Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

ELHALASZTVA 2.0 : ISMÉT ELMARAD A FÜZESGYARMAT – PUTNOK BAJNOKI

Az idei fordulók párosítása alapján a bajnokság 10. fordulójában kiírt Füzesgyarmati SK – Putnok FC bajnoki mérkőzést még 2020. szeptember 13-án kellett volna lejátszani, ám egy putnoki koronavírusos megbetegedéses miatt nem tudtunk volna kiállni a meccsre. Akkor a Füzesgyarmat nagyon korrekt módon hozzájárult a mérkőzés elhalasztásához, melyet ezen a héten szerdán, 2020. november 18-án pótoltunk volna.

Az élet úgy hozta, hogy most a Békés megyeik kerültek bajba, csapatukból többen megbetegedtek, így már a hétvégi Tiszaújváros elleni mérkőzésre sem tudtak kiállni. Ezúttal ők kezdeményezték a találkozó elhalasztását, melyhez a Putnok FC vezetése természetesen hozzájárult. A két csapat közös megegyezése alapján 2020. november 25-én, 13 órától játssza le a 10. fordulós mérkőzést.

Ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánunk a füzesgyarmati játékosoknak, stábtagoknak. Ezekben a nehéz időkben össze kell tartanunk, semmi nem fontosabb az egészségnél és az egészség megőrzésénél.

IMG_0883

Csapatunk következő mérkőzését a bajnokság 1. helyezettje, a Tiszakécskei LC ellen játssza. A találkozót 2020. november 22-én 13 órától a Várady Béla Sportközpontban rendezik. A múlt héten bevezetett szabályok értelmében a mérkőzés zártkapus lesz.

2020. november 18-ra is marad ugyanakkor egy mérkőzés, akkor pótolják ugyanis a 14. fordulóból elhalasztott Balassagyarmati VSE – Eger SE bajnoki találkozót.

Válasz írása