjük szépen. Fölé száll a játékszer.

50. perc: Ismét helyzet, Csirszki Martin tanárian ugratja ki két ember között Mariust, akinek egy picit hosszú ezért a futás helyett a lövést választja, eltöri a labdát sajna…

48. perc: A bal szélen vittünk végig egy szép támadást, Marius kapja vissza a labdát Bene Attilától, remekül forgolódik és megcsinálja a lövőhelyzetet magának, sajnos a kapura lövése nem ment kapura.

46. perc: Mi kezdtük a második játékrészt. 

Az nb3foci.hu facebook csoportjának köszönhetően a következő félidei eredményeket tudjuk:

EGER – SALGÓTARJÁN 1-1
SÉNYŐ – NYÍRBÁTOR 0-1
ESMTK – JÁSZBERÉNY 0-0
DEAC – SAJÓBÁBONY 3-0

SZÜNET

45+2. perc: A sarokból jár még egy szabadrúgás a hazaiaknak, Fülöp Gergő emelkedik a levegőbe és a beadott labdánál, majd megszermányolja azt. A spori pedig lefújja a játékrészt.

45. perc: Csirszki Martin kap sárgát a labda elrúgásáért. Két perc hosszabbítás.

42. perc: Továbbra is irányítjuk a találkozót, de nem mi vezetünk. Újabb szöglet, jó a beadás, meg tudjuk csúsztatni, a hosszú oldalon azonban ki tudják fejelni.

38. perc: A legnagyobb putnoki lehetőség. Tóth Szabolcs labdaszerzése után Marius lépdel a tizenhatos felé, nagyszerű passzal indítja a szélen Katona Bencét, aki élesen begyötri, a pattogós labda eljut Bene Attiláig, de sajnos luftot rúg, így Fildannak nincs vele gondja.

36. perc: Szép összjáték Marius és Bene Attila között, jó a kényszerítő is, Attila takarásból kilőtte a jobb alsót, Fildan véd.

33. perc: Kényszerűségből cserélnek a füzesgyarmatiak, Nagy Tibor jött be Raducu Sorin helyére.

31. perc: Marius továbbít a szélen Süttő Attilához, Ő befelé cselez, sarokrúgás a jutalma. A kornert kifejelik a Boros Tibor tanítványok. Közben egy sérülés Raducu Sorin fekszik a földön, cserélni is kell sajnos.

30. perc: Balról jön a hazai beadás Pataki Lajostól, Fülöp Gergő úszik a levegőben és megszerzi.

27. perc: A 3. perccel azonos helyről kap szabadrúgást a Gyarmat, a frász környékez minket ettől, hisz nagyon jók a pontrúgásokban a békésiek. Az ötösnél kisebb balhé, egy piros mezes a földön, a bíró tesz rendet. A beadást Czető Márk fejelte ki, a visszaszerzett labdát ismét beívelik, ollózna Toca Bogdan, nem találja el rendesen és szabálytalan is.

23. perc: Madarász János jó csellel futott el a jobb szélen, felrúgták szegényt. Az oldalvonal mellől Süttő Attila a végrehajtó szerepkörben, kicsit nagyon elmérte ezúttal, a kapu fölött, mellett is elszállt a laszti.

20. perc: Tóth Szabolcs-Csicsvári Milán koprodukció, utóbbi íveli középre a labdát, Bene Attila fölött elszáll, egy védő fejeli ki. Fél perccel később Tóth Szabolcs löbböl a hazai kapu elé, Fildan húzza le a játékszert. A gól óta az ellenfél a térfelünket sem lépte át. Hajrá Putnok!!!

19. perc: Katona Bencével szabálytalankodnak, hátulról kapott egyet. Süttő Attila 35-ről is rászúrja keményen, a blokkról jön le.

16. perc: Az első szögletet mi vehetjük a nevünkre, Madarász János harcolta ki. Süttő Attila adja középre, jól tekeredik a labdája, kezezést reklamálunk, de jöhetnek kifelé a piros mezesek.

14. perc: Csipkedjük magunkat, a jobb szélre ad remek labdát Zimányi Ádám, Tóth Szabolcs el is éri, bedobás. Szabolcs nagyot dob, egy védő kezeli le és vágja előre.

10. perc: Bene Attila futott keresztbe az ellenfél térfelén, Madarász Jánoshoz továbbít, aki beemeli a kapu felé, Katona Bence elől tisztáznak.

7. perc: Az első igazi komoly füzesgyarmati helyzetből gól született, a jobb szélen futott el Székely Dávid, kiváló a beadás, Pölöskei Péter pedig mindenkit megelőzött és az ötösről a hálóba helyezett. (1-0)

3. perc: Rossz helyről kap szabadrúgást az ellenfél, a tizenhatosunktól balra az oldalvonal mellől. Az ívelés kiváló, a fejes még jobb, a hosszú oldalon ketten is érkeznek de nem érik el. Meleg pillanatok rögtön az elején.

0. perc: A gyarmatiak kezdték a mérkőzést, nincs gyors felívelés, azonnali letámadás, szépen, nyugodtan járatják a labdát a hazaiak.

13:28: Nem lehet itt a csapattal Nyisalovits Donát, csapatunk belső védője, aki a hétközben szenvedett sérülést. Mielőbbi felépülést kívánunk neki!

13:24: A csapatunk fehér-feketében lép ma a gyepszőnyegre, a hazaiak tiszta pirosban fogják kergetni a labdát. Hajrá Putnok!!!!

13:21: A bemelegítésen már túl vannak a csapatok, be is vonultak az öltözőkbe. Friss hír, hogy az előző szezonban Putnokon futballozó, a nyáron a Füzesgyarmathoz igazoló Balogh Alex csak a lelátóról tekintheti meg a mai bajnokit, mivel a pénteki edzésen megsérült a térdszalagja, ezúton is jobbulást kívánunk neki.

13:14: Sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC szurkolóit, online közvetítésünk követőit innen Füzesgyarmatról, ahol 13:30 órától kezdődik a Füzesgyarmati SK – Putnok FC bajnoki mérkőzés.

Válasz írása