Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: DEBRECENI EAC – PUTNOK FC 2-2

 

DEAC-PUTNOK

Játékvezető: Káprály Mihály
Asszisztensek: Csóra Szabolcs, Vrbovszki Pál
VÉGEREDMÉNY: DEAC – PUTNOK FC 2-2 (2-2)
DEAC Putnok
DEBRECENI EAC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 99 Csúri Bence
     1 Fülöp Gergő
 5 Ramos Colon Luis
   2 Csicsvári Milán
 6 Nagy Zoltán
 84′    7 Zimányi Ádám
   
 7 Karikás Krisztián
 43′  8 Varga Márkó
 10 Patócs Richárd
 69′    10 Bene Attila
 45′
 11 Spitzmüller István
 66′  
 6 Bodnár Dominik
 91′
 18 Máté Péter  
   12′  14 Süttő Attila
 
 
 27 Kiss László      80′  16 Illés Richárd
 29′    28′
 33 Virág Aladár
 17 Kemény Tamás
 79′  40′  33′
 45 Sidibe Ibrahima
 23 Constantinescu D-M.
 87 Nagy Róbert
 46′
 5′    33 Csirszki Martin
   91′
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Sáfár Péter Bence
 21 Elek István
 9 Kerekes Krisztián
 69′  3 Nyisalovits Donát
 91′
 13 Szarka János  
 5 Madarász János
 79′
 14 Kovács Miklós
 
       
       
 22 Katona Tamás
 
     9 Mezőssy Levente
 23 Kónya Csaba
 84′  13 Mahalek Marcell
 28′
 26 Bíró Péter
 46′  18 Takács Tamás
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
SÁFÁR LÁSZLÓ
KOSZTA PÉTER

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

92. perc: Még a végén Madarász János forgolódott és éles szögből rászúrta, de a kapus védett, majd egy távoli bomba Nyisalovits Donáttól, a jobb szélről és vége a mérkőzésnek! DEAC-Putnok 2-2

91. perc: Szépen járattuk körbe a labdát a hazai tizenhatosnál, a végén Bodnár Dominik lőtt messziről, a kapusról szögletre megy. Közben Dominik megsérül. El is kell hagynia a pályát. Nyisalovits Donát már áll is be a helyére. A sarokrúgást kifejelték, a kontrát Csirszki Martin akadályozta meg, ajándékba kap is érte egy sárgát a sporitól. 

86. perc: Kettő az egyben lekontráz minket a DEAC, Bodnár Dominik életmenő becsúszása szögletre ment. Ha nincs Dominik van ziccer. A szögletből kapufát fejelt a Debrecen, aztán a gólvonalról mentettük az ismétlést. Ajjajj….

84. perc: Utolsó cseréjét használja ki a hazai együttes, Nagy Zoltánt váltotta Kónya Csaba.

83. perc: Már csak hét perc van hátra a rendes játékidőből, hazai sarokrúgás, sikerült kifejelnünk.

80. perc: Kiss László is a besárgultak táborába kerül.

79. perc: Koszta Péter is változtat, Kemény Tamást hozta le és Madarász Jánost állította csatasorba.

77. perc: Kemény Tamást faultolták, aki amúgy sem őriz kellemes emlékeket innen, hisz tavaly ősszel itt rúgták le. A szabadrúgást elvégeztük, de…

74. perc: Hatalmas debreceni ívelés előre, de kitört a kapujából Fülöp Gergő, mint anno Zrínyi tette és magához vette a lasztit.

69. perc: Cserél a hazai mester, Patócs Richárd hagyta el a játékteret, Kerekes Krisztián nagy taps közepette belépett oda.

69. perc: Marius játszott száguldó őrnagyot, végigvezette a fél hazai védőfal előtt, majd lőtt, mellé.

68. perc: Izgalmak a kapunk előtt, Süttő Attila nézhetett farkasszemet a hórihorgas Sidibével, hidegvér Süttinél, hidegrázás a nézőtéren, sikerült kihoznia. Ááááááááááá, meghaltunk kicsit….

66. perc: Kemény Tamás roboghatott a Bene Attilától kapott labdával, lerántották 22 méterre a DEAC kaputól. Spizmüller István kap érte sárgát. Süttő Attila előtte, a védőkről szállt le a lövés. Továbbra sincs gól, de érik.

64. perc: Gyakorolhatjuk a sarokrúgást, egymás után hármat is rúghatunk. Ezek után sem szabadul fel nagy örömünkre a hazai kapu, Csirszki Martin a földön, Süttő Attila a labda mögött. Nagyon jó a beadás, de kifejelik.

63. perc: Mariust rántották le, Kemény Tamás végezte el az ellenfél tizenhatosától jó tíz méterre, megpattan egy védőn, a kapus mozdulatlan, a labda pattan, mellé.

61. perc: A bal oldalon kerülünk emberhátrányba, jön is a beadás Sidibe fejére, szerencsére már les.

58. perc: Kicsit hazardírozunk, az elveszített labdákból veszélyesen kontrázik a hazai gárda. Spitzmüller István pontos ívelését Sidibe fejelte centikkel mellé.

57. perc: Ezúttal a fehér mezesek veszélyeztettek bedobásból. Nem sokkal később Patócs Richárdot indították hosszú labdával, tiszta lövőhelyzetbe is kerül, szerencsére a rövid kapufa hálóját találta csak el.

54. perc: Lendületes Putnok támadás, a jobbról a bal oldalra kerül a labda, bedobásra cseréljük.

51. perc: A tizenhatosunk sarkától egy méterre nagyon veszélyes helyről jött a DEAC szabadrúgás, jön a fejes is, már mindenki bent látta, de mellé. Húúúúúúú, de meleg volt!!!!

49. perc: Továbbra is mi vagyunk kezdeményezőbbek, de hátul is figyelni kell, a két kapott gól jól mutatja. Kemény Tamás lövőkedve jött meg, távolról is bátran rászúrta, blokkolták a védők.

46. perc: A Putnok FC kezdte a második játékrészt. A félidőben egyébként cserét hajtott végre Sáfár László, a hazaiak trénere, Bíró Péter lépett pályára és Nagy Róbert kapott pihenőt.

II. FÉLIDŐ

FÉLIDEI EREDMÉNYEK A CSOPORTUNKBÓL AZ NB3FOCI.HU JÓVOLTÁBÓL:

Gyöngyös – Sényő 0-1
Szolnok – Salgótarján 0-0
Cigánd – Jászberény 1-0
Füzesgyarmat – Nyírbátor 1-0

SZÜNET

45. perc: Ügyesen kerültünk létszámfölénybe a fehér mezesek térfelén, Csirszki Martin vette célba a hazai kaput, a portásról kijött a lövés, Kemény Tamás szépen ért oda, becenterezte, Bene Attila pedig bevágta a hálóba!!!! Másodszor is egyenlítünk!!!! (2-2)

44. perc: Csirszki Martin labdájával lopta a távolságot Marius, a tizenhatoshoz érve el is vállalta a lövést, nem sokat tévedett.

43. perc: Hazai bedobás után, nem sikerül felszabadítanunk, a hosszú oldalon teljesen tisztán vehette át Karikás Krisztián, kapura lőtt és Fülöp Gergő keze mellett gólt is szerzett. (2-1)

40. perc: Bene Attila kapott remek labdát a tizenhatos közepénél, szépen ugratta ki Kemény Tamást, aki egy csel után a kint álló kapus mellett a bal felsőbe lőtt, egyenlítünk!!!!! (1-1)

38. perc: Süttő Attila remek keresztlabdája után Bodnár Dominik, majd Csirszki Martin a labda útja, tőle Mariushoz kerül, aki két csel után visszateszi lövésre, Mahalek Marcell épphogy mellé lőtt.

35. perc: Szenzációs indítás Zimányi Ádámtól Bene Attilának, ki is lépett a védők között, de a lövése kaput tévesztett.

33. perc: Hátulról volt szabálytalan Kemény Tamás, Ő is besárgul.

29. perc: Cserére szánja rá magát Koszta Péter, Illés Richárdot váltotta Mahalek Marcell.

28. perc: Egy Varga Márkó szöglet után Csúri Bence öklözte ki a labdát, majd sikerült felszabadítaniuk. A kontrát Illés Richárd akadályozta meg szabálytalanul, sárga lap a jutalma.

23. perc: Marius mentett meg egy elveszettnek tűnő labdát az alapvonal előtt, Csirszki Martin beadta volna, de felrúgták, a partjelző intésére kaptunk egy büntetőt. Zimányi Ádám elvégezte, de nem talált kaput…. Marad a DEAC vezetés.

20. perc: Kedvező pozícióból kapunk egy szabit, az ellenfél kapujától kb. 30 méterre. Varga Márkó ilyen távolságból is elvállalta, mint a nyíl suhant a lövése, Csúri Bence repült a levegőben is hárította.

18. perc: Megvan az első nagy putnoki helyzet, Marius forgatta meg védőit, majd betört a tizenhatosra, átemelt Illés Richárdnak, aki szép mozdulattal lőtt egyből kapura, Csúri Bence hatalmasat védett.

15. perc: Két percig áll a játék, Bodnár Dominik kezére léptek rá és láthatóan nagyon fáj neki.

12. perc: Máté Péter rúgta fel Bene Attilát, kap is érte egy sárga cédulát.

8. perc: A középpályán adtuk el a labdát, megy az indítás a bal szélen, meg is vernek minket, Karikás Krisztián beviszi élesen rátűzi, Fülöp Gergő bravúrral véd, aztán felszabadítunk.

5. perc: Óriási hiba, eladtuk a labdát Sidibe egyedül vihette be a labdát a tizenhatoson belülre, önzetlenül középre passzolt, az érkező Nagy Róbert nem hibázott. Vezet a DEAC! (1-0)

3. perc: Hazai szöglet, a mezőnybe kerül a labda, de a Debrecen visszaszerzi, beemelik a hosszúra jön is a fejes fölé. Uhhhh!!!

1. perc: A tizenhatosunk sarkáról jön egy veszélyes pontrúgás, mindenki lemarad Sidibe belekap egyenesen Fülöp Gergő kezeibe.

0. perc: A fehér mezes DEAC kezdte a találkozó, Sidibe hozta játékba a labdát.

16:51: A helyi műsorközlő épp most ismerteti a kezdőket, a játékosok már befejezték a bemelegítést.

16:46: Sok szeretettel köszöntjük a DEAC-Putnok FC bajnoki szezonnyitó mérkőzés online közvetítésének követőit. A kezdők megvannak, hamarosan kezdünk.

 

Válasz írása