Hírek

PUTNOKFC.HU

Döntetlen a Tiszaújváros ellen

Hétközi forduló keretein belül került megrendezésre az NBIII labdarúgó bajnokság 8. fordulója, ahol csapatunk a dobogós Tiszaújváros együttesét fogadta. A szerdai játéknap ellenére sokan voltak kíváncsiak az összecsapásra, melyen a hazai csapat a kezdetektől támadó felfogásban lépett pályára és irányította a játékot. Több kombinatív támadás végén is szépen jutottunk a vendég kapu elé, az utolsó passzok, mozzanatok azonban sajnos rendre nem stimmeltek, így gól nélküli döntetlennel vonulhattak a felek félidőben az öltözőbe.

A második játékrészben is próbáltuk magunknál tartani a labdát és kezdeményezőbbek lenni, gólt azonban először egy ellentámadásból a Tiszaújváros csapata szerzett, a 66. percben Bartusz Dániel vette be a kapunkat. Ezután ismét számos kisebb-nagyobb lehetőséget dolgoztunk ki, és a játék addigi összképét tekintve nagyon igazságtalannak volt mondható az eredményjelzőn álló 0-1. Szerencsére azonban nem maradt így a végére, a 83. percben Katona Bence góljával egalizáltunk. A hátralévő kis időben még apróbb helyzet itt, apróbb helyzet ott, de az eredmény nem változott.

Az első félidőben jobban játszottunk, mint a vendég csapat. A második félidőben kialakult egy csapkodó, lüktető játék. Ebben a játékrészben mind a két kapu előtt akadtak gólszerzési lehetőségek. A mérkőzés összképét tekintve kicsit keserű a szám íze. További sok sikert a Tiszaújváros csapatának” – értékelt a lefújást követően Szala Ákos vezetőedző

Putnok FC – Termálfürdő FC Tiszaújváros: 1-1 (Katona ill. Bartusz)

2021.09.22. 16:00

Putnok FC: Cserepka – G.Bíró, Sághy, Takács, Nagy (Nádimov), Kis (Vajda), Katona, Buda, Dobrovolszki, Engel (Madarász), Sramkó (Szics)

Tiszaújváros: Herceg – Bocsi (Kundrák), Géringer (Benke), Gelsi, Pap, Bussy, Vitelki, Bartusz (Erős), Lőrincz, Vasilijevic, Nagy (Gottfried)

Leave a Reply