Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

AZ EGRI DÖNTETLENNEL AZ 5. HELYEN ZÁRTUK A SZEZONT

Utolsó fordulójához érkezett vasárnap az NB3 idei szezonja, amikor is a Putnok FC csapata Egerbe utazott a három pontért. Ez ugyan nem jött össze, de a 0-0-ás döntetlennel az 5. helyet megszereztük a végelszámolásnál.

Névtelen

DSC_0458A lelkes putnoki szurkolók Egerbe is elkísérték a csapatot

TÁVOLLÉVŐK

Az utolsó fordulóban a Putnok FC kerete szinte teljes volt, hiszen eltiltottakkal nem kellett számolnunk, hiányzóként is csak a hosszabb ideje sérült, Mahalek Marcell és Takács Tamás neveit kell megemlítenünk, valamint Vajda Rolandot, aki szintén nem tudott Egerbe utazni a csapattal.
  DSC_0355A festői környezetben fekvő egri pálya

A KEZDŐ TIZENEGY

A Putnok FC kezdője mondhatjuk, hogy a már-már szokásos 11, a változás csak annyi, hogy ezúttal Vajda Roland távolléte miatt nem került a névsorra. A kispadon most is a Sajóvölgye fiataljai, Jobbik Mátyás, Pogonyi Dominik, Lajkó Csanád, Szilágyi Szebasztián és Lovasi Dávid foglaltak helyet, a cserejátékosok sorát Christian Chifu zárta.

Kezdő 30-1

Football-Field-Vector

 

A MÉRKŐZÉS

I. FÉLIDŐ

A mérkőzés első játékrésze leginkább a támadásokról szólt, már a negyedik percben veszélyeztettek az egriek, de az első putnoki akcióra sem kellett sokat várni. A Putnok FC részéről Katona Bence kapufát fejelt, Timkó István az üres kapu helyett Lőrincz Patrikba rúgta a labdát, majd az újabb Katona Bence fejest Tajti Bence szedte ki a léc alól. Az első félidőben még Marius és Czető Márk is próbálkoztak a gólszerzéssel. A hazai csapatból Vajda Ákos, Lőrincz Patrik, Benke Norbert és Bocsi Bence is a kapunkba találhatott volna…. Az első félidő a pontatlan passzokról, elhibázott lövésekről, hazai kontrákról és ívelgetésekről szólt. Minden volt, csak gól nem.

DSC_0423Tóth Szabolcs úgy futott el a szélén, hogy a lába sem érte a földet

II. FÉLIDŐ

A mérkőzés második játékrészében mindkét csapatnak újabb lehetőségei voltak, hogy eldöntsék a találkozót, azonban gól mégsem született. Putnoki és egri oldalról is csak helyzetekről beszélhetünk, az első az Eger csapatához írandó, amit az 58. percben Lőrincz Patrik hagyta ki, a másodikat pedig  Molnár András rúgta mellé.

DSC_0465Katona Bence első fejese kapufát talált


A Putnok FC szemszögéből sem beszélhetünk kiváló helyzetkihasználásról, hiszen egy szép akció után Csirszki Martin sem talált be közvetlen közelről a kapuba, ahogy egy jó helyről elvégezhető szabadrúgást Chifu is a kapu felé rúgott. A második játékrész a kihagyott helyzeteken kívül természetesen a cserékről szólt, Koszta Péter az 59. percben cserélte le Timkó Istvánt és Bene Attilát, akiket Chifu Daniel és Lajkó Csanád váltottak, majd a 69. percben Marius helyén Pogonyi Dominik is helyet kapott a csapatban. Az Egernél Busai Barna érkezett Bocsi Bence helyére, Titkó Krisztián Benke Norbert helyett, valamint Révész Andrást váltotta Molnár András. A vasárnapi mérkőzés tükrében túl sok szabálytalanságról sem beszélhetünk, a második játékrészben Czető Márk, valamint az egri Vajda Ákos követtek csak el sárga lapot érő szabálytalanságot.

A végeredmény gól nélküli döntetlen.

DSC_0503Ebből nem lett gól…
DSC_0547… és ebből sem…

ÖSSZEGZÉS

Hogy őszinték legyünk nem ez volt az idei szezonunk legizgalmasabb mérkőzése, bár ez az utolsó fordulóban már érthető is, hiszen a csapatok mind testileg, mind mentálisan elfáradtak az elmúlt hónapokban. Voltak helyzetek, szép akciók mindkét oldalon, azonban gólt egyik csapat sem szerzett, így igazából mindenki csak annak örülhetett, hogy egy kis pihenés következik a következő hetekben. Ahogy mondani szokták “idegenben jó az iksz”, így mi ezzel a 0:0-ás végeredménnyel talán elégedettek is lehetünk most.

DSC_0478A szülinapos Csicsvári Milán az extravagáns rózsaszín cipellőjében nem engedte hogy gólt kapjunk

A 30. FORDULÓ ÖSSZES EREDMÉNYE
 Mérkőzések 30-1

TABELLA

Az utolsó fordulóra is számos nyitott kérdés maradt, gondolunk itt a kiesők, valamint a feljutó csapat kilétére is. Mivel a Szolnoki MÁV FC nem botlott a Sajóbábony ellen, annak ellenére hogy a Jászberényi FC is három pontot szerzett, a bajnoki címet mégis az egy év után újra a Merkantil Bank Liga csapatai közé kerülő Szolnok ünnepelhette.
A Putnok FC a Sényő-Carnifex Jászberény elleni vereségének, valamint az Egerben szerzett egy pontnak köszönhetően a szezon elején kitűzött célkitűzést tudta tartani, vagyis az első ötben végeztünk, pontosabban a megszerzett 49 pontunk a tabella ötödik helyére lett elég.
A kiesőket illetően is voltak még matematikailag is lezárandó kérdések, hiszen a Cigánd és a Sajóbábony már búcsút intett az NB3-nak, azonban a vasárnapi mérkőzések kimeneteléből kifolyólag hozzájuk (hiába hogy mindkét csapat győztes meccset játszott) a Salgótarjáni BTC és a Tállya KSE csapatai is csatlakoztak. Utóbbi a három NB3-as csoport legrosszabb 13. helyezettjeként esett ki a Megyei I. osztályba.
Tabella 30. forduló

TÁMOGATÓINK

Nagy köszönettel tartozunk a Putnok FC-nek támogatást nyújtó helyi vállalkozóknak!

 • Barkácsbolt Putnok – Nagy Zoltán
 • Krisz-Kraksz Papírbolt – Guba Krisztián
 • Hami-Shop – Dobák Balázs
 • Havanna Étterem – Juhász István
 • Molnár Gyula – Zöldség-Gyümölcs
 • Norbi Sarki Húsboltja – Demény Norbert
 • Kuci Élelmiszer – Galyas Edit “Husi”
 • Ezerszáz Kft. Goods Market Putnok
 • Pizza-Bár – Sáfrányné Héthy Erzsébet
 • Vekni Kft. Putnok
 • Élel-Mister Vegyesbolt
 • Gesztenyés Söröző – Madarászné Fóris Erika
 • Polónium Kft. Budapest
 • Markovics László
 • Biotech Óbuda
Zöldség-gyümölcs
TÁMOGATÓNK: ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS – MOLNÁR GYULA

szlogen

Válasz írása