Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: ESMTK – PUTNOK FC 2-2

ESMTK - Putnok Meccs
EREDMÉNY:
ESMTK – PUTNOK FC 2-2 (0-0)
ESMTK Putnok
ESMTK
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 12 Papp Botond
     44 Egyed Balázs
 3 Markovics Bence
 
   80′  3 Nyisalovits Donát
   65′
 4 Privigyei Ádám      4 Tóth Szabolcs
   
 5 Lázár Benjamin  90′  7 Zimányi Ádám
 61′
 6 Tóbiás Zsolt    8 Vajda Roland
 94′  
 8 Szabó Ádám  
 95′  
 10 Bene Attila
 
 9 Horváth Levente  59′
   12 Czető Márk
 
 
 13 Kovács Dániel      13 Mahalek Marcell
     
 15 Mohácsik Gábor  75′
 16 Illés Richárd
   94′
 18 Soós Bence  46′
 37′  23 Constantinescu D-M.
 16′
 22 Bartha Roland
 
   33 Csirszki Martin
 65′
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Szűcs Krisztián
 35 Elek István
 2 Nagy Martin    6 Timkó István
 7 Bányai János
 46′
 9 Lajkó Csanád
 
 10 Boda József
 
       11 Katona Bence
 68′
 67′ 78′
   
 14 Nagy Richárd
 59′
     14 Takács Tamás  
 16 Karacs Péter
 75′  18 Chifu Daniel Cristian
 16′
 73′
 19 Slezák Richárd
   24 Pogonyi Dominik  94′
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
TURI ZOLTÁN
KOSZTA PÉTER

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

95. perc: A végeredmény 2-2.

95. perc: A pontrúgás után szöglet ide-oda pattog a labda és a végén Szabó Ádám rúgta kapura, a jobb felsőben köt ki a labda. Vége is, 2-2 lett. Hihetetlen, ezt meg kellett volna nyerni…. Nem baj, szép volt Fiúk!!! Hajrá Putnok!!!! (2-2)

94. perc: Illés Richárd kap sárgát. A tizenhatosunktól 5 méterre kap szabit az ESMTK. Pogonyi Dominik lép pályára, Vajda Roland jön le.

92. perc: Putnoki bedobás, hazai szabadrúgás aztán. Az izgalmak fokozódnak… Gyerünk, meg kell csinálni!!!

90. perc: Zimányi Ádámot kell ápolni, nem magától került a földre.

90. perc: Egy szabadrúgás után Lázár Benjamin közelről talál be, szépít az ESMTK. (1-2)

85. perc: Támad a Liza, mi kontrázunk, elesik egy piros mezes a tizenhatosunkon belül, a közönség büntetőt kiált, a bíró csendben vezeti tovább a meccset.

82. perc: Egymás után két szögletet vív ki magának a 10 emberrel küzdő ESMTK, mindkettőt megoldjuk! Ez az Fiúk!!! Meglehet a bravúr!!!

81. perc: A szabadrúgást 18 méterről Vajda Roland csavarta kapura, méghozzá lazán, szépen, mesterien, egy métert ha tévedett. Bravó!

80. perc: Katona Bence kap jó indítást, remekül fedezi a labdát, ledönteni sem lehet, ment mint egy buldózer, Markovics Bence utolsó emberként hátulról ledarálja, amiért a játékvezető piros lapot mutat fel neki.

78. perc: Chifu Daniel fut el a bal szélen, létszámfölényben vagyunk, egy visszacsel, bepassz középre, Katona Bence fordul le emberéről és bevágta a második gólját, gólunkat!!! (0-2)

77. perc: Vajda Roland kiváló egyéni cseléből és szépen betett labdájából kis híján megszerezzük a második gólunkat.

75. perc: Utolsó cserelehetőségét használta ki a fővárosi gárda, Karacs Péter váltotta Mohácsik Gábort.

73. perc: Chifu Daniel nem hagyta elvégezni a Liza pontrúgását, kap is érte egy sárga cédulát. A szabit díszkísérettel kíséri ki Mahalek Marcell és Nyisalovits Donát.

72. perc: Szinte folyamatosan a hazai csapat támad, ez viszont nekünk még jó lehet….

67. perc: Letámad minket az ESMTK. Szabadrúgást kapnak a tizenhatosunk sarkáról. A beadást kifejeljük. A labdát mi szedjük össze, Tóth Szabolcs nyargal egy védő kb. 4-5 putnoki játékos leosztásban. A végén jó Szabolcs önzetlen, Katona Bence pedig a kapus mellett bepasszolja a kapuba. Vezetünk!!!!  (0-1)

65. perc: Mi is cserélünk. Csirszki Martin helyén Katona Bence a pályán. Nyisalovits Donát kap sárga lapot.

63. perc: Kontrázunk, ez az! Tóth Szabolcs volt a vezérfonal, Csirszki Martinnal és Bene Attilával is jól kényszerítőzik, a kapusnak kell kijönnie, hogy a jobb bekkünk ne rúgja be a vezető gólunkat!

61. perc. Zimányi Ádám lépett oda szabálytalanul Bartha Rolandnak, azonnal villan a sárga.

59. perc: Turi Zoltán cserére szánja el magát ismét. Nagy Richárd, a Salgótarjánban győztes gólt szerző támadó váltotta Horváth Leventét.

56. perc: A hazai csapat legnagyobb helyzete egy távoli kapura tartó lövés, ami beadásnak sem volt utolsó, a hosszún érkező játékos elől tenyerelte ki Egyed Balázs. Kellett, nagyon kellett…

53. perc: Erősödő ESMTK nyomás, kisakkoztak minket, a tizenhatosunkon belül tisztán centerezhettek be (ilyen még nem volt), Czető Márk lép bele a bepasszba.

51. perc: Horváth Levente a találkozón először lő kapura, nem sajnáljuk, hogy műholdra állította a játékszert. Kicsit nagyon elmérte.

49. perc: Amint nyílik egy kis terület a fővárosiak előtt azonnal lecsapnak, a bal szélen próbálkoznak, majd lövésig is jutnak a tizenhatos vonalánál, sikerül belelépni a próbálkozásba.

46. perc: A szünetben cseréltek a hazaiak, Bányai János állt, Soós Bence maradt az öltözőben. Mi kezdtük a második félidőt. 

Az nb3foci facebook csoportjában közreműködők jóvoltából nézzük milyen félidei eredmények ismeretesek a csoportunkból:

JÁSZBERÉNYI FC – FÜZESGYARMATI SK 3-0
EGER SE – GYÖNGYÖSI AK 0-0
SZOLNOKI MÁV FC – NYÍRBÁTORI FC 2-0 (a 15. percben ennyi volt, félideit nem tudunk)

SZÜNET

45. perc: A hatodik hazai szögletnél izgulhatunk, jön a csuszi, megy a laszti, bedobással jöhet az ESMTK. Aztán két passz és les miatt vége a piros mezes akciónak. Mint ahogy a félidőnek is vége, jöhet a pihi.

43. perc: Szerencsés megpattanó labda ér szögletet a Lizánál. Markovics Bence érkezik, magasra ugrik, a fejes azonban pontatlan, két méterrel a kapu fölött repeszt az alapvonalon túlra.

41. perc: Életerős putnoki akció, gyors passzok, Zimányi Ádám, Tóth Szabolcs, Illés Richárd és végül Bene Attila játékban. Utóbbi játékos kétszer is kapura lőtt, mindkétszer blokkról repült vissza a laszti a pályára. Ez az!!!! Az utóbbi percekben mi uraljuk a játékot!!!

39. perc: Jól elvagyunk a Liza térfelén a sarokban, de addig húzogatunk, hogy les.

37. perc: Chifu Daniel a földön hever, rosszul esett egy légi párbajnál. Kontrázunk vagyis kontráznánk, Vajda Rolandot hátulról öklelik fel. Sárga lapot kap megmozdulásáért Soós Bence.

36. perc: Egy visszafújt szabi a hazaiaknál, továbbra sincs gól, helyzet se nagyon, még a szabálytalanságok száma is döntetlenre áll, 9-9.

33. perc: Kevés az esemény a mérkőzésen, a Trónok harcában tíz perc alatt több minden történt. Hiába na, hiányzik Havas John. Közben kapunk egy szabit az ESMTK térfelének közepén. Chifu Daniel íveli finoman, kifejelik a hazai védők.

31. perc: Hatalmas mentés Nyisalovits Donáttól, úgy kivágta a labdát szorongatott helyzetből a stadionból, hogy a villamos vitte el.

29. perc: Egy ütközésnél beszorul a levegő Bartha Rolandnak, kellemetlen, de szerencsére tudja folytatni.

25. perc: Két-két kapuralövés a 25. percig, a mieink azonban veszélyesebbek voltak. Kontrázunk, Vajda Roland kap jó perdítést Csirszki Martintól, jön a csel, nem jön be, jön a Liza, szabálytalankodunk.

23. perc: A jobb szélen vezetünk szép támadást, Vajda Roland cselez befelé, messziről lő, Papp Botondról kipattan, érkezik Tóth Szabolcs, de luftot rúgott, majd ütközik a kapussal és a földre kerül. Nincs büntető, mehet a játék tovább.

22. perc: Kb. 22 méterre a kapunktól faultolunk, szabival jöhet a piros mezes csapat. Jön is az életerős kapura rúgás, a blokkról megpattan, aztán Illés Richárd vágta ki.

17. perc: Az ellenfél térfelén kapunk szabadrúgást, az ívelés lágy és pontos, Nyisalovits Donát jut lövéshez a hosszú oldalon, a bal felső fölött suhan el a labdája.

16. perc: Közben 10 emberrel védekezünk ki egy újabb ESMTK szögletet. Chifu Daniel állt be Marius helyére.

15. perc: Nem jó hír. Marius az iménti becsúszásnál megsérült, a combját fájtatja, le kell cserélni.

12. perc: Ellentámad a hazai alakulat, Bartha Roland cselez jól, a beadására Marius ér vissza, blokkol, szöglet következhet. Kicsi a rakást játszunk, de miénk a labda és ez a lényeg.

10. perc: Vajda Roland birkózik ellenfelével, sarokrúgás. Az ívelést a hosszún Privigyei Ádám fejelte a kapu elé, Egyed Balázs húzza le.

8. perc: Egy több, szép passzból álló Putnok támadás, Illés Richárd sarkazását fülelik le, jöhet a Liza támadással.

5. perc: Egymás után három putnoki bedobást is elvégezhettünk az ellenfél térfelén, egy pesterzsébeti szabadrúgás zárja le, ennyivel volt ennyi.

2. perc: Nyugodt mederben kezdődik a találkozó, aztán Markovics Bence harcol ki egy lövésből szögletet, kicsit dadog a labda, de sikerül felszabadítani.

0. perc: Idézzünk egy kicsit Szujó Zoltántól, kapcsolják be biztonsági öveiket, mert kezdődik az ESMTK – Putnok FC bajnoki rangadó. Az ESMTK kezdte a találkozót.

14:52: 11 illetve 12 órától két mérkőzést már lejátszottak a Keleti csoportban. Az eredmények: Tállya KSE – Sajóbábony VSE 0-0, DVTK II. – FC Tiszaújváros 2-1.

14:50: 10 perc és indul a mandula! Minden adott ahhoz, hogy egy jó meccset játszunk!!! Hajrá Putnok!!!

14:48: A Pesterzsébet tiszta pirosban, a Putnok FC kékben rúgja majd a bőrt a mai napon.

14:45: Kiváló időjárást rendeltek a hazaiak a találkozóra. Ragyogó napsütés, tavaszias idő, 20 fok, ennél jobb nem is kellene.

14:41: Sok szeretettel köszöntjük az ESMTK – Putnok FC NB3-as bajnoki labdarúgó mérkőzés online közvetítésének követőit innen a fővárosból, az ESMTK Stadionból. 19 perc és kezdődik a 19. forduló egyik rangadója!!! HAJRÁ PUTNOK!!!!

Válasz írása