Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: EGER SE – PUTNOK FC 0-0

Névtelen
VÉGEREDMÉNY:
EGER SE – PUTNOK FC 0-0 (0-0)
Eger Putnok
EGER SE
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 23 Tajti Bence      35 Elek István
 3 Mikolka Márk  
     10 Bene Attila  59′
 4 Dáné Szebasztián    
   4 Tóth Szabolcs
   
 5 Galambosi Máté    6 Timkó István  59′
 8 Bocsi Bence  64′    7 Zimányi Ádám
 
 
 
 9 Vajda Ákos  
 
 11 Katona Bence
 
 12 Lőrincz Patrik

 12 Czető Márk
 
 67′
 14 Révész András  72′    16 Illés Richárd
     21′
 17 Debreceni Dávid

 23 Constantinescu D-M.
 69′  
 18 Benke Norbert  83′
   24 Csicsvári Milán
 
 21 Kaszás Norbert
 
   33 Csirszki Martin
 
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Giczi Balázs  2 Jobbik Mátyás
 11 Titkó Krisztián  83′  5 Lovasi Dávid
 13 Nagy Péter  
 9 Lajkó Csanád
  59′
 15 Molnár András  72′
       18 Chifu Daniel Cristian  59′

   
 16 Budai Barna  64′
     14 Szilágyi Szebasztián
 
 20 Kovács Dávid
   15 Pogonyi Dominik
 69′
 
   
 
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
VITÁNYI LÁSZLÓ
KOSZTA PÉTER

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI IDŐRENDI SORRENDBEN:

93. perc: Vége a mérkőzésnek. Az eredmény: 0-0

91. perc: A putnoki szöglet után megy a gyömöszkölés a kapu előterében, ketten egyszerre próbálunk gólt lőni, nem sikerül.

90. perc: Illés Richárd harcol ki szögletet. Naaaaaa! Jön a fejes és jön még egy szögi.

89. perc: Jobbról adunk középre, Tajti Bence húzza le a levegőből.

87. perc: Újabb akció a pirosaktól, Molnár András kerül lövőhelyzetbe, mellé.

86. perc: Egri támadás, a jobb szélről adnak középre, jön a visszafejes a hosszúról, kivágjuk.

85. perc: Kecsegtető helyzetből jár a szabadrúgás nekünk. Chifu Daniel áll a labda mögé, elmérte eléggé, nagyon fölé lőtt.

83. perc: Esemény a pálya szélén. Benke Norbert ma már nem rúg gólt, Titkó Krisztián ellenben nagyon is. Kihasználta harmadik cserelehetőségét is az Eger.

78. perc: Szabadrúgás szabadrúgás hátán, többet vannak a fűben a játékosok, mint talpon…

75. perc: Életerős egri akció ezúttal a bal szélről, tisztán érkezik a beadás, hárman is érkeznek a kapu elé, de Zimányi Ádám mindenkit megelőz és szögletre ment. A sarokrúgás után a frissen beállt Molnár András kerül lövőhelyzetbe, köszönjük szépen, ez a kapu fölé ment.

72. perc: Újabb csere, Molnár András kap lehetőséget edzőjétől, Révész András pedig pihenhet.

70. perc: Vajda Ákos nagyszerűen adott középre a jobb szélről, mi sem és a hosszún érkező Busai Barna sem érte el. Továbbra sincs gól.

69. perc: Harmadszor is cserélünk. Marius hagyta el a játékteret, Pogonyi Dominik lépett be oda.

67. perc: Czető Márk kap sárgát.

66. perc: Az óriásinál és óriásibb Putnok helyzet, de csak helyzet. Marius kap jó labdát a bal szélen Katona Bencétől, Marius beviszi szinte az ötösig, majd van szíve leadni Csirszki Martinnak, akinek közelről volt szíve a kapust kicselezné, majd mellé rúgni… Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

64. perc: Változtat az Eger is. Busai Barna léphet pályára Bocsi Bence helyén.

60. perc: Putnoki gólszerzési esély. Marius fáradhatatlanul fut és a megharcolt labdát középre tudja adni, Csirszki Martin sarkallja tovább, Chifu Daniel lő, az égbe…

59. perc: Kettős cserét hajt végre Koszta Péter. Lajkó Csanád váltotta Bene Attilát, Chifu Daniel pedig Timkó Istvánt.

58. perc: Nagy hazai helyzet, Vajda Ákos fut el a bal szélen, egy kényszerítő után élesen a kapu elé lőtte, a hosszún érkezett Lőrincz Patrik és ajtó-ablak helyzetben belebotlott a labdába, kvázi “hagyta” hogy Elek Öcsihez kerüljön a játékszer.

54. perc: Hogy ne unatkozzunk elmondjuk, hogy jelen állás szerint a Szolnok a Keleti csoport idei bajnoka, hisz a félidőben kétgólos előnyt birtokol a Sajóbábony ellenében, így hiába vezet Sényőn az 53. percben már 3-1-re a Jászberény, a megyeszékhelyi alakulat egy év után rögtön visszakerülhet a másodosztályba.

53. perc: Nem aludtunk el a közvetítésben, de olyan szépen passzolgatnak a csapatok, hogy öröm nézni. Igaz a gólszerzéstől messze állnak a felek, de ami szép az szép.

49. perc: Játékszünet van. Bene Attilát kellett ápolni. Jól van és tudja folytatni.

46. perc: A szezon utolsó negyvenöt perce kezdődött el és egy minutum elteltével szögletet végezhetünk el. Tajti Bence van résen, övé a labda.

II. FÉLIDŐ

FÉLIDEI EREDMÉNYEK AZ NB3FOCI.HU FACEBOOK CSOPORTJÁBÓL:

GYÖNGYÖS – NYÍRBÁTOR 0-0
DEBRECEN – SALGÓTARJÁN 1-1
SZOLNOK – SAJÓBÁBONY 2-0
ESMTK – CIGÁND 2-0
SÉNYŐ – JÁSZBERÉNY 1-2
DVTK II. – TÁLLYA 1-1
FÜZESGYARMAT – TISZAÚJVÁROS 1-1

SZÜNET

45. perc: A félidő végén még egy kis izgalom a kapunk előtt, aztán vége.

44. perc: Marius készülődik szabadrúgáshoz 22-23 méterre az egri kaputól, nagyon jól csapódik a beadása, érkeznek is rá többen mint a nagykövetek, Czető Márk és Katona Bence sem fér hozzá a védőktől, sikerül a hazai felszabadítás.

42. perc: Néhány passzból is eredményesen hozza fel a labdát az Eger, Vajda Ákos külsővel, nagyon okosan futtatja meg Lőrincz Patrikot, érkezik a középre adás, Elek Öcsi úszik a légtérben és leszedi a labdát. Szép volt!

40. perc: Tóth Szabolcs és Lőrincz Patrik összehoz egy putnoki szögletet, amit aztán kifejelnek a hazai védők.

36. perc: Az egri vitézek kerültek nagyon-nagyon-nagyon közel a vezetéshez. Czető Márk mentett szögletre, a kornert Benke Norbert és még sokan mások próbálták bepasszírozni közvetlen közelről a kapunkba, de annyian voltak ott, mint a törökök az egri vár alatt, szóval nincs gól, van 0-0.

34. perc: Ellentámadásból erősködik az Eger, nem is rosszul, a balról ívelik a kapu elé, Vajda Ákos tisztán fejelhet, mellé.

32. perc: Katona Bence ezúttal az előkészítő szerepkörben, a bal szélen tartja meg jól a labdát, sőt be is tudta adni, de mivel Ő nem volt ott a kapu előtt, más meg nem ért oda, így a gólszerzésre nem volt esély.

29. perc: Sok pontatlanság jellemezte az elmúlt perceket mindkét együttesnél, nincs miről beszámolnunk. Zsírégetésnek is ez a mérkőzés a pályán kívül is, a kardio edzés ehhez képest kutya füle.

25. perc: Feljegyezhetünk egy nagy hazai ziccert is, a jobb szélen vezeti a labdát nagy léptekkel a hazai csapat, a beadásra a hosszún érkezett a 17 éves Bocsi Bence és közelről a kapu felé bombáz! Nem rajtunk múlt az egyszer biztos.

24. perc: Marius ível a kapu elé szabadrúgásból, Timkó István csúsztat bele, leszálló ágban már veszélyesnek tűnt a fejese, ami Tajti Bencétől beesett volna ha nem mellé megy….

21. perc: Reklamálásért sárga lapot kap Illés Richárd.

20. perc: Zimányi Ádám labdát szerez, Illés Richárd azonnal továbbít Katona Bencéhez, aki két emberen átfűzte magát, a harmadikon is, de azt már lefújta a spori.

18. perc: Kontrázik az Eger, a jobb szélről Benke Norbertet keresik a bepasszal, jön a lövés, mellé.

16. perc: Putnoki bedobás után fejel hatalmas kapufát Katona Bence, az ismétlés Timkó Istvántól jön, Lőrincz Patrik a gólvonalról lép bele a lövésbe. A szöglet után ismét Katona Bence fejelhet, Tajti Bence szedi ki a léc alól. Szép megoldás mindkét részről. A második sarokrúgást kivágják a hazaiak.

14. perc: Ezúttal a mi tizenhatosunknál van a “buli”, a bal szélről végezhet szabit a piros mezes gárda, nagyon hosszú a beemelés, a kapu mellé száguldott jócskán.

13. perc: A tizenhatos vonalánál dobhat egy nagyot Tóth Szabolcs, Tajti Bence emelkedik magasra és övé is a játékszer.

10. perc: Elveszítettük a labdát, létszámfölényben rohamoz az Eger, Csicsvári Milán blokkja ment szögletre. A sarokrúgás után kis fejpárbajt láthattunk, aztán a felszabadításunk rövidre sikeredett, Lőrincz Patrik tekeri a hosszú irányába, de senki nem éri el.

8. perc: Végre mi is egy jót akciózunk, ezúttal nem ívelgetünk, hanem Csicsvári Milán jó megelőző szerelése után kiválóan ugratta ki Bene Attilát, aki kicsit magasra emelte a labdát, Katona Bence azért birtokba vette és lőtt is, de szabálytalanság miatt kifelé int szabit a játékvezető.

4. perc: Támad az Eger. A bal szélen fut el Bocsi Bence, középre adja, Zimányi Ádám fejeli ki, aztán Csirszki Martin vétette el, fault, szabadrúgáshoz jut a hazai csapat. Vajda Ákos rúgja kapura erőből, fölé.

2. perc: Megszületik az első szöglet egri részről. Hosszú a beadás, Tóth Szabolcs fejeli ki oldalra. Most már miénk a labda.

0. perc: Ez is elkezdődött, mint tegnap a BL döntő 21 órakor. A Liverpool tegnapi eredményével elégedettek lennénk. Mi kezdtük a mérkőzést.

17:27: Vonulnak a csapatok a kezdőkör irányába! HAJRÁ PUTNOK!!!!

17:23: A hazaiak piros-kékben, a Putnok fehér-feketében játszik a mai napon.

17:18: Még maradt pár nyitott kérdés a mai napra. Többek között eldől, hogy ki lesz a Keleti csoport 2018/19-es bajnoka. A Jászberény és a Szolnok van versenyben, a két csapat között mindössze egy pont a különbség. A Tállya és a Salgótarján már csak matematikailag maradhat bent, viszont a 13. hely fontos lehet számukra, ha ugyanis a jövő évi bajnokság mezőnyét fel kell tölteni, a legrosszabb tizenharmadik jó eséllyel kaphat felkérést az NB3-ra.

17:13: Csodálatos napsütés, meleg, 23 fok, a pálya mellett inkább strandidőt érzékelhetünk itt Egerben.

17:10: Sok szeretettel köszöntjük online közvetítésünk követőit. A 30. fordulóval zárul a 2018/19-es bajnokság, a Putnok FC az Eger SE otthonában fejezi be a szezont. 17:30-kor kezdünk!!!

Válasz írása