Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

BENE ATTILA: SOHA NEM ZÁRTAM KI HOGY VISSZATÉRJEK

Ha valakit, akkor a mai cikkünk főszereplőjét egyáltalán nem kell bemutatni sem a Putnok FC szurkolóinak, sem a honi labdarúgásban tevékenykedőknek. Mi viszont őt sem szerettük volna kihagyni a sorból, hisz már az önmagában elismerésre méltó és rekord, hogy harmadszor is a Putnok együttesét választotta csapatául. Nagyon sok szép emléket őrzünk vele kapcsolatban a korábbi évekről és bízunk abban, hogy a közös történet újabb fejezete is számtalan sikert, örömteli pillanatot okoz majd neki és a Putnok FC nagy családjának egyaránt.

Az akivel mai interjúnkat készítettük, csapatunk támadója:

BENE ATTILA

Bene Attila

Ha valakit, akkor Bene Attilát nem kell bemutatni a Putnok FC olvasóinak. Hogy érzed magad jelenleg?
BENE ATTILA: Nagyon jól érzem magam Putnokon, a srácok hamar befogadtak így nem volt gond a beilleszkedéssel. Igaz sok játékost ismertem már a csapatban, hisz korábban már voltunk csapattársak.
Harmadszor kerültél Putnokra a pályafutásod során. Gondoltad volna, hogy még visszatérsz ide?
BENE ATTILA: Putnokról mindig jó emlékeim vannak. Sok nagyszerű meccset játszottam itt, akár NB2 vagy NB3-ban volt a csapat, úgyhogy amikor elmentem innen, soha nem zártam ki azt, hogy még visszatérjek.
Bene Attila2Így örült Attila 2015-ben a Kisvárda elleni győztes találatának
Nyilván a KBSC és a Putnok közötti együttműködés kapcsán is volt rálátásod az itteni viszonyokra, de mégis milyen változásokat tapasztaltál a visszatérésed után?
BENE ATTILA: Sokat változott a helyzet. Felújították a Várady Béla stadiont, ami az NB2-es meccsek lejátszására is alkalmas és az NB3 egyik, ha nem a legjobb futball pályája. A Sajóvölgye Focisulinak köszönhetően pedig az SVF Elek Ákos központban nagyszerű körülmények között tudunk készülni a bajnoki mérkőzésekre.
A Putnok kerete alaposan átalakult, mondhatni a fél csapat eligazolt, de sokan érkeztek is. Véleményed szerint jól erősített a csapat? Hova várod magatokat a bajnokság során?
BENE ATTILA: Jól igazolt a klub, így a tavalyi csapathoz képest szerintem nem leszünk rosszabbak. Azért a tavalyi csapat magja egyben maradt, a KBSC-nek köszönhetően pedig sok jó játékost sikerült Putnokra igazolni. Mindenképpen a tabella első felébe várom a csapatot.
jatekosok_2018_bene
Több poszton is bevethető vagy, de melyik áll hozzád a legközelebb ezek közül és miért?
BENE ATTILA: A gyorsaságomból adódóan talán a széleken tudok a leghatékonyabb lenni, de csatár pozícióban is jól érzem magam.
A tapasztaltabb játékosok közé tartozol, így tudhatod mi a legfontosabb ahhoz, hogy egy csapat sikeres legyen. Szerinted mi az a három tényező, ami alapból szükséges a Putnok FC jó szerepléséhez?
BENE ATTILA: Szerintem a legfontosabb a CSAPATEGYSÉG! Hiába vagyunk jók egyénileg, ha csapatként nem tudunk együttműködni, akkor nem tudunk sikeresek lenni. Nálam ez az alapja az egésznek.

  Bene Attila3

Válasz írása