Hírek

PUTNOKFC.HU

Döntetlen az idei utolsó összecsapásunkon

December 5-én a tavaszról előrehozott első visszavágós fordulóval ért véget a harmadosztály idei naptári éve. Csapatunk, ahogy arról korábban beszámoltunk Hidasnémetiben zárta az évet. Nem volt kegyes az időjárás, hiszen az éjszaka lehullott több centi hó mondhatjuk országszerte kérdésessé tette a harmadik vonal mérkőzéseinek megrendezését, de Borsodi vendéglátóink javára legyen mondva, a hazai gyepmesterek mindent megtettek annak érdekében, hogy a találkozó lejátszható legyen.

Leél-Őssy Ádám sípmester pedig díjazta a munkát, igent mondott a mérkőzésre, így a tervek szerint, eredeti időpontban kerülhetett megrendezésre a Hidasnémeti VSC – Putnok FC összecsapás. A nagy hidegben jól kezdete a mérkőzést csapatunk, kezdeményezőbben, jobban játszva telt az első félidő jelentős része, gólt azonban nem sikerült szerezni, így 0-0-ás állásnál jöhetett a negyed óra pihenő.

Ami a második félidőt illeti jöttek az izgalmak, az azonban sajnálatos, hogy nem gólok által. Gólok helyett sajnos a lapok záporoztak a második játékrészben, ebből is a pirosak. 2 itt 2 ott, egyből pirossal történő kiállítás, maradjunk annyiban, hogy a mérkőzés távolról sem volt ilyen durva. A lapok mellett sajnos gól nem született a találkozón, így gól nélküli döntetlennel hagyhattuk el idei utolsó csatánk helyszínét.

A remény vasárnapján talán győzelem lehetett mindkét csapat álma, de a pontosztozkodás után is joggal lehetünk büszkék csapatunk őszi teljesítményére, arra, hogy a csapatnak a nehéz kezdetek ellenére is megmaradt az önbizalma és a tartása, arra, hogy hittek abban, hogy a munka egyszer beérik és jönnek majd az eredmények és különösen arra, hogy az utolsó 10 mérkőzés alapján a dobogó második fokán lennénk. Az utóbbi néhány fordulóban a csapat megmutatta, hogy van bennük potenciál, képesek jó és eredményes játékra, na és persze a maival együtt termelt 32 ponttal is elégedettek lehetünk.

Egy nem agresszív meccsből sikerült csinálni egy kártyapartit. Nem a két csapat, nem a játékvezető és nem a második asszisztens volt ma a főszerepben sajnos. Emberelőnyben lett volna lehetőségünk a gólszerzésre, de a hazai csapat is betalálhatott volna. Reális döntetlen született, sajnos a győztes találatot nem tudtuk belőni. A 32 megszerzett pontunkra büszkék vagyunk és erőn felüli teljesítmény a csapattól. Sok munka van ebben, büszke vagyok játékosaim őszi szereplesere. Tavasszal megpróbálunk rátenni meg egy lapáttal.” – nyilatkozta idei utolsó mérkőzésünk után Szala Ákos vezetőedző

Hidasnémeti VSC – Putnok FC: 0-0

kiállítva: Menougong, Zagiev ill. Sághy, Vajda

Hidasnémeti: Málik – Zagiev, Molnár, Menougong, Zsiga, Tucsa, Tóth (Szalóczy), Zavodni, Varjas, Riznicsenkó, Bogdán (Pogonyi)

Putnok: Cserepka – Sághy, Nádimov, Nagy, Katona, Buda, Vajda, Dobrovolszki, Juhos (Kis), Sramkó (Takács), Fülöp

Folytatás a téli pihenő után, február 13-án, itthon a Füzesgyarmati SK ellen.

Leave a Reply