Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK

Mint egyéb forrásokból többen már értesültek róla, a Putnok FC igencsak nagy változásokon megy keresztül a nyári átigazolási időszak alatt. A keretet illetően eddig leginkább csak távozókról, valamint egy visszatérő játékos érkezéséről tudunk beszámolni. A távozó játékosoknak köszönjük a csapat sikereiért tett fáradalmas és kitartó munkát és sok sikert kívánunk nekik mind a labdarúgás, mind az élet egyéb területein is!

Távoznak:

  • Egyed Balázs elsőként távozott csapatunktól. A fiatal és tehetséges kapus az NB1-es Mezőkövesd Zsóry keretét erősíti a 2018/19-es bajnoki szezonban.
  • Fehér Balázs hosszú Putnokon eltöltött évek után idén úgy döntött, hogy szögre akasztja a csukát és csapatunkkal fejezi be labdarúgó pályafutását.
  • Ismét távozik a Putnok FC-től Szemere Balázs, aki a téli átigazolási szezonban érkezett, azonban ősztől Jászberényben folytatja pályafutását, ahol már be is kapcsolódott a csapat felkészülésébe.
  • Balogh Alexszel is csak két mérkőzésen találkozhatunk a következő szezonban, hiszen a fiatal játékos a szintén csoportunkban szereplő, Füzesgyarmati SK gárdáját erősíti a bajnokság következő idényében. Alex a Putnokon eltöltött egy év alatt a csapat 28 bajnoki mérkőzéséből 26 alkalommal volt kezdő és a meccseken nyújtott nélkülözhetetlen teljesítménye mellett még 4 góllal járul hozzá a Putnok FC dobogós helyezéséhez.
  • Zimányi Adrián hosszú Putnokon eltöltött évek után a Tállya együtteséhez igazolt, így a következő szezonban már ő is csak egyszer fog a Várady Béla Sportközpont gyepszőnyegére lépni.
  • Sápi József a Putnok FC keretének egyik legrégebbi játékosa volt, hiszen 2005-ben mutatkozott be a csapat színeiben és néhány rövid kitérőt követően mindig visszatért nevelőegyesületéhez. “Öcsike” ahogy mindenki ismeri összesen 274 alkalommal öltötte magára  a Putnok FC mezét, melyben itt eltöltött évei alatt 70 gólt rúgott.
  • Gál Szabolcs és Gál Benedek együtt érkeztek télen és együtt is távoztak csapatunktól a nyári átigazolási időszakban. Szabolcs a SZEOL SC-hez igazolt, míg Benedek új csapata még jelenleg ismeretlen.
  • Tóth Szabolcs 2013-ban igazolt a Putnokhoz és öt itt töltött szezon után döntött úgy, hogy ideje új kihívások elé néznie. 

Érkezett:

  • A 2017/18-as bajnokság őszi idényében erősítette a Putnok FC keretét Csicsvári Milán, aki télen a szintén NB3-as Pénzügyőr csapatához igazolt, de fél éves kitérője után hétfőtől már újra a Putnok edzésein vesz majd részt.

 

 

Válasz írása