Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: BALASSAGYARMATI VSE – PUTNOK FC 0-0

     Összeállítások-BSE-Putnok-K5

Vége

Balassagyarmati VSE – Putnok FC 0-0

2. félidő

94. perc: Nincs tovább, lefújta a játékvezető. A végeredmény: 0-0.

91. perc: Négy perc hosszabbítás.

Sárga lap

90. perc: Magyar Máté parádés passzal találja meg Pataki Rolandot, de már les…. Elrúgta a labdát, sárga cédulát kap.

88. perc: Remek kontra, Keményffy Máté indítja Ádám Ferencet, aki megharcolja a maga harcát elől, de a túlerő legyőzi….

Csere

87. perc: Cserélünk harmadszor is, Sramkó Ronald lépett a játéktérre, Csirszki Martin pihenhet.

85. perc: Pofás kis Putnok akció, bedobást harcolunk ki amit Pataki Rolandnak dobunk be, jól tartja meg, nagyon jól tartja meg, forog, beforog és lő éles szögből a kapus húzza le.

83. perc: Gyarmati szöglet következik. Csirszki Martin szerelése nyomán. Ismét sikerül kifejelnünk, szép volt, de érkezik egy újabb kapu elé emelés, azt pedig mellé fejelik, szerencsére nem volt annyira veszélyes.

80. perc: Aztaaaaaa! Putnok bedobás után Magyar Máté ollózva továbbítja a labdát Ádám Feri elé, aki azonnal kapura tűzi, veszélyes löket, nem sokkal ment mellé.

Sárga lap

78. perc: Lerúgja Gubacsi Zolit, sárgát kap érte Szita Bence.

76. perc: Keményffy Máté és Madarász János közösen jár túl a hazaiak eszén, robogunk előre bedobás, aztán bejutunk a tizenhatoson belülre, a bepasszunkba beleléptek…

Csere

74. perc: A putnoki csapatkapitány elhagyja a fedélzetet, Zimányi Ádám helyére Magyar Máté érkezett. A csk szalagot Mahalek Marcell örökölte meg.

73. perc: A középpályán zajlanak az események, hol itt, hol ott a labda.

Csere

71. perc: Mátyás Zsolt helyén Szita Bence a pályán. Cserért a hazai gárda is. Harmadszor, ami azt jelenti, ők többet nem cserélhetnek.

Csere

69. perc: Mi is változtatunk, Mertse Ábel helyére Madarász János érkezik.

IVÓSZÜNET

64. perc: Egyre izgisebb a meccs, kontrázunk, Ádám Ferenc indítja a bal szélen Dr. Csirszki Martint, aki azonnal Pataki Roland elé teszi, kiviszi az alapvonalig, visszapasszolná Mertse Ábelnek, belelépnek. Visszatámad a BSE, a jobb szélen Kamarás György forgatja meg a védőinket, kapura lő, oldalháló.

63. perc: Támad a nógrádi csapat, Csirszki Martin hozza ki viszont a megszerzett labdát, indítja Kismarton Balázst, aki begyújtotta a rakétáit, szélsebesen száguldott előre, de neeeeeeee szerelték, három az egyben mentünk, nem baj!!!! Gyerünk Fiúk!!!

60. perc: Hazai kornerrel folytatódik a mérkőzés, a beadást Pápai Krisztián öklözi ki, a megismételt beadást ismét kiöklözi, aztán Pallagi Gábor kegyelmez meg nekünk egy kapu fölé lövéssel…

Sárga lap

59. perc: Eddig tartott, megszületett az első sárga, Mertse Ábel a jutalmazott.

Csere

58. perc: Katona Bencének eddig tartott az excsapata elleni meccs, Hamar Ádám lépett pályára a helyén.

55. perc: Egy jobb szélre ívelt labdából teremt veszélyt a Balassagyarmat, kipasszolnak minket, Katona Bence fordul kapura, Pápai Krisztián biztosan véd. Egy perc múlva ismét lövéshez jut, ezúttal jóval keményebb a próbálkozás, de a putnoki portás ezt is kifogja!!! Ez az Krisztián!!!

53. perc: Pataki Roli küzd nagyot a labdáért, amit Ádám Feri örököl meg tőle, felnéz és a kint álló kapus fölött a kapura ível, fut, robog vissza a kapus, de a kísérlet, ha nem is sokkal de fölé megy.

51. perc: A hazai szabadrúgás után Mahalek Marcell sprintel, övé is a játékszer, sőt rángatás miatt szabit kap.

50. perc: Kései becsúszás Mertse Ábel-módra, Mátyás Zsolt a sértett, a sárga lap azonban a játékvezető zsebében maradt.

47. perc: Kicsit beszorítottak minket a nógrádiak, de közös erővel legyőztük a túlerőnek tűnő nem túlerőt, sőt ők szabálytalankodtak, mi jöhetünk kifelé.

Csere

46. perc: A szünetben cserélt a BSE, Király Olivér helyére Kamarás György állt be.

EREDMÉNYEK

Félidei eredmények, amit tudunk az nb3foci facebook oldaláról:

Sajóbábony – Gyöngyös 2-0
Eger – Mezőkövesd II. 3-0
Salgótarján – BVSC-Zugló 0-1
Cegléd – Hatvan 1-0
Kisvárda II. – Füzesgyarmat 0-0

Szünet

A félidőben: Balassagyarmati VSE – Putnok FC 0-0

1. félidő

45+2.perc: Letelt a két perc hosszabbítás, az első félidő 0-0-ás eredménnyel zárul.

44. perc: A rutinos róka, Zimányi Ádám harcol ki egy szabadrúgást a hazai sarokból. Ádám Ferenccel jönne egy kombináció, nagyot küzd emberével, de mindhiába. A labda már nem a miénk.

43. perc: Ádám Feri és Mertse Ábi jól megérti egymást a jobb szélünkön, addig cicáztak míg szöglet lett belőle. Ami sajnos gyenguszra sikerült, kirúgás jöhet.

40. perc: Pataki Roland veszi át jól a labdát, lefordul a védőjéről, Zimányi Ádám fut be a védők között, a kapus éppenhogy megelőzi….. Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

39. perc: Keményffy Máté találkozik a gyarmati fűvel, nem önszántából, a pontrúgás után ellentámad a Balassagyarmat, de Keményffy Máté ott is fellelhető és úgy szerel, hogy mi jöhetünk bedobással.

37. perc: Nagy terület tátongott Nagy Tamás előtt, el is lőtte olyan 23 méterről, egy Putnok játékosról vágódott az alapvonalon kívülre. A szögletre emelkedik a fél mezőny, sikerrel járunk, miénk a labda.

33. perc: A hazaiak 23-asa, Mátyás Zsolt tör be a tizenhatosunkon belülre, jó kis lövést ereszt meg, de Pápai Krisztián szépen védi.

32. perc: Kismarton Balázs jobbhátvédet játszik, nem is akárhogy, előbb elfejel egy labdát, majd a hátsó felével blokkol egy nagyon ígéretes beadást. Ez az!

28. perc: Egyre jobban játszunk, Csirszki Martin szép hosszú passzal futtatja Budaházi Leventét, akit aztán sikerül szerelniük.

25.  perc: Katona Bence nagyon jó formában van, szépen veszi át a labdát, majd fordulásból lő, Pápai Krisztián kivédi, Gubacsi Zoltán kivágja, ez aztán a csapatmunka, csak így tovább!!! Hajrá Putnok!!!!

IVÓSZÜNET

23. perc: Jó labdaszerzés után elindulunk a hazai kapu irányába, Csirszki Martin tekeri jól Mertse Ábel elé, ő megvárta a bent érkezőket, laposan adná be Martinnak, ellopják a védők…

21. perc: Zimányi Ádám szenzációsan találja meg a keresztbe mozgó Pataki Rolandot, aki jól veszi le a labdát, becenterezné, szöglet. Majd egy újabb szöglet. A második veszélyes, Gubacsi Zoli emelkedik, fejel is, fölé sajnos.

18. perc: Putnoki kontratámadás, Ádám Ferencet taglózzák le, szabihoz jutunk. Csirszki Martin és Ádám Ferenc játszik össze, de a beadásba belelépnek.

17. perc: Pallagi Gábor kerül helyzetbe, jó a blokk, jön a második hazai sarokrúgás, amit Kismarton Balázs fejel ki a röviden.

Helyzet

14. perc: Nagy lehetőség a BSE előtt, Katona Bence lép ki jó ütemben két védő között, Pápai Krisztián kivetődik, de kicselezi Bence, nem lő az üres kapuba és szerencsére addig cselezget, míg belebonyolódik, Zimányi Ádám szabadít fel. Hatalmas helyzet marad ki, köszönjük Bence!

12. perc: A védelmünk mögé emelt labdával Nagy Tamás cselezi befelé magát, takarásból lő, Pápai Krisztián véd.

10. perc: Eladtuk a labdát saját térfélen, Nagy Tamás azonnal indította Katona Bencét, nagyot küzd vele Gubacsi Zoli, aztán remek becsúszással szögletre ment. A meccs első szöglete hazai játékosról ment ki, kirúgás.

7. perc: Mertse Ábel szabálytalan, a büntetőterületünk sarkáról jár pontrúgás a hazaiaknak. A középreadás veszélyes, Katona Bence elé kerül a labda, de elpiszkáljuk a lába elől, a lecsorgót távolról szúrják kapura, fölé.

5. perc: A tizenhatosunk sarkától kap szabit a BSE, sikerül kifejelni.

Helyzet

3. perc: Óriási lehetőség előttünk az elején, Budaházi Levente beadása átszáll a védőkön, kicsit meg is pattan, Ádám Feri ziccerbe kerül váratlanul, a lövését a kapus fogta.

2. perc: Két jó labdaszerzésünk után Budaházi Levente kapott egy csúnya rúgást a lábára, putnoki szabadrúgás.

0. perc: És elkezdődött, Katona Bence hozta játékba a labdát, de ezúttal a balassagyarmatiakhoz passzolt.

Felvezető

17:23: A hazaiak világoskék-fehér, a mieink sötétkék szerkóban fogják ma nyomni a mérkőzést! HAJRÁ PUTNOK!!!

17:21: Nagyon furcsa Katona Bencét Balassagyarmat mezben látni…

17:18: Tizenkét perc múlva kezdünk…

17:15: A két csapat javában melegít, Putnokhoz hasonlóan itt is kánikula van. Jelenleg 27 fok van Balassagyarmaton.

17:11: Sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC szurkolóit, szimpatizánsait!!!!! Hosszú idő, 140 nap után ismét útjára indul a labda a harmadosztályban, kezdődik a 2020/21-es bajnoki idény!!!! Csapatunk a Balassagyarmat otthonában kezdi meg szereplését.

 

Válasz írása