Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: SÉNYŐ-CARNIFEX FC – PUTNOK FC 4-2

S-P2

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Sényő-Putnok-kezdő jó

 

Vége

Sényő – Putnok 4-2

2. félidő

93. perc: Putnoki fault, még a tizenhatosunktól 5 méterre kap egy szabadrúgást a Sényő, a kapu felé pattan a labda, vége a mérkőzésnek!

91. perc: A kezdőkör mellől kapunk szabit. Nyitrai Dávid felívelése után Katona Bence és Arday Dominik is küzd a lövőhelyzetért, végül a kapusé a laszti.

90. perc: Három perc hosszabbítást jelez a játékvezető.

Gól

88. perc: Tóth Szabolcsot lökték fel, szabadrúgáshoz jutunk jó 22 méterről. Katona Bence szabadrúgása a bal ficakba tart, a kapus belekapott, a kapufáról kicsorgót Tóth Szabolcs vágta be az üres kapuba. Szépítünk. (4-2)

86. perc: Megjött a lövőkedve Kapacina Valernak, távolról minimálissal tévesztette el a bal felsőt.

Csere

83. perc: Utoljára változtatunk a mérkőzésen, Tucsa Róbert lép pályára Csirszki Martin kap pihenőt.

Gól

80. perc: Kapacina Valer szögletét úgy megtekerte, hogy a kapusunk csak beljebb tudta segíteni a labdát…. (4-1)

Csere

78. perc: Cserél a Sényő. Varga József váltotta Kristófi Sándort.

Gól

75. perc: Kapacina Valer bevágja, pedig jól érezte az irányt Pomozi Zoltán, védeni nem tudta. Két góllal vezet a Sényő. (3-1)

Büntető

75. perc: Nagyon jó indítást kap a bal szélen Kapacina Kevin, megcsinálja a cselt Nyitrai Dávid mellett, aki odarúg. Büntetőt kap a Sényő.

Sárga lap

75. perc: Szövegelésért kap sárga lapot Zimányi Ádám.

71. perc: Csodálatos kontratámadás a részünkről, Zimányi Ádám káprázatosan indította a bal szélen Csirszki Martin, aki jól ad középre Tóth Szabolcs elé, jön a kapus, ütköznek, mindketten a földön, mindkettőjüknek fáj… Jól vannak hála Istennek, mehet tovább a játék. Az egyenlítési lehetőség oda.

69. perc: December 1-jei tűzijáték sényői módra, Pomozi Zoltán két ízben is nagyot védett.

68. perc: Veszélyes helyről kap szabit a hazai gárda. A tizenhatosunk sarkától pár méterre volt szabálytalan Nyitrai Dávid. Kapacina Valer szúrja kapura, Pomozi Zoltán öklözi ki.

Csere

67. perc: Mi is változtatunk. Eddig bírta Mahalek Marcell, Arday Dominik váltotta.

Csere

66. perc: Márton András hagyta el a játékteret, Kapacina Kevin a pályán. Cserélt a Sényő.

65. perc: Szép megoldás, Nyitrai Dávid íveli be a védők mögé a labdát Nyisalovits Donáthoz, aki kicsit hosszan veszi át így kimegy a labda. Tetszetős volt mindenesetre a két védőtől.

61. perc: Szögletet végezhetünk el, a kapus tornázza bedobásig. Tóth Szabolcs óriási bedobása visszakerül hozzá, középre íveli, Katona Bence erőből fejel de fölé megy.

Csere

60. perc: Először cserél a Sényő, Barcsay Márk jött le, Boros Dávid lépett pályára.

55. perc: Továbbra is nyílt sisakos a mérkőzés, most épp a Sényő támad, a jobb szélről adna középre Kapacina Valer, Pomozi Zoltán van résen és szögletre ment.

Sárga lap

51. perc: A mérkőzés első sárga lapját Bodó Gábor kapta Illés Richárd lerántásáért. Egy putnoki kontrát akadályozott meg ezzel a hazaiak védője. A szabadrúgást a bal szélről adjuk be, kifejelik a hazaiak.

49. perc: Bravúros mentés Nyisalovits Donáttól, egy éles becenterezésbe lépett jól bele, Kristófi Sándor 100%-os ziccerét akadályozta meg ezzel.

47. perc: Márton András beadása eredményez szögletet a kék mezesek számára, Mahalek Marcell testéről vágódott a labda az alapvonalon túlra. A sarokrúgás viszont mindenki előtt elszállt, csak egy tiszteletkört tett a kapu előtt a labda.

46. perc: A Sényő kezdte a második félidőt. Jó hír, hogy bár fáj a vádlija, de folytatja a játékot Mahalek Marcell.

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

EREDMÉNYEK

Félidei eredmény az nb3foci facebook csoportja jóvoltából:

BALASSAGYARMAT – DVSC II. 1-0
JÁSZBERÉNY – GYÖNGYÖS 1-0
DEAC – TÁLLYA 4-0
CEGLÉD – FÜZESGYARMAT 0-1
ESMTK – EGER 0-1
TISZAÚJVÁROS – DVTK II. 0-0

Szünet

A félidőben vezet a Sényő 2-1 arányban.

1. félidő

45. perc: Sok minden nem történt az utolsó öt percben, full mezőnyjáték folyt. Egy perc lesz a hosszabbítás.

39. perc: Bedobással jöhetünk, Zimányi Ádám fejel a labdába, lökésért lefújja a játékvezető.

36. perc: Távolról lőnek kapura a hazaiak, kiváló a lövés, bravúrosan védte ki Pomozi Zoltán.

Csere

34. perc: Kényszerű csere, Sándor Bálint lépett a pályára Fazekas Máté helyén. Mátét hordágyon vitték az öltözőbe. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki. :(:(:(

31. perc: Fazekas Máté a földre kerül egy ütközés után, sajnos súlyosabb, a térdét fogja, saját lábán nem is tudja elhagyni a pályát.

28. perc: Egymás után két szögletet is elvégezhetünk, az első veszélyesebb volt, de ennyi.

Gól

25. perc: Újabb szöglet a szabolcsiak részéről, Fazekas Mátén változtat irányt a labda és a röviden besurran a kapunkba. Megint vezet a Sényő. (2-1)

23. perc: Hazai sarokrúgás, Zimányi Ádám karate mozdulattal rúgja ki a kapu torkából a labdát.

Gól

17. perc: Putnoki támadás, beszorul a saját tizenhatosára a Sényő. Csirszki Martin szedi össze a labdát, majd középre tekeri, Katona Bence talán bele is ér fejjel, Mahalek Marcell érkezik a hosszú oldalon és közelről a kapuba pöckölte a labdát!!! Ez az!!! (1-1)

16. perc: Eladott labdával futhat teljesen tisztán a hazai büntetőterületen belülre Csirszki Martin, középre adja, Katona Bence és Tóth Szabolcs lövését blokkolják, kintről még egy kísérlet szöglet.

Gól

15. perc: Lényegében az első komolyabb hazai támadás végén megszerzi a vezetést a Sényő. Jól kontráztak le minket, a bal szélről pontos a beadás, Lizák Bence kiváló ütemben érkezik és jó 12 méterről a jobb alsóba helyez. (1-0)

13. perc: A labdabirtoklás kb. 55-45% a mi javunkra.

10. perc: Miénk az első szögletrúgás lehetősége, Nemes Milán jól csavarja a hosszú irányába, Katona Bence nem sokkal ugyan, de lemarad róla. A kontrát dr. Csirszki Martin akadályozza meg okosan.

9. perc: Kristófi Sándor fut el a jobb szélen villámgyorsan, a beadása azonban lecsúszik. Nem bánjuk.

8. perc: Jól mozog mind a két csapat a pályán, apró faultok és mezőnyjáték jellemzik a meccset. A jobb szélen kapott magas labdával fut a tizenhatoson belülre Nyitrai Dávid, távolról megkínálja, a rövid mellett megy ki a játékszer.

4. perc: Tóth Szabolcs hatalmas bedobása után Katona Bence próbálta megszelídíteni a labdát, nagy a tömeg lecsorog, Illés Richárd tüzel egyből a bal kapufa mellett hagyja el a játékteret a laszti.

0. perc: A Putnok kezdte a játékot és rögtön az első percben Zimányi Ádám kapott egy nagyot a középvonaltól nem messze, ápolásra is szorul, de majd szabadrúgással jöhetünk. Nyisalovits Donát lő kapura az ívelés után, fölé.

Felvezető

12:59: A mérkőzést nem Rózsavölgyi Dávid, hanem Tamási Patrik fogja vezetni. Mint megtudtuk Rózsavölgyi sporttárs lebetegedett.

12:55: Öt perc és kezdünk!!! Mahalek Marcell tudta vállalni a játékot így Ő kezd.

12:26: Ragyogóan süt a nap, de a hőmérséklet nagyon zima. Még meg kell szoknunk ezt a klímát.

12:24: A hazaiak kékben, a mieink pedig hosszú idő után újra fehér-feketében lépnek pályára a mai napon.

12:23: Jelentem szerencsésen megérkezett a csapat Sényőre ahol egy bő fél óra múlva kezdetét is veszi az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzése. Sok szeretettel köszöntjük online közvetítésünk követőit idén utoljára. 🙂

Válasz írása