Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: BALASSAGYARMATI VSE – PUTNOK FC 1-2

Balassagyarmat-Putnok

Balassagyarmat Putnok
BALASSAGYARMATI VSE
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 27 Szűcs Lajos
     44 Egyed Balázs
 83′
 5 Nagy Gábor
   3 Nyisalovits Donát
 6 Pintér Bence
     4 Tóth Szabolcs
   
 22 Molnár Sándor
 5 Madarász János
 73′
 8 Szalánszki Bálint
 91′  6 Szemere Balázs
 56′
 11 Bódis Martin  46′    
 7 Zimányi Ádám
   76′
 13 Erdei Gábor
 
   88′  11 Katona Bence
 
 
 15 Szita Bence
 81′    16 Illés Richárd
   
 3 Csendes Péter
 50′  17 Kemény Tamás
 65′
 30 Nagy Olivér
 24 Zimányi Adrián
 85′
 97 Tóth Olivér  
 50′  26′  33 Csirszki Martin
   24′  37′
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Földi László
 21 Málik Mihály
 83′
 2 Nemesvári Gergő    2 Bodnár Dominik
 21 Klinger Olivér
 81′
 10 Balogh Alex
 65′
 10 Magos Mátyás  46′
       13 Sápi József
 73′      
 45 Kovács Kristóf  50′
     14 Takács Tamás
 23 Ligetfalvi Dávid  9 Gál Benedek
 70 Németh Erik    15 Gál Szabolcs
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
ROB KORNÉL
KOSZTA PÉTER

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

95. perc: A középpálya közepéről jár a hazai szabi. Még egy kis ide-oda pattogó, levágódó labda, Szemere Balázs vágja oldalvonalon ki. Megvan!!! Megvan a győzelem!!! Megvan a bronzérem!!! 1-2 ide!!!

93. perc: Katona Bence terül el a földön, kapunk még egy szabadrúgást. Nagyon úgy néz ki ez a bronz már megvan!!!!! Másfél perc van hátra!

92. perc: Tóth Olivér kapott szenzációs labdát, de a jobb alsó mellé gurított.

91. perc: Szalánszki Bálint rántotta le Balogh Alexet, ő is megkapja a maga sárgáját. A játékvezető 5 perc hosszabbítást mutatott.

88. perc: Erdei Gábor is besárgul, Balogh Alexet vágta fel.

85. perc: Az izgalmak fokozódnak Zimányi Adrián szabálytalanul állította meg az ellenfél támadóját, amiért azonnal pirosat kapott. A tizenhatos vonaláról elvégzett szabadrúgást Málik Mihály védte bravúrral, az ismétlést pedig fölé rúgták.

83. perc: Egyed Balázs helyén Málik Mihály a kapuban.

81. perc: Szita Bence hagyta el időközben a játékteret a gyarmatiaknál, Klinger Olivér szállt játékba.

78. perc: A hazaiak végezhettek el szögletet, ami után csak átmenetileg tudtunk felszabadítani, beívelték a kapu elé, Egyed Balázs kijött a kapujából és ütközött Molnár Sándorral, de védett, az üres kapura próbáltak betalálni, de Zimányi Ádám a saját testi épségét sem féltve belevetődött, így nem lett gól. Egyed Balázs a földön maradt az eset után, ápolni kellett és sajnos nem is tudja folytatni a játékot.

76. perc: Csirszki Martin ível középre, Katona Bence fejelhetett, de szabálytalankodtak vele, a partjelző intésére a játékvezető büntetőt ítélt a javunkra. Zimányi Ádám higgadtan végzi el a büntetőt, újra vezetünk!!!!! (1-2)

73. perc: Ismét cserélünk, Madarász János hagyja el a játékteret, Sápi József áll csatasorba.

68. perc: Balogh Alex ívelése a hosszúra érkezik, Szemere Balázs elől szögletre mentenek. Csirszki Martin sarokrúgásába belefelejtünk, a gólvonalról mentettek, az ismétlés Katona Bencétől jön, a kapus valahogy kitornázta. Azta mi maradt ki.

65. perc: Cserélünk, Kemény Tamás helyett Balogh Alex a pályán.

60. perc: Szemere Balázs harcolt ki szögletet, Csirszki Martin elvégezte, kifejelték.

58. perc: Magos Mátyás kap jó indítást és helyzetbe kerül, de Egyed Balázs jól járta a szöget, majd kikísérte a támadót és a labdát is a tizenhatoson kívülre. Ezután kétszer is az üres kapura lőttek, kellett a blokk….

56. perc: Sárga lapos figyelmeztetést kapott Szemere Balázs és a tizenhatos sarkáról, veszélyes helyről még egy szabadrúgást is. Jó a pontrúgást, középre tart, Egyed Balázs kezei között köt ki.

51. perc: A létszámfölénybe kerülő hazaiak játékosa, Molnár Sándor megpróbálta megviccelni Egyed Balázst, távolról emelte kapura, de a Putnok hálóőre biztosan fogta.

50. perc: Mégis le kellett jönnie Csendes Péternek, Kovács Kristóf szállt játékba a helyén.

50. perc: A kisebb szünet után szögletre mentett Tóth Szabolcs. A sarokrúgás után a hosszú oldalról lőtt egy hazai játékos, Egyed Balázs reflexből védett, a kipattanót azonban Tóth Olivér bevágta. (1-1)

47. perc: Egy ütközés után Csendes Péter került a földre fájdalmas arckifejezéssel, egyébként is sérüléssel bajlódik, de vállalta a játékot. Kemény fából faragták, tudja folytatni. 

46. perc: Mi kezdtük a második játékrészt. A félidőben cserélt a Balassagyarmat, Bódis Martin helyett Magos Mátyás lépett pályára. 

Az nb3foci.hu facebook csoportjában közzétett félidei eredmények:

ESMTK – Jászberény 2-1

Tiszafüred – Monor 0-1

Tállya – Füzesgyarmat 1-1

Tiszaújváros – Cigánd 1-0

SZÜNET

45. perc: Katona Bence kapott Zimányi Ádámtól remek labdát, a kapu felé fordult vele, egy védőt letudva lőtt is, a gólvonal elől mentett egy védő. Egy perc hosszabbítás után lefújta a spori, jöhet a félidő.

42. perc: Kék mezes bedobás, szabálytalan volt, lefújták, a publikum nagyon mérges a partjelzőre.

39. perc: Gyarmati támadás, jobb oldali beadás, Szita Bence közelről fejelt és a fizika törvényszerűségeit meghazudtoló labdamozgás, ez hogy ment felé…. Amúgy sem lett volna gól, les miatt.

37. perc: Nem túl szép becsúszás Tóth Szabolcstól, jár érte a sárga.

32. perc: Szép játék tőlünk, Tóth Szabolcs, Csirszki Martin, Madarász János a labda útja, Jani rátűzte, a hosszún érkező Katona Bence becsúszva sem érte el.

30. perc: Kicsit megfogta a Balassát a bekapott gól, de azért töretlenül támadnak, az ívelgetésekkel próbálkoznak.

26. perc: Tóth Olivér kap sárga lapos figyelmeztetést.

25. perc: Hamar egyenlíthetett volna a hazai gárda, Bódis Martin fejelhetett közvetlen közelről Egyed Balázs kezeibe.

24. perc: Putnoki szöglet után, lefejeltük a labdát, Csirszki Martin érkezett és kilőtte a bal alsó sarkot!!!! Vezetünk!!! 0-1

19. perc: 25 méterre a hazai kaputól kapunk szabadrúgást. Zimányi Adrián mesterien tekerte kapura, Szűcs Lajos vetődve fogta. Szép volt a lövés és a védés is.

18. perc: Tóth Szabolcs kapott jó passzt Nyisalovits Donáttól, majd jól fordult le és Kemény Tamást szöktette ki a leshatáron. Tomi lőtt, Szűcs Lajos lábbal védett. Szöglet.

16. perc: Kemény odalépések vannak a meccsen, senki nem félti a lábát úgy tűnik.

14. perc: Zimányi Adrián veszítette el a labdát a saját térfelünkön, Bódis Martin köszönte szépen, távolról lőtt, a jobb felső mellé. Közben pofás kis putnoki támadás, Madarász János jól emelt a kapu elé, Kemény Tamás elől mentettek szögletre.

12. perc: Életveszélyesek a hazai felívelések, megint csak Bódis Martin került helyzetbe, Szemere Balázs még a legjobb pillanatban szerelte.

8. perc: Elképesztő gyarmati helyzet, Szita Bence egy az egyben vihette kapura a labdát, de Egyed Balázs fantasztikus mozdulattal hárított. A szögletet is a putnoki kapus bokszolta ki, majd Csirszki Martin kétszer is jól fejelt bele a labdába és kihozta azt.

7. perc: Nagyszerű indítás Bódis Martin felé, a tizenhatoson belül sikerült szerelnünk, a földre kerül a kék mezes játékos, nincs büntető.

6. perc: Megint csak játékszünet, Zimányi Ádám a földön, fagyasztani kell a lábát, de nincs gond, tudja folytatni.

3. perc: Rögtön egy lehetőség előttünk, Madarász János kapott kiváló indítást a jobb szélen, a kapuig roboghatott, lőtt, blokkolták a kísérletét.

0. perc: A hazai csapat kezdte a derbit, de azonnal áll a játék, Madarász János kapott egy kemény odarúgást.

17:29: A találkozó kezdőrúgását egy putnoki hölgy, Poprádi Gréta végezhette el, aki szüleitől kapta ajándékba ezt a lehetőséget. Köszönet a Balassagyarmat vezetésének, hogy a fiatal Putnok drukker egy ilyen élményben részesülhetett.

17:25: A mérkőzés előtt Kovács Ferenc elhalálozása miatt gyászszünetet tartottak.

17:23: Legalább 20-25 putnoki szurkoló is vállalta a nagy utazást és eljött, hogy a helyszínen tekintse meg csapatunk szezonbeli utolsó mérkőzését! Köszönet érte!

17:20: A csapatok már befejezték a bemelegítést. A Putnok fehér-fekete-fehérben, a Balassagyarmat tiszta kékben játszik majd.

17:17: A mérkőzést a Kövi Pál Sportközpontban játsszák, ami a város határában, festői környezetben fekszik, maga a létesítmény is nagyon szép, impozáns látványt nyújt.

17:11: Az idevezető úton Ózd környékén hatalmas felhőszakadásba, jégesőbe futottunk, de itt Balassagyarmaton most nem esik. Félig napos, félig borús az égbolt és meleg van.

17:02: Nagyon sok szeretettel köszöntjük a Balassagyarmati VSE – Putnok FC bajnoki mérkőzés online közvetítésének követői. Szűk félóra és kezdetét veszi a záróforduló mind a hét mérkőzése, köztük a miénk is. A Nyírbátor a szabadnapos, ők nem játszanak már ebben a szezonban.


Válasz írása