Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: VISSZATÉRT A NAGY GÓLVÁGÓ, ÖTEN TÁVOZTAK

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy úgy télen mint nyáron nagy játékosmozgás tapasztalható csapatunknál. A mostani szezon kivételnek látszik hisz eddig mindössze egy játékos érkezéséről számolhatunk be, a távozók listáján ugyanakkor öt név szerepel.

A téli átigazolási szezon 2021. február 14-én éjfélig tart, a csapatoknak tehát bő egy hetük maradt még arra, hogy a tavaszi játékoskeretüket véglegesítsék. A Putnok FC-nél is várhatóak még átigazolások, a tervek szerint 3-4 labdarúgó érkezhet még városunk csapatához.

FÉL ÉV UTÁN VISSZATÉRT

Az elmúlt nyáron, 3,5 év után távozott csapatunktól a közönségkedvenc gólvágó, Katona Bence aki a Putnokon töltött időszak alatt nem kevesebb mint 43 gólt szerzett. A fél éves balassagyarmati kitérő után úgy döntött visszatér Gömörbe és újra magára ölti a Putnok FC mezét. A hosszúra nyúlt őszi sérülése miatt kis időre még szüksége van, hogy újra formába lendüljön, de jól tudjuk, érdemes türelmesen kivárni, hogy 100%-os legyen, hisz akkor válhat újra csapatunk egyik húzóerejének és “góltermelőjének”. Isten hozta újra Putnokon!!!

katona_bence

5 JÁTÉKOS TÁVOZOTT

Lakatos Miklós, Horváth Csanád, Budaházi Levente, Szilágyi Szebasztián és Kréti Gergő nem lesz tagja csapatunk tavaszi keretének, ők valamennyien más csapatoknál folytatják pályafutásukat. Közülük Kréti Gergő, testvércsapatunkhoz, a Bánhorvátihoz igazol de csak fél évre, nyártól visszavárjuk Putnokra.

A Putnok FC nevében mind az 5 játékosnak szeretnénk megköszönni a nálunk töltött több-kevesebb időt, mindazt a teljesítmény amit a pályán belül és azon kívül csapatunkért tettek. Tudásukkal, játékukkal és személyiségükkel kivívták szurkolóink tiszteletét, szeretetét és kívánjuk számukra, hogy következő egyesületüknél is találják meg számításukat! Sikeres, sérülésmentes szezont kívánunk mindnyájuknak.

Lakatos Miklós
LAKATOS MIKLÓS

Horváth Csanád
HORVÁTH CSANÁD

Szilágyi Szebasztián
SZILÁGYI SZEBASZTIÁN

Budaházi Levente
BUDAHÁZI LEVENTE

Kréti Gergő
KRÉTI GERGŐ

 

Válasz írása