Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

BIZTOSSÁ VÁLT – AZ 5. HELYEN TELEL A PUTNOK

Az NBIII Keleti csoportjában a 16. forduló zárómérkőzéseit rendezték meg a mai napon, egy kivételtől eltekintve. A tegnap délutántól ma reggelig hulló eső bizony nem könnyítette meg a csapatok dolgát és végül a DVTK II. – ESMTK bajnokit a kazincbarcikai pálya állapota miatt el kellett halasztani. Ezen kívül a mára kiírt három találkozó rendben lezajlott és nem kevesebb mint 18 gólt hozott!

A Putnok FC tabellán elfoglalt őszi helyezése szempontjából az MTK II. – Tiszafüredi VSE mérkőzés volt igazán érdekes. Miután a kék-fehérek nyolc gólt szerezve lemosták a pályáról a jászságiakat, eldőlt, hogy az MTK II. előttünk végez a tabellán, a Putnok pedig az 5. helyen telel.
A másik két mérkőzésen a Tállya fontos három pontot szerzett a DEAC elleni alsóházi rangadón, de így is az utolsó helyről várhatja a tavaszi folytatást, míg a Jászberény kiütötte az újonc Gyöngyöst.

Azt még nem tudni, hogy a mai napon elmaradt DVTK II. – ESMTK mérkőzést mikor pótolják, az viszont biztos, hogy a jövő héten szerdán játsszák le a 14. fordulóból elhalasztott ESMTK – MTK II. bajnokit. Ezek a meccsek a mi helyezésünket már nem befolyásolják.

Íme a 16. forduló összes eredménye:

Mérkőzések 16.1-1

Válasz írása