Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

CSAK POZITÍV DOLGOKAT TUDOK MONDANI

A Putnok FC harmadik nyári “szerzeménye”, Balogh Alex, egy 20 éves tehetséges játékos, aki a csapat támadásait erősítendő érkezett Koszta Péter együtteséhez. A megegyezés gyorsan meglett, így az előző bajnoki idényben az NBII-es Cigándon futballozó labdarúgó július elejétől már Putnokon edz.

Az idő elteltével láthattuk, hogy Alex az edzéseken és a felkészülési mérkőzéseken is megállja a helyét, így a társak is hamar elfogadták, könnyen beilleszkedett a csapatba. Gyorsasága a legfőbb fegyvere, de a labdával is jól bánik, az edzőmérkőzéseken többször volt eredményes. Emberileg egy pozitív szemléletű, laza figurának ismerhettük meg, aki fiatal kora ellenére nagyon tudatosan gondolkodik, tervszerűen végzi a munkáját és mindent megtesz a kitűzött cél eléréséért.

Természetesen vele is készítettünk egy interjút, amiből még több információt megtudhatnak róla.

Balogh Alex ÁT

Honnan érkeztél, milyen poszton játszottál előző klubodban illetve mely posztokon futballoztál eddigi pályafutásod során? Mely pozícióban érzed magad a legjobban a pályán?

BALOGH ALEX: Legutóbb Cigándon játszottam, egy évet töltöttem ott, előtte pedig Diósgyőrben nevelkedtem, futballoztam. Szélső támadó a pozícióm és ez az amit a legszívesebben játszom, de játszottam már csatárt és középpályást is.

Hogyan kerültél kapcsolatban a Putnok FC-vel és mi volt a fő oka annak, hogy városunk csapatát választottad?

BALOGH ALEX: Kundráth Csaba által, akivel együtt dolgozom már évek óta, ő vette fel a kapcsolatot a klubbal. Fő oknak talán azt mondanám hogy jó pár játékost ismerek akikkel szívesen fociztam volna együtt és nem mellékesen csak pozitív dolgokat mondtak, hallottam a klubról, a vezetőségről és persze az edzőről ami számomra fontos tényező volt.

Balogh Alex3

Mennyire ismered Koszta Pétert, a csapat edzőjét és hogy tetszettek az eddigi edzések?

BALOGH ALEX: Dolgozni még nem dolgoztunk együtt egészen mostanáig, de előtte is ismertem őt és tudtam mi az amit képvisel és elvár a játékosoktól. Nagyon tetszenek, kemény edzéseken vagyunk túl, de hát erről szól a felkészülés.

Milyen típusú játékosnak tartod magad? Mit tartasz az erősségeidnek és mit a gyengeségeidnek?

BALOGH ALEX: Céltudatos, elszánt vagyok. Erősségemnek mondanám a gyorsaságom, az egy-egy elleni párharcokat. Amit leginkább a gyengeségemnek érzek az a fejelés.

Hogy tetszik a putnoki közeg, az edzéskörülmények? Milyen benyomásaid vannak eddig?

BALOGH ALEX: Nagyon szimpatikusak az emberek akik a klubnál dolgoznak, a társak rendesek, befogadóak, a körülményekre nem lehet panasz minden adott ahhoz, hogy egy játékos megfelelően fejlődjön, szóval csak pozitív dolgokat tudnék mondani az eddig itt töltött időről és remélem így is marad.

Sikeres szereplést kívánunk Neked, érezd magad jól a Putnok FC csapatában!!!


Egyed Balázs jól ismeri Balogh Alexet, Ő a következőképpen vélekedett róla.

Balogh Alex J

Válasz írása