Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: LÉKAI SOMA ÉS MARCZIS MARCELL IS PUTNOKRA IGAZOLT

Átigazolási hírek17J

Dübörög az átigazolási piac a hazai labdarúgó bajnokságokban, amelyen a Putnok FC is nagyon aktívan részt vesz. 8 játékos távozása és 3 labdarúgó leigazolása után ma újabb két érkezőről számolhatunk be olvasóinknak, de azt is elárulhatjuk, hogy Koszta Péter szakmai igazgató további két játékossal állapodott meg, akiknek a bejelentésére nem is kell sokat várni.

Mint ismeretes Keményffy Máté, Ádám Ferenc és Lakatos Miklós a múlt héttől csapatunk keretét erősíti, mostantól pedig Lékai Soma és Marczis Marcell is Putnok játékosnak mondhatja magát.


Lékai Soma

Lékai Soma személyében kiváló kapust igazolt a Putnok FC, aki gyermek- és ifjúkori pályafutásának nagy részét a Vasasnál töltötte. Mindössze 18 éves és 57 napos volt amikor bemutatkozott a felnőttek között méghozzá az NBII-ben!!! Soma a Vasas FC kezdő tizenegyének tagjaként győztes meccsen debütált, hisz 3-1-re idegenben verték a Kozármislenyt. A piros-kék csapat után az NBIII-as Pénzügyőrhöz igazolt, majd másfél évet töltött a másodosztályú Kisvárdán. Szabolcsból Nógrádba igazolt és az STC Salgótarján játékosaként ellenünk is védett. Innen a Szekszárdhoz vezetett az útja, ahol másfél évig futballozott. 2019. nyarán igazolt az Ózdhoz, most télen pedig szabadon igazolhatóként aláírt hozzánk. A még mindig csak 24 éves játékos nagyon sok rutint, tapasztalatot gyűjtött eddigi pályafutása során. Az eddigi edzéseken és a vasárnapi, BVSC-Zugló elleni felkészülési meccsen igazán meggyőző teljesítményt nyújtott. A látottak alapján komoly erősítést jelent városunk csapatának.


Marczis Marcell

Marczis Marcell leigazolásával 6 fősre (Zimányi Ádám, Galambosi Máté, Nyisalovits Donát, Jobbik Mátyás, Szegedi Péter) gyarapodott a “putnoki különítmény” a Putnok FC keretében. Ráadásul személyében egy korábbi Sajóvölgye Focisuli labdarúgóval izmosodtunk. A jobb oldali védőként foglalkoztatható 22 éves fiatalember felnőttként a Bánhorváti és az Ózd gárdáját erősítette mielőtt hozzánk igazolt. A rendkívül harcos, nagy küzdőnek számító játékos a BVSC-Zugló elleni edzőmérkőzésen megmutatta, hogy mire képes. Mióta nem láttuk láthatóan nagyon sokat fejlődött, abszolút megállja a helyét a felnőtt “világban” és nem csak a védekezésben, de a támadások felépítésében is előnyére volt csapatunknak. A felnőtt bajnokságban lejátszott 104 mérkőzése során védőként is képes volt 5 gólt szerezni, ami külön pozitívum.


Mindkét új igazolást szeretettel köszöntjük Putnokon. Kívánunk nekik sok-sok győzelmet, sikeres és sérülésmentes szezont! Reméljük jól fogják magukat érezni a Putnok FC nagy-nagy családjában!

Válasz írása