Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – EGER SE 4-1

Putnok-Eger felvezető2

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Putnok-Eger-kezdő JÓ

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

Vége

Vége a mérkőzésnek!! Putnok-Eger 4-1!!!!

2. félidő

Büntető rossz

90. perc: Pataki Viktorral szemben faultol Arday Dominik, a játékvezető pedig büntetőt ítél. Vajda Ákos büntetőjét Pomozi Zoltán a levegőben úszva csodálatos mozdulattal kivédte!!!! Szép volt Zoli!!!

88. perc: Sándor Bálint harcol ki szögletet. Nyitrai Dávid végzi el. Nagyon jól tekeri be a kapu elé, Katona Bence fejeli kapu elé, középen valaki beleér, fogalmam sincs hogy ki, de egy putnoki, a lábáról a kapu felé perdül a labda.

Sárga lapCsere

84. perc: Sárga lapot kap Haász Tamás, cserél a Putnok. Sándor Bálint váltotta az egész meccsen nagyon jól futballozó Tóth Szabolcsot.

81. perc: Illés Richárd a földön, leveszi a cipőjét, kapott egy nagyot… Áll a játék…

77. perc: Újabb fehér mezes szöglet, kis szöglet, Mahalek Marcell fejeli el a beadásnak készült labdát.

74. perc: Nemes Milán keresztlabdája lesen találta Nyitrai Dávidot, majd Illés Richárd parádésan szerez labdát a középpályán Kis Gergőtől, az indítása sajnos kicsit hosszú lett Katona Bencének, jó ütemben jött ki kapujából Nacsa Péter.

71. perc: Változtat az Eger. Ezen a mérkőzésen utoljára. Kovács Dávid kap lehetőséget, Vitelki Balázs jött le.

68. perc: Nyitrai Dávid a megkapott labdával egyedül tör be a tizenhatoson belülre, csak ott tudják elszedni tőle a labdát. Nagyon jól játszunk!!! Ez az!

Csere

65. perc: Második cserénket hajtjuk végre. Galambosi Máté a pályán, Csirszki Martin kap pihenőt.

Helyzet

61. perc: Egymás után két szögletet is elvégezhetünk. Az első lett veszélyesebb, annyira jól tekeredett, hogyha a kapus nem paskol bele, akkor Zimányi Ádám bebólintja….

Csere

59. perc: Cserél az Eger. Haász Tamás lép pályára, Antal Zsolt jött le.

Sárga lap

59. perc: Besárgul Mahalek Marcell is, lerántásért.

57. perc: Az alapvonal mellől kapunk szabit, Nyitrai Dávid életerős lövését a kapus bokszolja ki.

Helyzet

53. perc: Nagy helyzet a belső védőink előtt!!! Putnoki bedobás után Mahalek Marcell háttal a kapunak védőjével a sarkában nem tud lőni, de a szemből érkező Nyisalovits Donát igen, bivalyerős kísérletét a védőblokk hárítja.

Csere

52. perc: Cserél a vendég együttes. Bartusz Dánielt váltotta Árvai Ádám.

Gól

48. perc: Nagyon jól támadjuk le az Eger csapatát. Katona Bence és Illés Richárd összjátékából bedobás lesz. A bedobás után a hosszú oldalra kerül a labda, ahol Zimányi Ádám közelről a hálóba pofozza a labdát!!!! Ez az!!! (4-1)

Csere

46. perc: A félidőben cserélünk, Illés Richárd szállt játékba Fazekas Máté helyén.

EREDMÉNYEK

Félidei eredmények a többi pályáról:

BALASSAGYARMAT – HATVAN 1-0
SÉNYŐ – TISZAÚJVÁROS 3-0
DEBRECENI EAC – JÁSZBERÉNY 0-1
ÓZD – CEGLÉD 0-0
TÁLLYA – ESMTK 0-0
DVTK II. – GYÖNGYÖS 0-1

VÉGEREDMÉNY (korábban játszották):

DVSC II. – FÜZESGYARMAT 2-3

Szünet

1. félidő

Gól

45. perc: A harmadik putnoki szögletből megszületik csapatunk harmadik gólja, a beadást középen nem érjük el, de a hosszún érkezik Katona Bence és úgy befejeli a hálóba a labdát mint a huzat!!!! Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!! (3-1)

Helyzet

40. perc: Támad az Eger, Zimányi Ádám és Tóth Szabolcs hozza ki a labdát, Szabi végigfutja a pályát, nem tudják tőle elvenni, jó a bepassz is, Katona Bence közeli lövését Nacsa Péter védi.

Sárga lap

39. perc: Sárga cédulát mutat fel a játékvezető Csirszki Martinnak.

36. perc: Katona Bence kapott elől egy labdát, jól tartotta meg és középre is adta, Csirszki Martin érkezik és nem sokkal, de mellé fejel.

Sárga lap

34. perc: Sárga lapos figyelmeztetésben részesül Gajda Márkó.

Gól

31. perc: Tóth Szabolcs jól szerez labdát az egri tizenhatostól pár méterre, a kapus kimozdul a kapujából, Tóth Szabolcs a visszaérő védők előtt Katona Bencéhez passzol nagyon önzetlenül, Ő pedig a bal alsóba lő. Vezetünk!!!! (2-1)

Gól

29. perc: Tóth Szabolcs remekül fut el a bal szélen, Csirszki Martin elé fantasztikus labdát helyez keresztben, Martin remek labdaátvétel után a kapus mellett nagyon okosan, olyan doktorian az ellenfél kapujába passzol…. Góóóóól! (1-1)

27. perc: Két egri sarokrúgást úszunk meg egymás után.

25. perc: Most mi hozzuk ki gyorsan a labdát vendég akció után, Csirszki Martin fut keresztbe, Zimányi Ádám passzol Fazekas Mátéhoz, aki Katona Bencéhez emel, birtokba veszi a labdát a csatárunk, jónak tűnik a csel, de jön a kapus és leszedi Bence lábáról.

23. perc: Földön egy putnoki, Fazekas Mátét rúgják fel, Nemes Milán kb. ugyanonnan végezheti el a szabadrúgást mint az előbb. A bíró rendet tesz. A beadásba Tóth Szabolcs fejel bele, ellenfélé lesz, kontráznak, lelassítani sikerül így visszaérünk. Bartusz Dániel vállalkozik átlövésre, mellé.

19. perc: Arday Dominik, Nemes Milán és Tóth Szabolcs a labda útja, Szabi beadná, de lecsúszik így majdnem jó kapura lövésre, kár hogy a kapu fölé megy….

Sárga lap

17. perc: Putnoki bedobás után kontratámadást vezet az Eger, Fazekas Máté ismét szabálytalan, másodszorra nem ússza meg a sárga lapot.

14. perc: Az Eger második szögletét Katona Bence fejelte ki.

Gól

10. perc: Az első vendég szögletből gól születik, a röviden érkezik Valkay Richárd és a kapunkba helyez.(0-1)

Helyzet

8. perc: Putnoki támadás után kontrázik az Eger, Pataki Viktor megállíthatatlan éles szögből kapura szúrja, nagyot véd Pomozi Zoltán, aztán Nyisalovits Donát ment szögletre.

7. perc: 35 méterre az egri kaputól Nemes Milán készülődik szabadrúgáshoz, finom mozdulattal csavarja az ötös irányába, a vendég védők kifejelik, kontráznak, Fazekas Máté faultol…így megáll az akció.

Helyzet

5. perc: Szép labdaszerzés Zimányi Ádámtól, Csirszki Martin kapja meg tőle, lágy ívelés a hosszúra, Nyitrai Dávid egy csel után kapu elé emeli, Katona Bence fejel a kapus kezébe.

2. perc: Nyisalovits Donát állt a labda mögé a középvonalnál megítélt szabadrúgásuknál. Beadása Katona Bence fejét kereste, nem találta, a védő pedig kiengedte a labdát. 

0. perc: Kezdetét vette a mérkőzés, Kunváriné Bánkuti Gabriella önkormányzati képviselő végezte el. Egyébként pedig a Putnok indította útjára a labdát.

Felvezető

15:57: Az Eger fehér-kék mezben, a Putnok sötétkék mezben játszik a mai napon.

15:47: Sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC – Eger SE bajnoki mérkőzés online közvetítésének követőit. 16 órától kezdünk!!!!

Válasz írása