Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – TÁLLYA KSE 4-1

Putnok-Tállya
VÉGEREDMÉNY:
PUTNOK FC – TÁLLYA KSE 4-1 (1-1)
Putnok Tállya
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
TÁLLYA KSE
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 35 Egyed Balázs
 1 Tarr Tibor
 3 Nyisalovits Donát
   2 Ondó János
 65′
 6 Szemere Balázs    3 Horváth Benjámin
 7 Zimányi Ádám  81′
 4 Lakatos Bence  
 8 Fehér Balázs
 76′  18′  6 Paranai Gábor
 9 Balogh Alex
 76′  8 Irhás Ignácz  68′
 11 Katona Bence
 57′, 72′
 12 Mihálszki Csaba  76′  39′  
 12 Czető Márk
 
 15 Németh Béla
 17 Kemény Tamás
 66′  16 Lippai Ákos
 23 Csicsvári Milán

 18 Bihari Gyula
 69′
 33 Csirszki Martin  
 19 Minczér Tibor
 27′
CSERÉK CSERÉK
 1 Tóth András
 21 Hegedűs István
 4 Tóth Szabolcs
81′
 5 Molnár Zsolt
 13 Sápi József 76′  7 Németh Dénes
 68′
 14 Bocsi Patrik          9 Horváth Norman        
 15 Icsó Zsolt
 10 Balogh Richárd  76′
 16 Illés Richárd
 76′  88′  11 Kovács Szilárd  65′
 24 Zimányi Adrián
 13 Sztankovics Péter  
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
KOSZTA PÉTER
PACHINGER JÁNOS

A MÉRKŐZÉS ESEMÉNYEI PERCRŐL PERCRE:

90. perc: A játékvezető nem hosszabbított. 4-1-re nyertünk!!!! Szép volt Fiúk!!!

89. perc: Szépíthetett volna a Tállya, ha Lippai Ákos fejese közelről a kapuba megy és nem mellé.

88. perc: Illés Richárd kap sárgát, pedig nem ő volt szabálytalan. Ilyen is van…

81. perc: Középről, 20 méterre a putnoki kaputól kapott szabadrúgást a Tállya, nekünk jó, fölé rúgták.

81. perc: Kihasználtuk a harmadik cserelehetőséget is, Tóth Szabolcs állt csatasorba, Zimányi Ádám kapott pihenőt.

77. perc: Több lehetett volna a Putnok következő támadásából, Kemény Tamás lövését a védelem blokkolta. Talán a passzal többre mehettünk volna.

76. perc: Lippai Ákos égbeszálló kapura lövése után kettős cserét hajt végre Koszta Péter, Balogh Alex és Fehér Balázs kapott pihenőt, Illés Richárd és Sápi József lépett pályára. A vendégek is cserélnek, Mihálszki Csabát váltotta Balogh Richárd.

72. perc: A harcot megharcolta, a labdát megtartotta, aztán Tarr Tibort átemelte, csodálatos Katona Bence góóóóóóól!! (4-1)

69. perc: Kemény Tamás felrúgásáért Bihari Gyula kap sárgát.

68. perc: Irhás Ignácz hagyta el a játékteret, Németh Dénes a helyén.

66. perc: Szemere Balázs kiváló indítását Fehér Balázs továbbította a villámgyorsan elfutó Balogh Alexnek, érkezik a középreadás, amit Katona Bence még nem ért el, de Kemény Tamás igen és fejjel eredményes!!!! (3-1)

65. perc: Cserélnek a vendégek, Kovács Szilárd kapott lehetőséget, Ondó János jött le.

61. perc: Jó 25 méterről kaptunk szabadrúgást a Tállya kapuja előtt, Czető Márk az ítéletvégrehajtó, a lövése sajnos nem jó.

57. perc: Putnoki ellentámadás, Csirszki Martin forgatott át a bal szélre, Zimányi Ádám ívelte középre, Kemény Tamás és Katona Bence közös erővel megkaparintotta, Bence lőtt, góóóóóól!!! (2-1)

54. perc: Ismét egy vendég támadás a végén Lippai Ákos lövéssel. Egy perccel később lekontráznak minket, Mihálszki Csaba játszotta meg jól a társát, próbálkozását Egyed Balázs biztosan fogta.

49. perc: Veszélyes tállyai támadás, a bal szélről érkező Horváth Benjámin beadást kis híján meg tudta fejelni Irhás Ignácz.

48. perc: Szemere Balázs adta a védőfal mögé a labdát, Katona Bence nem sokkal maradt le róla.

46. perc: Elkezdődött a második játékrész. 

II. FÉLIDŐ

A mérkőzés előtti Esélylesőben Balogh Alex kapott egy fantomkérdést, amelyre ő a következő választ adta, íme:

“És, mint idén minden héten, most is megkértünk valakit, hogy tegyen fel egy kérdést arc és név nélkül. Kíváncsian várjuk a holnapot eltalálja e, hogy Alex eltalálja e ki volt a “heti fantom”.

…………………….: Mondd Alexis, mennyire kéne felpörizned magad vasárnap, hogy a góllövőlistán utolérd a mátraballai nagyvadászt?

BALOGH ALEX: 3-4 meccs kell még hozzá, de holnap legalább egy góllal faragok a hátrányból. A kérdést szerintem Kemény Tamás barátom tette fel.”

Nos, eredményt hirdetünk. Jelentjük, Balogh Alex nem jól tippelt… A fantomkérdező nem Kemény Tamás volt.

Kepecz Zsolt

FÉLIDŐ

45. perc: Nem hosszabbít a játékvezető, jöhet a szünet.

41. perc: A tizenhatosunktól nem messze faultolunk, a pontrúgás nagyon jól érkezik a hosszúra, a tállyai fejest azonban fantasztikus mozdulattal védte Egyed Balázs. Hű mit úsztunk meg!!! Szép volt Balázs!

39. perc: Németh Béla nagyszerű beadására nagyon jól érkezett Mihálszki Csaba, aki a léc alá fejelt 1-1-re módosítva az eredményt. (1-1)

36. perc: Túlságosan nagy helyet hagytunk a vendégeknek, akik néhány passzból 100%-os helyzetig jutottak, Mihálszki Csaba szerencsénkre elvétette a kaput.

32. perc: A tállyaiak labdaszerzés után a bal szélen jutottak el a kapunkig, Horváth Benjámin passzából Minczér Tibor tüzelt távolról, a vér meghűlt bennünk, fölé ment.

30. perc: Bedobás után Balogh Alex fordult le a védőjéről, a lövése azonban kicsit gyengére sikeredett, Tarr Tibor biztosan fogta.

28. perc: Lippai Ákos mutatta meg magát, egy kontra végén vállalkozott kapura lövésre, nem haragszunk meg rá, mert fölé bombázta.

27. perc: Sárga lapos figyelmeztetésben részesül Minczér Tibor.

25. perc: Csirszki Martin és Szemere Balázs remek összjátéka után érkezik a jobb bekkünk középreadása, Kemény Tamás a bal felsőbe fejelt, de lökés miatt nem adták meg.

23. perc: A vendégek voltak szabálytalanok, Csirszki Martin készülődik hozzá, a beadását a hosszú oldalon Kemény Tamás fejelte vissza, középen ollózni próbálunk, végül felszabadítanak.

18. perc: A hatodik szögletünk után nem tudott felszabadítani a tállyai védelem, a visszapattanó labdát Fehér Balázs szúrta rá, Balogh Alex megszerezte, lekészítette lövésre, Fehér Balázs pedig tanári módon helyezett a bal felsőbe!!! (1-0)

17. perc: A mérkőzés legnagyobb helyzete Kemény Tamásnál nincs les, ajtó-ablak, de Tarr Tibor lábbal nagyot védett.

14. perc: Az oldalvonal mellől kapunk szabit. Czető Márk íveli középre nagyon jól, Katona Bence elől mentenek szögletre a kékmezesek. A negyedik szögletünket is megoldják.

11. perc: Hatalmas gólszerzési lehetőség a Tállyánál, Czető Márk vétette el az érkező keresztlabdát, Mihálszki Csaba pedig üresen maradt, kapura lőtt, de a jobb felső fölött süvített el a lövése. Megúsztuk!

9. perc: Czető Márk váratlan beadása borzolja a tállyai kedélyeket, Katona Bence épphogy lemaradt róla.

8. perc: Szemere Balázs remek elfutása után szögletet végezhetünk el. A beadást kifejelik a vendégek.

6. perc: Kecsegtető helyzetből kapunk szabadrúgást egy szép sokpasszos támadás végén. 18 méterre a kaputól Kemény Tamás, Czető Márk és Zimányi Ádám a labda mögött. Végül Kemény Tamás szúrja rá a sorfal mellett laposan, de Tarr Tibornak csemege.

4. perc: Igazán érdemleges nem történt eddig a találkozón, közepes iram jellemző.

0. perc: A Tállya kezdte a találkozót és rögtön az elején egy csúnya szabálytalanság Bihari Gyula részéről, Csirszki Martin a sértett. 

14:56: A mérkőzés előtt elég nagy szél volt jellemző itt Múcsonyban, a kezdésre kicsit elcsendesedett, sőt a nap is kisütött.

14:54: A Putnok FC fehér-feketében, a Tállya tiszta kékben lép majd pályára.

14:51: 15 órától rendezik a csoport valamennyi NB3-as találkozóját, melyek közül izgalmasnak ígérkezik a Monor-Jászberény, a Tiszaújváros-ESMTK és a Nyírbátor-DVTK II. mérkőzés is.

14:48: Sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC – Tállya KSE bajnoki mérkőzés helyszínéről honlapunk olvasóit. Bő tíz perc és kezdetét veszi a borsodi derbi. HAJRÁ PUTNOK!!!

Válasz írása