Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: FC HATVAN – PUTNOK FC 0-4

H-P

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Hatvan-Putnok-kezdő VÉGE

 

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

Vége

VÉGE: HATVAN – PUTNOK 0-4!!!!!!

2. félidő

90. perc: Tóth Szabolcs még a földre kerül, aztán felkel és a játékvezető lefújja a mérkőzést!!!! Igen!!!! Megnyertük!!! Közben a rendkívül boldog Asztalos Gábor üzeni az összes putnoki hölgy szurkolónak hogy puszilja őket!!!!!

Helyzet

87. perc: Nagyot küzd a labdáért Fazekas Máté, Szilágyi Szebasztián is besegít, Tóth Szabolcs kerül ziccerbe, túl sokat vár, a kapus lábbal véd.

86. perc: Gál Márk rántja le Galambosi Mátét egy ellentámadásnál, sárgát kap érte.

85. perc: A bal szélen akciózik a Hatvan, laposan centereznének be Nyisalovits Donát ment szögletre.

Csere

81. perc: Kettős csere. Mármint itt is ott is csere. Fék Zsolt is pihenőt kap, Dolhai Gergő a pályán. Nálunk Szilágyi Szebasztián váltotta a mesterhármasig jutó Katonaaaaaa Bencééééééé!!!

Csere

77. perc: Ismét változtatunk. Tucsa Róbert váltotta a gólpasszkirályunkat, Csirszki Martint… :):):):)

Csere

72. perc: Cserélünk mi is. A frissen gólt szerző Illés Richárd hagyta el a pályát, így kell lejönni, szép volt!!! Nemes Milán kap lehetőséget mesterétől.

Gól

70. perc: Újabb felívelés Katona Bence irányába, óriásit játszik, legyűri ellenfelét mint egy gladiátor, a védő a földön, Katona Bence talpon, a kapu elé befutó Tóth Szabolcshoz passzol, aki közelről lő, a kapus véd, a kipattanó Szabi elé kerül, aki visszatette az érkező Illés Richárdhoz aki a háló jobb oldalába helyez!!! Hölgyeim és Uraim 4-0 ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! (4-0)

69. perc: Szabadrúgást kapunk, Illés Richárdot vágták fel. Nyisalovits Donát íveli fel, a portásé a laszti.

68. perc: Tóth Szabolcs harcol ki egy szögletet, a beadás jó, Csirszki Martin szedi össze és a tizenhatoson kívülről laposan lő, a lábakban elakad.

Csere

66. perc: Kettős csere a hazaiaknál. Vitalij Zagiev és Czibolya Gábor jött le, Szabó Dominik és Torda Patrik a pályán.

Helyzet

63. perc: A jobb szélen voltunk szellősek, remek Vitalij Zagiev beadása, középen érkezik egy hatvan játékos közelről bivalyerősen lőtt kapura, Pomozi Zoltán óriásit védett, sikerül felszabadítani.

Gól

61. perc: Katona Bence higgadtan a hálóba juttatja a labdát! Három góllal vezetünk!!! (3-0)

Büntető

60. perc: Csirszki Martintól kap indítást a bal szélen Katona Bence pont a legjobb helyen két védő között. A kapu felé terelgeti a labdát, Tóth Szabolcs fut keresztbe, lő, a kapus véd, az ismétlésnél elkaszálják Szabit, büntető!!!

Helyzet

56. perc: Nagyszerű indítás Katona Bence felé Csirszki Martintól, két ember között fut a kapu irányába, két oldalról kapja az ívet, végül csak a földre kerül, de szabályosan szerelik. Nagy helyzet volt ez is!

Gól

51. perc: Illés Richárd íveli fel a labdát Katona Bencére, akitől egyszerűen nem lehet elvenni ma a labdát, több ember között is jól tartja meg, a védők dőlnek mint a bábuk, Ő talpon marad, majd a kimozduló kapus hasa alatt a háló közepébe helyez!!!! Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!! (2-0)

48. perc: Sárga lapot kap Mahalek Marcellt, szabadrúgást pedig a Hatvan. Jobbról a kapunktól 20 méterre jár a pontrúgás, jó a tekerés a sorfal fölött, de Pomozi Zoltán figyel és megfogja a bal felső irányába tartó labdát.

Helyzet

46. perc: Rögtön az elején nagy helyzet a hazaiak részéről, a kapunkkal szemben tisztán lőhetett a tizenhatoson kívülről Czibolya Gábor, nem sokat tévedett, a bal hosszút célozta meg. Uhh!

46. perc: Elkezdődött a második játékrész is.

EREDMÉNYEK

Félidei eredmények az nb3foci facebook csoportja jóvoltából:

ESMTK – TISZAÚJVÁROS 0-0
CEGLÉD – JÁSZBERÉNY 1-0
DVSC II. – TÁLLYA 0-2
DVTK II. – ÓZD 2-0
GYÖNGYÖS – DEBRECENI EAC 3-1
FÜZESGYARMAT – SÉNYŐ 2-1
EGER – BALASSAGYARMAT 0-1

Szünet

1. félidő

45. perc: Kapunk mi egy sárgát, pontosabban csak egy valaki, Fazekas Máté az.

43. perc: Hatvani bedobás után kellett Nyisalovits Donát fejese nem kicsit, aztán egy kis fejpárbaj, a fél csapat belefejelt, Kitl Krisztián ordít nagyot és a földre esik, színészkedésért azonban Ő kap sárga lapot és kifelé jöhet a labda.

39. perc: Putnok szabadrúgás Nyitrai Dávid módra, kifejeli a hatvani védelem. Aztán hazai szabadrúgás az beemelés Pomozi Zoltáné, azonnal indít Tóth Szabolcsé a laszti, Csirszki Martinhoz továbbít aki egy csel után távolról lő, Tajti Bence szép mozdulattal a felső lécre tolja a csodás Martin lövést.

37. perc: Ügyes fiú ez a Sárközi Szabolcs ismét szemfüles volt és ha elé kerül a labda azonnal lő, ezúttal a jobb alsó mellé…. Nyugi Pomozi Zoli rajta volt.

35. perc: Egy kis hiba, máris sarokrúgással jöhet a hazai gárda. A rövidre érkezik a beadás, tovább csorog a labda, Sárközi Szabolcs nagyon közelről nagyon kevéssel vétette el a kaput, a felső léc fölött két méterrel száguldott ki a labda a pályáról. Oda kell figyelni!!!

32. perc: A kezdőkörtől pár méterre kap szabadrúgást a Hatvan, a bal szélen felfutó Kitl Krisztiánt keresi a labda, középre adnak, megpattan, érkezik Sárközi Szabolcs lő, jócskán fölé.

30. perc: Két percet folyamatosan a hatvani térfélen töltünk, Csirszki Martin lágyan emel a védők mögé Tóth Szabolcs felé, kissé elmérte, az alapvonalon túlra kerül a labda.

27. perc: Megrúgjuk mi is az első szögletünket, felszabadítanak a hazaiak. Közben ismét egy hatalmas kapuskirúgás, Katona Bence ezúttal Tóth Szabolcsot keresi passzal miután jól tartotta meg a labdát, szerelnek a védők.

25. perc: Kitámad a sárga mezes gárda, Arday Dominik nagyszerűen szerzi meg a labdát, Csirszki Martin indít, Katona Bence keresi hosszú labdájával Galambosi Mátét, jól jön ki a kapus és meg is szerzi a labdát.

23. perc: Hatvani támadásvezetés, a jobb szélről megy a labda Sárközi Szabolcs irányába, les.

21. perc: Sárga lapos figyelmeztetés Sárközi Szabolcsnak.

18. perc: Nyitrai Dávid remek labdaszerzése után robog kifelé Katona Bencéhez emel aki viszi viszi viszi, majd távolról lő, fölé megy. Nem baj az Bencüs! Lesz még itt Putnok gól benne van a levegőben!!!

17. perc: Putnok helyzet, Katona Bencéhez kerül a játékszer, akrobatikus mozdulattal próbálja kapura tenni, Tajti Bence jön ki jól a kapujából.

16. perc: Az első szögletet a sárga mezesek végezhetik el, kifejeljük.

15. perc: Hazai felívelés után Nyisalovits Donát ütközik Czibolya Gáborral, a hatvani játékos a derekát fájlalja, de szerencsére nincs gond.

Gól

11. perc: Pomozi Zoltán hatalmas kirúgása nagyot pattan, egyenesen Katona Bencéig, aki védőjével a nyakán kapura fordul és a kimozduló kapus mellett lényegében az üres kapuba helyez!!! Az az!!! Vezetünk!!!

5. perc: A jobb szélről adják középre a labdát, érkezik a fejes is a kapunkra, Pomozi Zoltán védi és övé is a labda.

3. perc: Csirszki Martin kapja Illés Richárdtól a labdát, jó a kapu elé ívelés Katona Bence elé, mellel leveszi, kicsit erős volt ezért elpattan tőle.

0. perc: Kezdetét vette a találkozó, most már kimondottan, hűvös, morcos, szeles az idő…

Felvezető

13:26: A Hatvan sárga-kékben, a Putnok sötétkékben fog játszani a mai napon.

12:48: Sok szeretettel köszöntjük online közvetítésünk követőit innen Hatvanból. Ide is beköszöntött az ősz, a klíma nem valami baráti, de legalább nem esik az eső. Akárhogy is negyven perc múlva útjára indul a +labda!!! HAJRÁ PUTNOK!!!!!

Válasz írása