Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – REAC 2-1

Putnok-REAC M

 

VÉGEREDMÉNY:

PUTNOK FC – REAC 2-1 (1-0)

PUTNOK FC: Tóth A. – Illés R., Zimányi A., Nagy Cs., Czető M. – Tóth Sz., Zimányi Á. – Sápi J. (Kovács B. 61′), Csirszki M. (Dávid F. 81′), Icsó Zs. (Fábián B. 75′) – Katona B.
REAC: Tóth D. (Szűcs L. 46′) – Kutai D., Nagy G., Kollár Zs., Pesti D. – Kovács D., Lászka B., Balázs B., Bodnár I. (Papp Gy. 51′) – Lőrincz D. (Hornok D. 61′), Kiss T.

ovm-097

Zimányi Ádám 41′, Icsó Zsolt 55′ ill. Kollár Zsolt 85′

 


Penguin_Cup_2014_Emoticons_Yellow_Card

Katona Bence 89′ ill. –

 


Penguin_Cup_2014_Emoticons_Red_Card


Tóth András 85′ ill. –

 


A MÉRKŐZÉS RÉSZLETEI:

92. perc: Vége a mérkőzésnek, megnyertük az utolsó bajnoki találkozót 2-1-re!!!! Szép volt Fiúk!!!!

91. perc: Benne vagyunk a két perces hosszabbításban. Bal oldalról próbálták beívelni a labdát a vendégek, de nagyon fölé szállt.

89. perc: Katona Bence kap sárgát.

87. perc: Nagyszerű kiugratást vétettünk el, a REAC támadó előtt a kapujából káprázatos, kapusokat meghazudtoló mozdulattal vetődött ki Czető Márk és megszerezte a labdát.

85. perc: Czető Márk állt be a kapunkba, de Kollár Zsolt tizenegyesét nem tudta hárítani. (2-1)

83. perc: Nagy izgalmak a kapunk előtt, Tóth András jött ki a kapujából a vendégek elfutó játékosára, aki elvitte mellette a labdát, a putnoki kapus pedig lábbal szabálytalankodott. A portás a kiállítás sorsára jutott és büntetőt kapott a REAC.

81. perc: Újabb csere a mi részünkről. Csirszki Martinnak szavazott pihenőt a putnoki mester, Dávid Ferenc a pályán.

80. perc: Illés Richárd majdnem a félpályáról végzett el egy olyan szabadrúgást, ami kapura is ment, Szűcs Lajos biztosan fogta.

76. perc: A jobbról érkező REAC beadást a kapujából kivetődő Tóth András öklözte ki a mezőnybe. Szép volt Bandi!!!

75. perc: Alighogy beállt Fábián Bence, jól avatkozott közbe, szögletre mentett egy REAC akciónál. A sarokrúgás élesen jött középre, egy jó kis fejpárbaj után Kovács Bence felszabadító rúgása nyugtatott meg mindenkit.

75. perc: Második cseréjét használta ki a Putnok. Fábián Bencét állította csatasorba Koszta Péter, Icsó Zsolt kapott pihenőt.

71. perc: Két percig áll a játék, mert Illés Richárd bokája sérült meg, le is kellett jönnie, de kemény fából faragták, folytatni tudta.

70. perc: Megismételhette a pontrúgást a vendég gárda, a beívelést a rövid oldalon érkező Illés Richárd fejjel küldte a középpálya irányába.

67. perc: Jó harmincötről kapott szabadrúgást a REAC. A kapu elé csavarodó labda Katona Bence fejéről ment szögletre. A sarokrúgásra Tóth András ért ki jó ütemben, a labda kijött róla, de Nagy Csaba szépen felszabadított mielőtt bárki odaérhetett volna.

64. perc: A Rákospalota legnagyobb helyzetének lehettünk szemtanúi, a jobb szélről élesen középre adott labdát Tóth András kivetődve fogta, a kipattanót sikerült szögletre rúgni. A kornert kivágtuk, Csirszki Martin összeszedte, indította volna Katona Bencét, de les.

61. perc: Mindkét oldal cserél, Kovács Bence váltotta Sápi Józsefet, a vendégeknél Lőrincz Dániel helyén Hornok Dávid a pályán.

60. perc: Egy felszabadításból hazafelé ívelt labdát Csirszki Martin szerzett meg a védőtől, majd nagyon okosan Katona Bence felé sarkazott, időben jött azonban a mentés a REAC védők részéről.

55. perc: Óriási szabad terület nyílt a vendégek térfelén, Katona Bencéhez került a labda, aki egy az egyben megverte védőjét, a léc alá lőtt, de picit tévedett, a felső lécről lepattant a labda, Icsó Zsolt jókor érkezett és az üres kapuba fejelt. 2-0

52. perc: Az ellenfél térfelének közepéről Zimányi Ádám szabadrúgása tartott a rákospalotai kapu felé, sikerült nekik kivágni.

51. perc: Ismét cserél a REAC, Papp György lépett pályára, Bodnár István jött le.

47. perc: Ahogy az várható volt agilisabban nyitott a fehér mezes vendég együttes, vehemens, lendületes és gyors passzokkal próbálkoznak, konkrét veszélyhelyzet azonban nem alakult ki.

46. perc: A félidőben kapust cserélt a REAC, Szűcs Lajos állt be Tóth Dániel helyére. A vendégek kezdték a játékrészt.

45. perc: Nincs hosszabbítás, jöhet a félidő.

45. perc: Az ellenfél kapujától nem messze, a tizenhatos sarkáról kaptunk szabadrúgást. Zimányi Adrián kapura lőtte, de a hosszú felső felé tartó labdát Tóth Dániel fogta.

41. perc: Illés Richárd éles beadása Kollár Zsolt karján csattant, a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest csak úgy mint Nyírbátorban Zimányi Ádám hajtotta végre rendkívül higgadtan. Vezetünk!! (1-0)

38. perc: A tizenhatosunktól nem messze kapunk szabit, Zimányi Adrián rúgta fel a REAC kapujáig, de Icsó Zsoltot lefejelték.

36. perc: Csirszki Martin tanári felíveléséből Katona Bence lépdelt a kapu irányába, tisztán lőhetett, Tóth Dániel lábbal mentett szögletre. A sarokrúgás egy putnoki fejes után vendég felszabadítással fejeződött be.

34. perc: Bedobás után a bal oldalra tevődött át a játék, egy beadás után flipp-floppként pattogott a labda az elcsúszó REAC játékos és a putnoki védők lábán, végül a kapu fölött távozott a labda a játéktérről. Meleg volt a szitu.

30. perc: Nagyon szép emeléssel találta meg a két védő között ólálkodó Katona Bencét Csirszki Martin, a putnoki támadó kapura fordult, de a fehér mezes védő sikeresen választotta el a játékszertől, így nem tudod kapura lőni.

28. perc: Nagy Csaba íveléséből Katona Bence futott el a szélen, beadását a hosszú oldalon Tóth Szabolcs gyűjtötte be, visszafordult, majd Icsó Zsolt fejesével zárult az akció, ami célt tévesztett.

21. perc: Ismét a jobb szélen helyezkedő Katona Bence kísérletezhetett, ezúttal a védőfal mögül próbálkozott átlövéssel, a kapu fölé szállt a labda.

20. perc: A meccs legnagyobb helyzetét mi könyvelhettük el, a jobb szélen Katona Bence iramodott meg, védőjével együtt érkezett a kapu közelébe, tüzelt, de Tóth Dániel bravúrosan hárított.

19. perc: Szép lassan, sok passzal közelítettük meg a REAC tizenhatosát, Czető Márk került tiszta helyzetbe igaz távolról, de megpróbálkozott egy lövéssel. Mellé ment.

16. perc: A saját térfelünk közepén veszítettünk labdát, amiből három passzból lövőhelyzetig, sőt gólig jutottak, de Bodnár István gólját les miatt érvénytelenítette a játékvezető.

14. perc: Továbbra sem tudunk komolyabb eseményekről beszámolni az utóbbi öt percben a tizenhatosig sem jutottak el a felek.

10. perc: Jól állják a védelmek a sarat, továbbra sem alakult ki közvetlen veszély a pályán, mezőnyjáték folyik a játéktéren.

6. perc: Komoly iramban kezdenek a csapatok, akik a hőség ellenére bátran ostromolják a másik kapuját.

1. perc: Mi kezdtük a játékot és nagyon hamar eljutottunk az ellenfél kapujáig, Icsó Zsolt jól pörgetett középre, Tóth Szabolcs épphogy nem érte el a magasra pattanó labdát.

0. perc: Szeretettel köszöntünk minden kedves szurkolót, drukkert, az online közvetítésünk követőit. Elkezdődött a Putnok FC – REAC bajnoki mérkőzés, amely mindkét csapat számára az utolsó megmérettetés a szezonban.

Válasz írása