Hírek

PUTNOKFC.HU

BAJNOKI FŐPRÓBA: TÍZESRE VIZSGÁZOTT A CSAPAT

A rendkívüli hideg miatt elmaradt a múlt szombatra tervezett felkészülési minitorna, a mai napon viszont sor került az utolsó edzőmérkőzésünkre, melyet a Tintahalak SE Szabadkikötő vendégeként játszottunk. Az NBIII Nyugati csoportjának 18. helyén álló ellenfél Budafokon fogadta csapatunkat.

Játékosaink nagyon belekezdtek, Daniel Valach és Mertse Ábel góljaival már 2-0-ra vezettünk a 8. percben. Sokáig nem született gól, aztán Katona Bence találatával hárommal mehettünk félidei pihizni. A szünet után tíz perc alatt újabb két góllal terheltük meg a Tintahalak hálóját, Mertse Ábel és Ádám Ferenc volt eredményes. A hazaiak Német Attila révén szépítettek, majd Ádám Ferenc jeleskedett, újabb két találatával klasszikus mesterhármasig vitte! 7-1-nél sem álltunk le, a csereként beálló Kelemen Márkó és a csapatkapitány Zimányi Ádám góljaival már 9-1 volt ide!!! A végeredményt Ádám Feri állította be. A 10-1-es győzelemhez az is kellett, hogy Asztalos Gábor ismét tizenegyest fogjon! Egy perccel a vége előtt mutatta be kapusunk az újabb bravúrt, melyet nemrégiben elhunyt, szeretett nagymamájának ajánlott…

5Asztalos Gábor bravúrja

Nem akármilyen bajnoki főpróba volt ez egy NBIII-as csapat ellen, reméljük hasonló jó teljesítménnyel rukkolunk elő egy hét múlva, a tavaszi bajnoki nyitányon a Salgótarján elleni meccsen!

7. felkészülési mérkőzés:
Budafok, 2021. február 20. 11:00

TINTAHALAK SE – PUTNOK FC 1-10 (0-5)

TINTAHALAK SE SE: Czerula D.,  Végh A., Pető, Vidnyánszky Á., Szűcs B., Petry Zs., Huszti, Katona D., Gál T., Farkas Z., Gere Z.
Edző: Tóth János

PUTNOK FC: Pápai K., Krén B., Gubacsi Z., Zimányi Á., Keményffy M., Madarász J., Takács T., Csirszki M., Valach D., Mertse Á., Katona B.
Cserék: Asztalos G., Kismarton B., Stefán B., Ádám F., Galambosi M., Sramkó R., Sipos J., Kelemen M.
Edző: Fehér Balázs

Gólszerző: Német Attila ill. Ádám Ferenc (4), Mertse Ábel (2), Daniel Valach, Katona Bence, Zimányi Ádám, Kelemen Marko

1

2

3

4

 Fotó: Kunváriné Bánkuti Gabriella

Válasz írása