Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

AZ ÓZD-SAJÓVÖLGYE NYERTE A GYORS GÓLVÁLTÁSOK MECCSÉT; A BÁNHORVÁTI ÚJRA GYŐZÖTT

A B-A-Z Megyei II. osztály Északi csoportja a 8. fordulóval folytatódott. Az NBIII-hoz hasonlóan valamennyi mérkőzést tegnap rendeztek, miután a mai napon a válogatott játszik.

Az Ózd-Sajóvölgye ebben a fordulóban a 9. helyezett Sajósenye otthonában szerepelt és az előzetes várakozásokkal egyezően szoros meccset játszott ellenfelével. Jakab Ádám nyitotta meg a gólok sorát még az első félidő 32. percében amely tartást is adott a fiúknak, akik az egygólos vezetésük birtokában vonulhattak a félidei szünetre.

A fordulás után is kiegyenlített játék volt jellemző a mérkőzésen és sokáig úgy tűnt, hogy ez egy tipikus egygólos meccs lesz. Nos nem így történt. Nagyon nem. A 78. és 82. perc között 4 (!) gól is esett. Bari Gábor révén egyenlített a Sajósenye, amire Berta Péter egy perc múlva válaszolt. Mindössze két percet kellett várni, hogy Bari Gábor újra bevegye Elek Öcsi kapuját, ezúttal tizenegyesből és másodszor is ikszre hozza a meccset. Újabb egy perc telt el, amikor Szilágyi Szebasztián villant és megszerezte az Ózd-Sajóvölgye győztes gólját.

u19_berta_peter 2Berta Péter első gólját szerezte az Ózd-Sajóvölgye színeiben

B-A-Z Megyei II. Észak Felnőtt, 9. forduló:
2020.10.10. 15:00
Sajósenye Sportpálya

SAJÓSENYE SE – ÓZD-SAJÓVÖLGYE 2-3, (0-1)

Ózd-Sajóvölgye: Elek I., Viktor Á., Berta P., Szabó D., Jakab Á., Lakatos K., Kis A. (Sándor M.), Szilágyi Sz., Póczos B., Parag R. (Hojdák G.), Makán L. (Tóth Cs.) 

Gólszerző: Bari Gábor 78′, 81′ (T) ill. Jakab Ádám 32′, Berta Péter 79′, Szilágyi Szebasztián 82′

Edző: Sándor Zoltán

Izgalmas mérkőzésen zsinórban ötödször győzött a Putnok második számú csapata és magabiztosan őrzi 3. helyét a bajnokságban.

Gratulálunk az egész csapatnak és nyilván a szakmai stábnak!!!

119412173_2861832590585026_4407359479990284486_o

Két vereség után újra győzelmi pályára állt a Bánhorváti SE, akik fontos három pontot tartottak otthon az Encs ellenében. A hazai pályán játszott találkozót végül 3-2-re nyerte Mátyás József csapata, akik a rendkívül kiegyenlített bajnokság 7. helyéről folytatják a jövő heti folytatást!

Gratulálunk a Bánhorváti csapatának!

bseencsmeccs

Válasz írása