Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: DVTK II. – PUTNOK FC 0-1

DVTK-Putnok1
EREDMÉNY:
DVTK II. – PUTNOK FC 0-1 (0-0)
DVTK Putnok
DVTK II.
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Bukrán Erik
     18 Egyed Balázs
 2 Makrai Gábor    3 Nyisalovits Donát
 5 Oláh Bálint
   48′  6 Szemere Balázs
 8 Eperjesi Gábor  7 Zimányi Ádám
 72′
 9 Bacsa Patrik
 8 Fehér Balázs
 12 Forgács Dávid  72′  9 Balogh Alex
 50′
 14 Bárdos Bence  11 Katona Bence
 34′
 15 Tóth Barnabás      12 Czető Márk
 
 17 Kitl Miklós  17 Kemény Tamás
 56′
 19 Tucsa Róbert
 23 Csicsvári Milán
 23 Ternován Patrik  82′
 63′  33 Csirszki Martin
 88′  69′
CSERÉK CSERÉK
 99 Málik Mihály
 1 Tóth András
 6 Orosz Marcell  2 Bodnár Dominik
 10 Molnár Martin  
 4 Tóth Szabolcs  72′
 11 Szalóczy Dávid  82′
       13 Sápi József
 50′    90′  
 18 Szabó Balázs  72′  14 Bocsi Patrik
 24 Nemes Milán  15 Icsó Zsolt
 88′
 
 24 Zimányi Adrián
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
KRISTON ISTVÁN
KOSZTA PÉTER

A MÉRKŐZÉS ESEMÉNYEI PERCRŐL PERCRE:

93. perc: Vége a mérkőzésnek, győzött a Putnok!!!!!

92. perc: DVTK bedobás a tizinknél, ismét ment a jól záró putnoki védelem.

91. perc: Három perc hosszabbítás.

90. perc: Mezhúzásért sárgul be Sápi József.

88. perc: Icsó Zsolt is szerephez jut, Csirszki Martin jött le. A középpályánk feléről pontrúgáshoz jut a DVTK, amit sikerül szögletre cserélniük. Kemény Tamás a röviden kifejeli, visszaemelik a piros mezesek, de ez így már les.

86. perc: A hazai kaputól jó messze kapunk szabadrúgást, Kemény Tamás ezúttal jóval fölé lőtt.

82. perc: Változtat Kriston István. Szalóczy Dávid lépett pályára Ternován Patrik helyén.

80. perc: Csirszki Martin lerántásáért szabit kapunk. Kemény Tamás jó 22 méterről rátűzte, Bukrán Erik bravúrral hárított.

77. perc: A jobb szélről kis területről is megoldotta Eperjesi Gábor az emberhátrányt, ívelését Egyed Balázs ütötte ki.

72. perc: Csere mindkét oldalon. Szabó Balázs állt be Forgács Dávid helyére, míg Tóth Szabolcs váltotta Zimányi Ádámot.

72. perc: Azt a mindenit mi történt a Putnok kapuja előterében. Olyan tűzijátékot rendezett a DVTK a kapunk előtt, amilyet augusztus 20-án sem szoktak. Bacsa Patrik a jobb szélről kiválóan adott középre, a hosszún teljesen üresen lőhettek kapura, ám Czető Márk blokkolt, a kivágódót újra rárúgták, de Egyed Balázs fantasztikusan védett, végül nagy üggyel-bajjal sikerült kivágnunk.

69. perc: Csirszki Martin kap sárgát rossz ütemű becsúszásáért.

66. perc: A hazaiak veszítik el a labdát a tizenhatosuknál, Katona Bence csapott le rá, lőtt, szöglet.

63. perc: Reklamálásért Ternován Patrik kapott sárga cédulát.

62. perc: A csereként pályára lépő Sápi József kiváló labdával indította Katona Bencét, szögletre mentettek előle.

56. perc: Sápi József a jobb szélen visszapasszolt Szemere Balázsnak, aki tanári módon ívelt a hosszúra, Katona Bence fejese a kapufáról lepattant, de az érkező Kemény Tamás a bal felsőbe vágta a labdát megszerezve első putnoki gólját. (0-1)

53. perc: Kemény Tamás nagyon jó indításából Katona Bence száguldott a diósgyőri kapu irányába, a lövését szép mozdulattal védte Bukrán Erik.

50. perc: Kényszerű csere putnoki részről, Balogh Alex combja húzódott meg, Sápi József lépett a pályára.

48. perc: Oláh Bálint kap sárga lapot lerántásért.

47. perc: Balról érkezik a hazai akció, a beívelés nagyon veszélyes, a hosszú oldalról visszaadott labdát Czető Márk blokkolta.

46. perc: A diósgyőriek kezdték a második játékrészt. 

II. FÉLIDŐ

45+1. perc: A játékvezető “elrendelte” a szünetet.

44. perc: Egy újabb korner után sikerült felszabadítanunk, aztán elveszítettük a labdát, amiből 3 a 2-ben letámadtak minket, csak az elrontott passznak köszönhetjük, hogy nem lett nagyobb helyzet.

43. perc: Az utolsó pár percben a piros mezesek birtokolták a labdát, sürögtek-forogtak egy szögletet csak összehoztak. Kitl Miklós ívelése kicsit túl lett méretezve, így mi jöhettünk bedobással.

38. perc: A jobb szélről megint átfűztek minket, Eperjesi Gábor játszott össze Forgács Dáviddal, a bepasszt Zimányi Ádám hatástalanította.

36. perc: Egyre élezedik a DVTK is. Eperjesi Gábor csavarintását majdnem kapura tudta tenni a centerük. Végül Egyed Balázshoz kerül a laszti.

34. perc: Katona Bence szándékos szabadrúgását sárga lappal díjazta a játékvezető.

30. perc: Sajnos lekontráztak minket, a jobb szélen az alapvonalig sikerült vinniük a labdát, a beadást egy diósgyőri csak megfejelni tudta, irányítani már nem.

26. perc: Putnoki pontrúgás után a hosszú oldalon hatalmas gólszerzési lehetőség adódott az exdiósgyőriek egyike, Csicsvári Milán előtt, aki közelről fejelt kapura, de Bukrán Erik hárított.

25. perc: Három szögletet rúg egymás után a DVTK. A második ezek közül drámai véget is érhetett volna, ha a hazai fejen megcsúszott labdát Nyisalovits Donát nem fejeli ki.

23. perc: Zimányi Ádám lágy labdáját Katona Bence nagyszerűen tette ki a szélére a rástartoló Kemény Tamásnak, aki a rövid kapufát találta telibe. Les miatt amúgy is lefújták.

19. perc: Egy hazai bedobás után a DVTK fejezte be lövéssel az akciót, de nem volt veszélyes.

17. perc: Fehér Balázs taktikai faultjai nagyon kellett, a szabadrúgást Zimányi Ádám fejelte ki a nála magasabb emberét megelőzve.

14. perc: Legfrissebb igazolásunkat, Szemere Balázst vélte szabálytalannak a spori, így a DVTK jöhet pontrúgással. Az ívelést szögletre váltották. Nagyon jól kanyarodott a beadás, de Egyed Balázs kibokszolta. 

10. perc: Csodás putnoki labdakihozatal, Kemény Tamás ugratta ki Balogh Alexet, aki nagyot küzdött, majd a földre huppant. Megint szabit rúghatunk, amit megint kivágtak a piros mezesek.

7. perc: Nagyon jól kezdtünk a jobb szélen Szemere Balázs, Katona Bence majd Balogh Alex is jól játszotta meg a labdát, Bence nagyon agresszíven bepasszírozta magát a tizin belülre, a középre adására sajnos senki nem érkezett.

5. perc: Beszorítottuk a Diósgyőrt egy percen belül a második putnoki szöglet következik. Másodszor is sikerül felszabadítaniuk.

2. perc: Az ellenfél tizenhatosától nem messze, az oldalvonalnál faultolták Csirszki Martint, a sértett beadását Kemény Tamás csúsztatta meg, a hosszú oldalon Szemere Balázs pedig a hálóba passzolt, de les miatt nincs gól.

0. perc: Kezdődik. A kék mezes Putnok indítja útnak a labdát, piros csíkosban a DVTK.

14:52: Nem nézünk könnyű 90 perc elé, hisz az első számú csapatból jó páran visszajátszanak, még azok közül is, akik tegnap pályára léptek a Videoton ellen 3-2-re elveszített mérkőzésen. Így a DVTK II. kezdőjében láthatjuk majd Makrai Gábort, Eperjesi Gábort, Tóth Barnabást és Forgács Dávidot is. Bacsa Patrik pedig eleve az NBIII-as kerettel edz.

14:49: A mai nap délelőttjén már egy mérkőzést lejátszottak a Keleti csoportban, melyen a listavezető Monor idegenben 3-1-re legyőzte az MTK Budapest II. együttesét.

14:46: 17 fok, napsütés, szélcsend, csodálatos októberi napsütés, ez fogadja azokat, akik kilátogatnak Kazincbarcikára, ahol szűk negyedóra múlva összecsap egymással a DVTK II. és a Putnok FC. Sok szeretettel köszöntjük élő közvetítésünk követőit, szurkolóinkat.

 

Válasz írása