Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

EDZŐVÁLTÁS: FEHÉR BALÁZS NÉLKÜL VÁGUNK NEKI A HÉTVÉGI MÉRKŐZÉSNEK

KÖZÖS DÖNTÉS

Fehér Balázs és a Putnok FC szakmai vezetése közös döntése alapján a hétvégétől már nem egykori játékosunk irányítja a csapatunkat a holnapi, BVSC elleni mérkőzésen. Fehér Balázs 2020. nyarán vette át a vezetőedzői stafétát Nagy Csabától és összesen 23 bajnoki- és 1 kupamérkőzésen irányította a Putnok FC-t.

Nem volt ismeretlen számára a közeg, hisz több ízben is futballozott csapatunk színeiben. Az edzői debütálása is nálunk történt meg 2020. augusztus 2-án, a Balassagyarmat – Putnok (0-0) mérkőzésen. Balázs személyiségével, humánusságával hamar megtalálta a hangot a játékosokkal, akik közül többekkel csapattársként is dolgozott együtt. A jó öltözői hangulat, a csapategység megteremtése mellett az edzéseken is sokat követelt játékosaitól, akik rendere jól is teljesítettek a tréningeken. A tétmérkőzéseken viszont nem jöttek úgy az eredmények, hogy ez elvárt céljainkat elérhessük. Az őszt a 14., még bennmaradó helyen zárta a csapat, a tavaszi első két mérkőzését viszont elbukta és jelenleg a kieső, 16. helyet foglalja el a bajnoki tabellán. A jobb eredmények és a bennmaradás érdekében a felek úgy döntöttek, hogy útjaik elválnak egymástól.

Mindazonáltal Fehér Balázsnak csak hálásak lehetünk az itt végzett munkájáért, a csapatért, a csapat eredményességéért tett fáradozásaiért és mindazokért a győzelmekért, amiket közösen értünk el. Biztosak vagyunk abban, hogy ezzel az edzői pályafutása nem ért véget, jövendőbeli munkájához sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Fehér Balázs

AZ ÚJ EDZŐ KILÉTE MÉG KÉRDÉSES

Balázs utódjáról egyenlőre nem született döntés, a heti edzéseket Szentiványi József illetve Koszta Péter tartotta meg. A holnapi bajnoki találkozónak így még kinevezett edző nélkül futunk neki. A döntés az új tréner személyéről a jövő héten várható.

 

Válasz írása