Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: FC TISZAÚJVÁROS – PUTNOK FC 1-3

 

Tiszaújváros - Putnok2

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Kezdő-T-P jó

 

Vége

Győztünk!!!! 🙂 3-1-re!!!

2. félidő

94. perc: Letelt a három perces hosszabbítás, nyertünk 3-1-re!!!! Ez igen!!!! 🙂 Szép volt Fiúk!!!

Csere

94. perc: Ádám Ferenc helyett Takács Tamás a pályán.

Csere

91. perc: Újabb csere, Katona Bencét váltja Szilágyi Szebasztián.

90. perc: Hazai bedobás után előre bikáztuk a labdát, Katona Bence vette le a levegőből, azonnal továbbított Kercsó Bencéhez aki a kapu irányába száguldott és a bal alsóba helyezett!!!! Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenn!! (1-3)

88. perc: Katona Bence tartja meg jól a labdát az oldalvonalnál, ledönthetetlen, földre vihetetlen ez az ember, szabadrúgást kap.

86. perc: Támadunk, Vajda Roland passzából Lakatos Miklós lő a rövid irányába, mellé, de szöglet. A sarokrúgást a kapus húzza le.

84. perc: Vajda Roland fut el a jobb szélen, a tizenhatoson belülre cselezi magát, a lövése a védőkben akad el.

82. perc: Putnok szöglet, a hazai kapus veszi birtokba.

Sárga lap

80. perc: Sárga cédulát kap a frissen beállt Fodor Péter.

Csere

79. perc: Harmadik cseréjét is kihasználta a hazai gárda. Horváth Tamás kapott lehetőséget, Bokros Tibor jött le.

Sárga lap

78. perc: Bokros Tibor sárgul be.

Csere

77. perc: Cserél a Tiszaújváros, Nagy Dávid hagyta el a pályát, Fodor Péter a helyén.

Gól

75. perc: Járatja a labdát a védőfalunk előtt a Tiszaújváros, Keményffy Máté lép oda jól, szöglet. A beadásból Csicsek Levente fejesével szépít a hazai csapat. (1-2)

72. perc: Lendületes ellentámadást vezet a zöld mezes csapat, kettő a kettőben jönnek, lövés helyett társának hagyja a labdát az újvárosi támadó, így szerelni is tudunk.

Sárga lap

69. perc: Két Putnok szöglet után fent maradunk az ellenfél térfelén, Katona Bence tartja meg a labdát, aztán szabálytalan és kap érte egy sárgát.

Csere

65. perc: Cserélnek a hazaik, Burics Andrást váltotta Molnár Máté.

64. perc: Veszélyes helyről kap szabadrúgást a Tiszaújváros. 17 méterről lőhettek kapura, meg is pattant a lövés, de így is a levegőben úszva hatalmas védést mutat be Lékai Soma. Szép volt és kellett nagyon!!!

Gól

61. perc: Ádám Ferenc rúgja a büntetőt és be is lőtte ahogy kell!!!! Kettővel megyünk!!! Ez az!!! (0-2)

Sárga lap

60. perc: Sárga lapot kap Gerliczki Máté a hazai edző, majd Bene Attila is.

Büntető

59. perc: A nagy beszorulás után kijövünk a térfelünkről, Lakatos Miklós hozza ki a labdát, Kercsó Bence fut mellette, meg is kapja a játékszert, beíveli Katona Bencéhez aki lőne, de lerántják. Büntetőt ítél a játékvezető….

Helyzet

55. perc: Egy teljesen más szemlélettel játszó hazai csapatot látunk, ezerrel támadnak, ügyesen passzolnak ki minket, a büntetőterületen belülről tisztán lőttek kapura, Lékai Soma csodás mozdulattal véd.

52. perc: Egymás után két szögletet is elvégezhetett a Tiszaújváros, az egyiket kifejeltük, a másikat Lékai Soma bokszolta ki.

Sárga lap

50. perc: Egy putnoki szabadrúgás után kontrázik a Tiszaújváros, Ádám Ferenc rántja le a hazaiak középpályását, sárga lapot kap érte.

48. perc: Sikerül a védelmünk mögé ívelni a labdát, Nyisalovits Donát lép bele a beadásba, szöglet. Kapu elé tekeredik a labda, jól szabadítunk fel.

47. perc: Jó labdaszerzés után, Katona Bence csalja a távot, passz helyett ezúttal is a lövést választja, a blokkról vágódik le.

46. perc: A második félidőt mi kezdtük.

EREDMÉNYEK

Nézzük milyen eredményeket tudunk a többi pályáról. Ezúttal is az nb3foci.hu facebook oldal segítségét vesszük igénybe.

JÁSZBERÉNYI FC – DVSC II. 2-3
CEGLÉD – DVTK II. 1-0
ESMTK – GYÖNGYÖS 0-0
EGER – FÜZESGYARMAT 0-0
BALASSAGYARMAT – TÁLLYA 0-2
HATVAN – DEBRECENI EAC 0-0

Szünet

1. félidő

45. perc: A játékvezető nem hosszabbít, félidő.

43. perc: Jobb oldali újvárosi beadás, nagyon jól tekeredik, a fejes is jó, de nem eléggé szerencsére, a kapu fölé száll.

38. perc: Nagyon jó helyről kapunk szabadrúgást, kb. 20 méterre a hazai kaputól, szemből. Katona Bence lőtte el a sorfal fölött nagyon szépen, Tóth Csaba a jobb felsőből szedte ki a labdát. Szép lövés, szép védés.

Gól

35. perc: A harmadik putnoki szöglet után Ádám Ferenc és Keményffy Máté kisszögletez, középen kifejelik a labdát, érkezik szemből Kercsó Bence és úgy kilőtte a jobb felsőt mint a huzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!! Vezetünk!!!! (0-1)

32. perc: Egy átlövéssel próbálkozik a Tiszaújváros, meg is volt szúrva a labda, Lékai Soma szépen hárít, kijön róla a labda, Marczis Marcell szedi össze.

30. perc: Szépen felépített támadással jövünk előre, Vajda Roland és Marczis Marcell kényszerítőzik, Ádám Ferenc a tizenhatoson belül, bepasszolja, a védők szerelik Katona Bencét.

28. perc: Sportszerű a meccs, mindössze 5 szabálytalanság történt eddig, azt is a Tiszaújváros ellen ítélték.

25. perc: Jobban  játszunk mint a hazaiak, de kellene egy gól…. Nagy Dávid kap hosszú indítást, becenterezné, Lékai Soma vetődik és övé a játékszer.

23. perc: Katona Bence lopja a távolságot, majd célba veszi a kaput, belelépnek a lövésébe.

18. perc: A második sarokrúgást is megrúghatjuk, Katona Bencéig jut ismét, harcol a labdáért Burics Andrással, kapuskirúgás.

16. perc: Keményffy Máté és Vajda Roland kiváló összjátéka után Marczis Marcellé a labda, jól ível a kapu elé, hárman is érkeznek tőlünk, hihetetlen de végül senki nem érte el.

15. perc: Beadás a kapunk elé Pap Zsolt részéről, Lékai Soma húzza le.

14. perc: Lakatos Miklós viszi keresztbe a labdát, majd remek labdával indítja a jobb szélre belépő Katona Bencét, tol egyet rajta, kapu elé tenné, a védőkhöz kerül.

11. perc: Körbe járatja a Tiszaúj a tizenhatosunk jobb oldalát, lövésig nem jutnak el, jól zártak össze a védőink.

9. perc: Az újvárosi Pap Zsolt robog a bal szélen, középre ível, Lékai Soma szedi le a levegőből.

8. perc: Vajda Roland elfutása után Putnok szöglet következik. A beadást a hosszú oldalon Katona Bence szedi össze, egy csel után ellövi, jó a blokk.

4. perc: Vajda Roland kap jó labdát a bal szélen, viszi befelé a tizenhatoson belülre, éles szögből ellövi, fölé, mellé.

2. perc: Az első két percet a hazai térfélen töltjük, aktívabban kezdünk ez jó.

0. perc: A Tiszaújváros kezdte a találkozót, a felívelést Lékai Soma vette birtokba.

 

Felvezető

14:24: A mérkőzést gyászszünet előzi meg.

14:22: A bemelegítés befejeződött.

14:17: A hazaiak zöld színű mezben, a mieink sötétkékben játszanak majd a mai napon. Az idő remek itt Tiszaújvárosban, tavaszi napsütés, gyenge szellő és 12 fok.

14:11: Kicsit szokatlan a nézők nélküli Tiszaújváros stadion, de az óvintézkedések a járványügyi helyzetben nagyon fontosak. Ezt szolgálja az az MLSZ rendelkezés is, hogy a mérkőzés előtt és után nem fognak kezet egymással a játékvezetők és a játékosok.

13:56: Sok szeretettel köszöntjük a Tiszaújváros-Putnok NBIII-as bajnoki labdarúgó mérkőzés online közvetítésének követőit, a Putnok FC szurkolóit. A csapatok megkezdték a melegítést a zárt kapus találkozóra.

Válasz írása