Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK: CSAPATKÉNT SZEREZTÜNK MA EGY PONTOT

A Putnok FC szezonbeli első hazai mérkőzésén gól nélküli döntetlent játszott a Keleti csoport egyetlen szabolcsi megyei alakulatával, a jó erőkből álló és jól játszó Sényővel. A helyzetek kidolgozásával nem, azok kihasználásával viszont voltak gondok mindkét oldalon így végül a felek igazságosan megosztoztak a pontokon.

Íme a két vezetőedzővel készített meccs utáni interjú:

Imrő László

Három hónappal ezelőtt 8 gól született a Putnok-Sényő bajnoki mérkőzésen, most 0-0-ás döntetlent hozott a találkozó. Mind a két csapatnak megvoltak a lehetőségei a gólszerzésre, de egyik fél sem tudott eredményes lenni. Mennyire tartod igazságosnak ezt a döntetlent illetve milyen érzéseid vannak ezzel a mai meccs kapcsán?

IMRŐ LÁSZLÓ: Igen, a pár hónappal ezelőtti mérkőzésen 8 gól született, sőt az előtte lévőn pedig 5, tehát a két tavalyi mérkőzésen a csapatok 13 gólt szereztek összesen. Ez egy 1 gólos mérkőzés volt. Már az elején is látszott, hogy a két csapat nagyon felkészült a másik játékából, jól oldotta meg mindkét csapat a védekezést is a támadó részét is. Talán egy picivel több lehetőségünk, helyzetünk volt a hazaiaknál, de sajnos egyet sem sikerült értékesítenünk. Azt gondolom, hogy Putnokon szerezni egy pontot úgy, hogy nem kaptunk gólt, erre lehet építeni.

Ahogy Te is mondtad, mindkét csapat jól felkészült a másik játékából. Kijelenthető, hogy az NB3-ban már lételem, hogy készüljenek egymásból a csapatok és ezzel talán kicsit ki is oltották egymás játékát… Ez volt a cél alapvetően?

IMRŐ LÁSZLÓ: Nem gondolnám, hogy ez volt a cél. Nyilván felkészültünk egymás játékából, de azért próbált mind a két csapat a saját játékára koncentrálni én azt gondolom. Láthattuk, hogy azért kialakult a mérkőzésen 8-10 lehetőség összesen a két kapu előtt úgyhogy volt gólszerzési lehetőség bőven.

A második félidőben ahogy az lenni szokott egy kicsit mind a két csapat bátrabban támadott, néha ketté is szakadt a pálya, ott mi hiányzott ahhoz, hogy valamelyik csapat betaláljon?

IMRŐ LÁSZLÓ: Az összpontosítás. A végén volt a Putnoknak is egy-két lehetősége, a mi helyzeteinknél talán mondhatom azt, hogy 2-3-szor kellett védenie a putnoki a kapusnak, sőt ha jól számoltuk ilyen 10 körüli volt a rúgott szögleteink száma, ebből azért illett volna egyet berúgni de ez így alakult.

Összességében mondhatjuk,hogy elégedetten távoztok innen ezzel az eredménnyel?

IMRŐ LÁSZLÓ: Olyan tekintetben igen és annak örülünk, hogy nem kaptunk gólt Putnokon hiszen azért itt rendre szerez gólt a hazai csapat ez mindenféleképpen pozitívum.


Meccs statisztika Putnok-S+ęny+Ĺ-2


Kriston István

A mai napon hazai pályán is megkezdtük a bajnokságot és egy nagyon jó Sényővel mérkőztünk meg. A két csapat láthatóan nagyon felkészült egymásból és ebből egy 0-0-ás döntetlen született. Te a kispadról hogy láttad, hogyan értékelnéd ezt a mai mérkőzést?

KRISTON ISTVÁN: A mérkőzés összképe alapján azért el kell ismerni, hogy a Sényő közelebb állt a győzelemhez mint mi, igazából  a Pomozi Zoli nagyon jól védett nagyon jó teljesítményt nyújtott főként a második félidőben, de mindig úgy vagyok ezzel, hogy ma a Zoli hozta nekünk az egy pontot, a jövő héten pedig valamelyik mezőnyjátékosunk fogja remélhetőleg hozni a 3 pontot, meg egy csapatról beszélünk tehát én úgy értékelem, hogy csapatként szereztünk ma egy pontot.

Hogyha ketté választjuk a védekezést és a támadást azért egyértelműen a védekezés volt az ami ma többet tudott hozzátenni a pontszerzéshez. Mi hiányzott a támadó játékunkból véleményed szerint?

KRISTON ISTVÁN: Egy kicsikét a hit hiányzott a támadó játékunkból, kevésszer hittük azt, hogy igenis el tudunk menni gólhelyzetig illetve gólt tudunk szerezni annak ellenére, hogy a Sényőnek mondom több helyzete volt. Azt sem szabad elhallgatni, hogy nekünk is volt 34 nagyon komoly helyzetünk amit ha berúgunk akkor teljesen másképp alakul a mérkőzés.

Mi alapján változtattál a csapaton a cserék során?

KRISTON ISTVÁN: A félidőben Szebasztián jelezte, hogy nem fog neki végig menni a mérkőzés és igazából betervezett csere is volt. A másodiknál viszont a Tóth Szabi már az első félidőben kapott a combjára egy rúgást, a másodikban még egyet, így ő nem tudta folytatni a mérkőzést illetve a középpályán gondoltam úgy a harmadik cserénél, hogy frissítünk egyet. A Galambosi Mátéban van sebesség illetve a Kismarton Balázst is elől direkt olyan céllal hoztuk be, hogy lendületet visz a játékba és hátha meg tudjuk futni a sényői védelmet. Az előzetes terv ez volt, de nem minden jött belőle össze amit szerettünk volna.

Összességében elégedettek lehetünk az egy ponttal?

KRISTON ISTVÁN: Azt mondom, hogy igen. El kell ismerni reálisan, hogy mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei a mérkőzésen, a Sényőnek picit több is, de úgy gondolom, hogy mindenképpen pozitívum, hogy 0-ra tudtuk hozni a mérkőzést és stabilak voltunk.

DSC_0965Ejjj ha Illés Gábor fejese a jobb felsőben köt ki…

A Putnok FC következő ellenfele az újonc Balassagyarmat lesz, akikkel idegenben csapunk össze. A kezdési időpont 2019. augusztus 18. 17:00.

Válasz írása