Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

BOTLÓ ÁDÁM TÁVOZIK PUTNOKRÓL

Átigazolási hírek17J

A Magyar Labdarúgó Szövetség átigazolási szabályzata értelmében a harmadosztályban 2017. július 1-től 2017. augusztus 31-ig tart az idei átigazolási időszak. Több csapat már korábban bejelentette, hogy kiket igazolnak illetve kik távoznak együttesüktől, így bizonyára sok szurkolónk kíváncsi arra, hogy mi újság a Putnok FC háza táján.

A többi csapattal kapcsolatos átigazolási híreket megtalálják az nb3foci.hu oldalon vagy az alábbi linkre kattintva:

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK NBIII 2017

Átigazolási híreink között elsőként arról számolhatunk be olvasóinknak, hogy több mint öt év után távozik Putnokról és a Kazincbarcikához igazol a csapat első számú hálóőre, Botló Ádám.
A 32 éves játékos elsősorban a klub szakmai stábját fogja erősíteni mint kapusedző, de kapusként is bevethető lesz majd a másodosztályba idén feljutó régi/új csapatába.

Botló Ádám a Putnok FC ikonikus alakja, nevét egyértelműen városunk csapatához kötik, ami nem is véletlen, hisz csak az utolsó bő öt évben 89 bajnokin és 4 kupamérkőzésen védte a Putnok kapuját és kezdődött az ő nevével a csapat kezdő tizenegyének az ismertetése. A csapattal elért eredményekért köszönettel tartozunk neki és csak a legjobbakat kívánhatjuk számára az előtte álló feladatok sikeres teljesítéséhez.

Természetesen nem “engedtük el” csak úgy szó nélkül Ádámot, a következőkben a vele készült interjút olvashatják.

Botló Ádám

Hivatalossá vált, hogy öt év után csapatot váltasz és Kazincbarcikán folytatod pályafutásodat. Miért döntöttél a váltás mellett illetve milyen feladataid lesznek régi/új klubodnál?
BOTLÓ ÁDÁM: 5 és fél évet egész pontosan! Igen, a KBSC-be igazoltam ahol a fő feladatom, hogy kapusedző vagyok, de ha a szükség úgy hozza a kapuba is beállok, tehát játékosként vagyok leigazolva amolyan harmadik számú kapusnak!
Nehéz volt meghozni ezt a döntést?
BOTLÓ ÁDÁM: Nem túlzok, ha azt mondom, hogy életem eddigi legnehezebb döntése volt, egy hétig nem is nagyon aludtam…
19601554_1567249773319201_288953689087196665_nFotó: facebook.com/kbscfc.hu
Öt év nem kevés idő, ami ismerve téged biztosan nem múlt el nyomtalanul. Hogyan emlékszel vissza erre az időszakra, melyek a legkedvesebb emlékeid?
BOTLÓ ÁDÁM: Gyakorlatilag mindenen keresztül mentem ezalatt, amin egy amatőr labdarúgó átmehet, bajnoki cím, ezüstérem, kiesés stb. A legkedvesebb emlékem? Egyértelmű! Idekerült egy román vezetőedző, aki majdnem tönkretette a pályafutásom! Lelkileg borzasztóan megviselt az az év, nem védhettem és a pályafutásom abbahagyásán gondolkodtam, nagyon nehéz időszak volt számomra, így annak az embernek a nevét sosem felejtem el… Aztán visszakerült Koszta Péter a csapat élére és gyakorlatilag mindenki ellenem volt, csak azt sulykolta, hogy ide kapus kell stb-stb. Ennek ellenére ő bízott bennem, kiállt mellettem és a semmiből egy nagyszerű csapatot rakott össze, ami ezüstérmet, kis híján bajnoki címet hozott össze! Minden meccs előtt úgy mentem ki hogy neki bizonyítsak! Ez az év a legszebb emlékem és ezúton is köszönök neki mindent!
Nem csak a labdarúgás területén történtek változások, hanem a magánéletedben is történt egy nagyon fontos, örömteli esemény az elmúlt időszakban. Bár sokan tudják, mégis kérlek oszd meg olvasóinkkal miről is van szó. 🙂
BOTLÓ ÁDÁM: Igen, már régóta érlelődött bennem, csak a megfelelő alkalmat vártam, hogy eljegyezhessem a barátnőmet. Nem vagyok egy egyszerű eset, ő pedig ezt nagyon jól kezeli, a legjobb társ! Meg is lepődtem hogy magabiztosan igent mondott. 🙂 A lagzi időpont még nincs meg, de rajta vagyunk az ügyön!
ÁdámCzeglédi Réka menyasszony és Botló Ádám vőlegény
Most már a KBSC keretét, szakmai stábját erősíted, de nyilván van néhány gondolat, amit a volt csapattársak, a szurkolók felé üzennél…
BOTLÓ ÁDÁM: Igen, és nagyon élvezem a munkám! Kazincbarcikán jelenleg minden adott a jó szerepléshez, a vezetés a csapat mellett áll, minden feltételt megteremt, jó a stáb és a szerintem a csapat nagyszerű lesz! Ahogy Putnokon is! Én az 1-4. helyre várom őket, szurkolok nekik és ha tehetem mindig meg is nézem a fiúkat. Búcsúzni nem szeretnék mert remélem még lesz közöm a putnoki labdarúgáshoz, hogy milyen formában azt viszont nem tudom megmondani! Sérülésmentes szezont kívánok! Hajrá Putnok!
Köszönöm szépen az interjút! Sok sikert, eredményes munkát és a céljaid elérését kívánom Neked és az új csapatodnak!
19511494_331809487251645_4880354174600784997_nA KBSC új szakmai stábja középen Vitelki Zoltán vezetőedzővel

Válasz írása