Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – SÉNYŐ-CARNIFEX FC 0-0

AAAA

 

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Putnok-Sényő kezdő

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

Vége

2. félidő

93. perc: Lefújta a játékvezető, a végeredmény 0-0.

91. perc: Nyitrai Dávidot is minden dicséret megillet, Galambosi Mátéhoz emel a jobb sarokba, Máté magasan emeli középre, Illés Gábor érkezik és szép mozdulattal kicsit felé fejel.

Piros lap

90. perc: Csirszki Martinnal szemben szabálytalan, második sárgával ezért kiállította a játékvezető Kapacina Valert.

87. perc: Kicsit beszorulunk egy kék mezes támadás végén, óriási küzdelem a tizenhatosunk előtt, egy sényői játékos a földön, konkrétan Klepács Krisztián. Már jól van és talpon, egy kis ápolás és víz csodákra képes.

84. perc: Egy villámgyors szabolcsi akció a bal szélen, a beadás perfekt, Varga József kapura szúrja, Pomozi Zoltán véd.

Csere

83. perc: Utolsó cserénket használjuk ki. Galambosi Máté érkezik a sokat harcoló putnoki csapatkapitány, Zimányi Ádám helyére.

Sárga lap

82. perc: Fenyőfalvi Dávid hátulról szabálytalan. Sárgát kap.

78. perc: Egymás után két szögletet rúghat a vendég csapat. A 9. nagyon veszélyes, a fejest ujjheggyel tolta fölé a remekül védő Pomozi Zoltán, a 10. szöglet (még leírni is borzasztó) után mi szerezzük meg a labdát.

76. perc: Jó labda előre Nyisalovits Donáttól, Illés Gábor fut keresztbe védője mögött, épphogy nem érte el…

Sárga lap

75. perc: Nyisalovits Donát lábára tartott rá Kapacina Valer, sárgával jutalmazzák.

Helyzet

74. perc: Válaszolunk a vendégek lehetőségére. A jobb szélen jó labdát kap Kismarton Balázs, a beadása is jó, Fazekas Máté fordul 180 fokot majd 6 méterről lő, nagy védés Gagyi Sándortól.

Helyzet

72. perc: Hatalmas helyzet a Sényőnél. A jobb szélen fut el Lizák Bence, a beadása tökéletes, Varga József közeli lövését szenzációs mozdulattal hárítja Pomozi Zoltán…. Úúúúúú de kellett….

71. perc: A második cseréjét használja ki Kriston István. Kismarton Balázs kap játéklehetőséget, Tóth Szabolcs pedig megpihenhet.

IVÓSZÜNET

69. perc: Az ellenfél tizenhatosánál próbálunk valamit alkotni nem sok sikerrel, de egy faultot csak összehozunk, kifelé jöhet a Sényő.

Csere

68. perc: Az utolsó csere a vendégeknél. Fabu Márton hagyta el a játékteret, Varga József játékba szállhat.

65. perc: Szabolcsi beadás, Lizák Bence érkezik és a kapu felé perdít.

62. perc: A vendégek készülődnek szöglethez, Nyisalovits Donát óriásit ment, a Sényő támadójával közösen felfejelik az űrbe, a magas labdát Pomozi Zoltán húzza le biztosan, pedig lökik rendesen.

Csere

61. perc: Csere a vendégeknél. Kristófi Sándort váltotta Lizák Bence.

60. perc: Az oldalvonal mellett faultolnak, az ívelést Mahalek Marcell fejelné vissza a kapu elé, a védők mindenkit megelőznek és kivágják.

58. perc: Fazekas Mátét passzírozzák a földbe, ápolni is kellett a térdét. Kapunk érte egy szabadrúgást az ellenfél térfelének közepén.

55. perc: Putnoki szabadrúgást ívelünk a kapu előterébe Nyisalovits Donát nagy küzdelemben kapura fejeli, Gagyi Sándor véd.

Csere

53. perc: Cserél a vendég csapat is. Hadházi Dávid kap pihenőt, Fenyőfalvi Dávid a pályán.

Csere

52. perc: Cserélünk, Szilágyi Szebasztián jött le, Nemes Milán a helyén.

52. perc: A hatodik vendég szögletet élhetjük meg, jól jön a beadás, a fejes is veszélyes, de támaszkodásért kifelé jár a szabadrúgás.

Sárga lap

52. perc: Zimányi Ádám is sárga lapot kap.

Sárga lap

51. perc: Besárgul Tóth Szabolcs is aki a vendégek kapusával szabálytalankodott.

Sárga lap

50. perc: Fabu Márton rántja le hátulról Csirszki Martint, jár érte a sárga lap.

48. perc: Jó putnoki labdaszerzés, Fazekas Máté indítja Csirszki Martint, aki Szilágyi Szebasztiánhoz továbbít, sajnos legyőzi őt védője, a lövés elmarad.

46. perc: Egyik oldalon sincs csere a szünetben. A kék mezes vendégek kezdték a második játékrészt.

EREDMÉNYEK

Félidei eredmények a Keleti csoport többi mérkőzéséről:

DVTK II. – FC TISZAÚJVÁROS 0-1
GYÖNGYÖS – JÁSZBERÉNY 2-3
HATVAN – ÓZD 0-2
TÁLLYA – DEAC 0-2
EGER – ESMTK 0-1
FÜZESGYARMAT – CEGLÉD 0-2

VÉGEREDMÉNY /KORÁBBAN KEZDTÉK/:

DVSC II. – BALASSAGYARMATI VSE 0-1

Szünet

1. félidő

45. perc: Egy percet hosszabbít a spori. Érdemleges már nem igazán történt.

43. perc: Fazekas Máté szerez labdát sokadjára a középpályán, Csirszki Martinak passzolja fel, a középpályásunk robog előre felé, indítja Szilágyi Szebasztiánt aki hétméteres léptekkel halad a kapu felé, lő, gyengécske, nem okoz gondot a vendég kapusnak.

Sárga lap

40. perc: Technikai fault Szilágyi Szebasztián részéről, nem ússza meg a sárga cédulát.

Helyzet

38. perc: A jobb szélen lettünk kicsit szellősek, Kapacina Valér az utolsó emberen is átfűzi magát, passzolhatna, Ő inkább lő, Pomozi Zoltán megfogja a 100%-os ziccert, a lecsorgót Illés Gábor rúgja ki az oldalvonalon túlra.

Helyzet

37. perc: Tóth Szabolcs küzd meg a labdáért a bal szélen, majd Zimányi Ádámnak passzol, a csk. átemeli a hosszúra, Nyitrai Dávid lő, a kapus lábbal védi.

Sárga lap

36. perc: Hadházi Dávidé a mérkőzés első sárgája.

35. perc: Távoli Sényő lövés, Pomozi Zoltán biztosan véd.

Helyzet

34. perc: Ismét a bal szélen akciózunk, Illés Gábor fut be középre, Illés Richárdhoz passzol, aki azonnal centerezi Fazekas Máténak, mielőtt lőne egy védő belepiszkál, oda a nagy helyzet.

33. perc: Csirszki Martin szépen teszi a szélen felfutó Illés Gábornak a labdát, a középre adás jó, kifejeli egy belső védő.

31. perc: Jó keresztlabdával Kristófi Sándor száguld a putnoki kapu felé, a csel is jó, a lövés nem szerencsére… a léc fölött hagyja el a játékteret a labda.

30. perc: 5-0-ra vezet a Sényő a szögletek tekintetében. Ötödjére ők érnek hozzá, a fejes jóval a kapunk fölé száll.

27. perc: Putnoki szabadrúgással folytatódik a játék, Illés Richárd felíveléséért Tóth Szabolcs küzd meg, de Gagyi Sándornál köt ki a laszti.

IVÓSZÜNET

24. perc: Újabb korner, újra a Sényőé, újra putnoki éri el a labdát, Pomozi Zoltán tenyereli tovább.

23. perc: A jobb oldalra keveredő Csirszki Martin ad a kapu elé, Gagyi Sándoré a laszti.

19. perc: Harmadik sarokrúgását végezheti el a szabolcsi alakulat. Mahalek Marcell ugrott a legmagasabbra és fejelte ki.

18. perc: Egy percig emberhátrányban játszottunk, Tóth Szabolcsot kellett ápolni.

Helyzet

17. perc: Az első nagy gólszerzési lehetőséget a vendégek puskázzák el. A jobb szélen vezeti támadását a Sényő, látszólag miénk a labda, amire Pomozi Zoltán jön ki a kapujából, de megelőzik, a középre adásra a hosszú oldalon érkezik Barcsay Márk és az üres kapu mellé fejel….

15. perc: Az első negyedóra nagy helyzeteket nem hozott, az iram sem nagy, de ebben a melegben nem csoda. Kiegyenlített játék gól nélkül.

12. perc: Szilágyi Szebasztián szerez labdát az ellenfél térfelén, Csirszki Martinhoz továbbít, aki a kapu elé emelné, fölé-mellé. Kicsivel később ismét miénk a játékszer, Nyitrai Dávid cselez befelé, tüzel, jó a blokk. A lecsorgót Illés Richárd lövi kapura, mellé sajnos.

10. perc: Egy szabolcsi akciót megelőzendő Mahalek Marcell ment szögletre Kristófi Sándor elől. A hosszú oldalra szálló lasztit Illés Gábor csúsztatja szépen az oldalvonal irányába.

7. perc: Illés Gábor fut be a bal szélen, Zimányi Ádám ívelni felé keresztbe, kicsit hosszú.

5. perc: Jól fordult volna emberéről a kezdőkörben Csirszki Martin, elkaszálták.

3. perc: A Sényő harcol ki sarokrúgást. Fazekas Máté fejeli ki a röviden.

1. perc: A tőlünk megszerzett labdával Kristófi Sándor fut el a jobb szélen, a beadása a kapu fölött száll a vonalon túlra.

0. perc: Mi kezdtük a mérkőzést. Szilágyi Szebasztián hozta játékba a labdát. 

 

Felvezető

16:56: A vendégek tiszta kékben, mi fehér-feketében játszunk a mai napon.

16:52: Sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC – Sényő-Carnifex FC bajnoki mérkőzés élő közvetítésének követőit. 33 fok, kánikula fogadja a játékosokat a pályán!

 

Válasz írása