Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: CIGÁND SE – PUTNOK FC 0-3

Cigánd-Putnok

 

Cigánd Putnok
CIGÁND SE
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Sánta Tibor
     35 Egyed Balázs
 6 Kovács Gergő Miklós    3 Nyisalovits Donát
 7 Molnár László Attila  81′  15′  5 Madarász János  77′  55′
 8 Baksa Zoltán  7 Zimányi Ádám
 9 Horváth Ferenc  49′  10 Balogh Alex  72′
 10 Szőllősi Ferenc  11 Katona Bence  
 14 Varga Krisztián  63′
   12 Czető Márk  
 
 15 Szegedi Bence      15 Gál Szabolcs    20′  33′
 17 Kis Gergő  63′  16 Illés Richárd    42′
 20 Oláh Levente
 17 Kemény Tamás
 73′
 23 Svedyuk Alex Pál
 
   33 Csirszki Martin
 84′  
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 21 Deme Tamás
 21 Málik Mihály
 3 Jáger Csaba  63′  2 Bodnár Dominik
 84′
 4 Pásztor Alex  
 4 Tóth Szabolcs
 5 Répási Gergő
 
       6 Szemere Balázs  72′      
 11 Balla János        8 Fehér Balázs  77′
 18 Horváth Attila
 81′  9 Gál Benedek
 24 Timkó Zsolt  63′  13 Sápi József
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
SZÉNAY PÉTER KOSZTA PÉTER

A MÉRKŐZÉS ESEMÉNYEI PERCRŐL PERCRE:

91. perc: Vége a mérkőzésnek, újabb Putnok győzelem, 0-3 ide!!!

90. perc: Kósza ellenakciót vezetünk, Szemere Balázs Katona Bencéhez passzolt, akitől megszerezték a lasztit, de a cigándi védők közreműködésével Bodnár Dominik elé került labda, aki sztárrá válhatott volna, ha berúgja a kapuba a kimozduló portás mellett.

88. perc: Veszélyes hazai szabadrúgás, nagyon jól jönnek a beívelések, most is ez történik, Czető Márk ismét jókor volt jó helyen, majd Bodnár Dominik emelte ki a játékszert.

85. perc: Utolsó cserénket használjuk ki, Bodnár Dominik állt csatasorba, Csirszki Martin pedig megpihenhet a kispadon.

83. perc: Nyisalovits Donát jól előzte meg emberét, majd Zimányi Ádámhoz passzolt, aztán a labdát megöröklő Csirszki Martin indította Kemény Tamást. Tomi elől megharcolta a magáét, de a spori faultot ítélt ellene a Cigánd alapvonalánál.

81. perc: Változat a Cigánd is. Molnár László szállt ki a játékból, Horváth Attila áll csatasorba.

77. perc: Cserélünk, Fehér Balázs lépett a játéktérre és a második gólunk szerzője, Madarász János kapott pihenőt.

73. perc: Szenzációs putnoki támadás, Szemere Balázs kiválóan tette ki a szélén futó Csirszki Martinnak, aki csodásan ívelte be a középen érkező Kemény Tamáshoz, aki a hosszúba bólintott. (0-3)

72. perc: Cserél a Putnok. Szemere Balázs szállt játékba, Balogh Alex jött be.

69. perc: Molnár László megint remekül tekert középre balról, Czető Márk fejesére annyira kellett mint egy falat kenyér. A szöglet után Egyed Balázs kezéből kiesett a labda, ami végül a hálónkba is jutott, de a játékvezető kapustámadás miatt nem adta meg a gólt.

68. perc: A jobb szélen Madarász János és Katona Bence játszott össze jól, majd utóbbi a hosszú oldalon teljesen tisztán érkező Balogh Alexhez továbbított, aki ajtók-ablak helyzetben hosszan szöktette magát, így a Cigánd védője szerelte. Ez nagyon-nagyon nagy lehetőség volt.

63. perc: Kis Gergő és Varga Krisztián helyére érkezik Timkó Zsolt és Jáger Csaba, változtat a hazai mester.

62. perc: Szép labdaszerzés Czető Márktól, Csirszki Martin tálal Balogh Alex elé, aki vitte-vitte majd cselezett, beadta, Kemény Tamás fejelt, Sánta Tibor fogta.

55. perc: Támadunk, Katona Bence ívelte a hosszún tisztán érkező Madarász Jánosnak a labdát, aki egy csel után rárúgta, Baksa Zoltánon megpattant és a labda a rövid felsőben kötött ki. (0-2)

54. perc: Molnár László újabb remek beadása Oláh Levente fejére kívánkozott, de elhibázta.

53. perc: A Cigánd jöhet pontrúgással a tizenhatosunk vonalától. A kemény lövést szögletre fejeltük. A sarokrúgást Illés Richárd fejelte volna, ki de szabálytalankodtak ellene.

51. perc: Izgalmak a kapunk előtt, a bal szélről élesen érkezik a középreadás, Czető Márk balett mozdulattal vágta ki. Nagyon kellett.

49. perc: Zimányi Ádám nagyon jól játszik, az általa megszerzett labdával indította Madarász Jánost, aki befelé húzott volna, Horváth Ferenc felvágta a tizenhatos vonalánál. A cigándi játékos sárgát kapott, a pontrúgást Balogh Alex ívelte középre, a Darazsak azonban kifejelték.

47. perc: Hihetetlen szituáció a hazai kapu előtt. Kemény Tamás kapott nagyon szép labdát a tizenhatos vonalánál, befelé mozdult, de Sánta Tibor megelőzte, ám gellert kapott rajta a labda, Balogh Alex elé került, aki az üres kapu mellé helyezett. 

46. perc: Kezdődik a második félidő. A Cigánd hozza játékba a labdát. 

FÉLIDŐ

45. perc: Az utolsó lehetőség a Cigándé, a védők mögé ívelt labda hozzánk került, a játékvezető pedig lefújta a játékrészt.

42. perc: Mi támadunk, de eladtuk a labdát, az ellentámadásnál Illés Richárd technikai faultja megakadályozta a próbálkozást, ő is besárgul.

38. perc: Áll a játék, Oláh Levente fájlalja a kezét, vélhetően kapott egy rúgást rá.

35. perc: A középpályán összeszedett labdából szőttük a következő támadást, Csirszki Martin tette a szélre Madarász Janinak, aki egy csel után kiválóan találta meg középen Katona Bencét, aki kapura fejelt, Sánta Tibor azonban védett.

33. perc: Gál Szabolcsot találta szabálytalannak a játékvezető, jár neki a sárga. A szabadrúgás után a beadást kifejeltük, a kipattanót Kis Gergő a jobb alsó mellé rúgta.

31. perc: Zimányi Ádám remek labdaszerzéséből indult az akciónk, Katona Bence elől szögletre mentenek, ami nagyon a rövid lett, Baksa Zoltán könnyűszerrel fejelte ki.

28. perc: Ismét mi veszélyeztetünk, bal oldali ívelés után Katona Bence elé került a labda, aki a kapu torkából pöckölt a labdába, ami gellert kapott, aztán a Darazsak védője felszabadított. 

25. perc: Putnoki szabadrúgás az ellenfél térfelének közepéről, a cigándiak tisztáznak, Madarász János távolról rátűzte a lecsorgót, nagyon fölé.

20. perc: Végre valami, egy bedobást harcolunk ki amit Czető Márk végzett el, Zimányi Ádám középre ívelt, a fennmaradó Gál Szabolcs pedig teljesen tisztán a kapussal szemben a hálóba helyezett. (0-1)

17. perc: Feltűnően sok a szabad terület a cigándiak előtt, Svedyuk Alex a tizenhatosunknál vehette át teljesen tisztán, egy csel után lőtt is, fölé.

15. perc: Svedyuk Alex nagyszerű beadását Oláh Levente elől kellett szögletre fejelnie Nyisalovits Donátnak, nagyon kellett. A sarokrúgásnál földre huppanó Molnár László színészkedésért kapott sárgát.

11. perc: Cigándi hosszú ívelés, bedobás, majd Gál Szabolcs és Csirszki Martin közös erővel tisztáznak.

6. perc: Továbbra is jól adogatnak a darazsak, ezúttal a jobb oldalon próbálták megbontani a védelmünket, Czető Márk mentett szögletre. A középreadásra teljesen tisztán érkezett Oláh Levente, de fölé célzott.

3. perc: Megszületik az első cigándi szöglet egy bal oldali támadás végén, tisztáz a putnoki védelem.

2. perc: Rögtön az elején egy veszélyes hazai akció Svedyuk Alex kapott nagyon szép labdát Kis Gergőtől, tüzelt, a rövid ficakot alig tévesztette el a kísérlete. Meleg pillanat volt.

0. perc: A kék mezes Putnok kezdte a találkozót, a Cigánd sárga-fekete mezben játszik.

15:49: Remek hangulat, kiváló zene, napsütés, enyhe szél fogadja a kilátogató szurkolókat a csodás cigándi városi stadionban.

15:45: Nagyon sok szeretettel köszöntjük a Cigánd SE – Putnok FC bajnoki mérkőzés online közvetítésének követőit, a csapatok szurkolóit. Több hetes várakozás után végre sor kerülhet a 17. fordulóból elhalasztott találkozóra!

Válasz írása