Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: JÓL HAJRÁZOTT A PUTNOK FC

Átigazolási hírek17J

2021. február 14-én, éjfélkor járt le az átigazolási időszak a hazai labdarúgó piacon, így az NB3-ban is. A Putnok FC “kimaxolta” a transzferek lebonyolítására adott határidőt és az utolsó három napban négy játékost is igazolt. Tőlünk is merészebb volt a Gesztelyi FC, akik az utolsó órákban vitték el tőlünk támadónkat.

Arról már beszámoltunk, hogy a nagy közönségkedvenc, Katona Bence fél év után visszatért csapatunkhoz, de nézzük raja kívül kiket sikerült leigazolnunk a téli átigazolási időszakban.

Fiúk

A SZLOVÁK HARMADIK LIGÁBÓL ÉRKEZETT KÖZÉPPÁLYÁS

Daniel Valach személyében egy irányító középpályás csatlakozott csapatunk keretéhez, aki lényegében a felkészülés elejétől nálunk edz, így bőven volt ideje meggyőzni a szakmai stábot, hogy ezt a srácot bizony le kell igazolni. És így is lett… Az FK Slovan Most pri Bratislave együttesétől érkező Dani egy vérprofi labdarúgó, aki nem csak az edzéseken vagy a meccseken törekszik a maximumra, de nagyon odafigyel az egészségére és arra, hogy mindig fitt legyen. Szorgalmasan melegít be a tréningek előtt és az edzés utáni nyújtásokra is kiemelt figyelmet fordít. Egy technikás, szemfüles labdarúgó aki jól lát a pályán és okosan osztogat, remekül szervezi a játékot. Egyértelmű erősítést jelent számunkra, reméljük sok-sok passzal és góllal segíti majd csapatunkat!

Daniel Valach

DIÓSGYŐRI TINÉDZSERREL ERŐSÍTETTÜNK

Az utóbbi időkben cseppet sem ritka jelenség, hogy a Putnok FC diósgyőri nevelésű játékost igazol, gondoljunk csak a tavaly nyáron hozzánk érkező Pápai Krisztiánra, Mertse Ábelre vagy éppen Budaházi Leventére. Rajtuk kívül Csirszki Martin és Mahalek Marcell felnőtt mezőnyben nálunk már többet futballozott mint a megyeszékhelyen. Ebben az átigazolási időszakban egy igazi szuper tehetség, Sipos József érkezett csapatunkhoz. A 18 éves támadó középpályás a legutóbbi edzőmérkőzésen is megcsillogtatta tehetségét, rendkívül gyors, mozgékony labdarúgó aki kiválóan és bátran cselez. Kreatív játékos, akiben benne vannak a váratlan húzások. Az NBIII-ban eddig 3 mérkőzésen jutott szóhoz, az utánpótlás bajnokságokban viszont 118 alkalommal ölthette magára a DVTK mezét. A Diósgyőr előtt a Mezőkövesdben és Tiszaújvárosban is játszott. Az eddig látottak alapján Sipos József a FIFA21-ben egy 81-es összértéket kapna… és ha Putnokon jól teljesít ez az érték tovább nőhet!

Sipos József

FIATAL VÉDŐT IGAZOLTUNK A GYIRMÓTTÓL

19 éves jobb hátvéddel bővült csapatunk kerete, amire valljuk meg égetően nagy szükség volt, hisz a télen eligazolt játékosok között három védő is volt. Ráadásul az őszi szezonban ezen a poszton játszó Kismarton Balázs pár mérkőzés után hosszú időre kidőlt, így javarészt az egyébként támadó minőségben jeleskedő Mertse Ábel játszott jobb hátvédet. Krén Bálint érkezésével erre a posztra egy fiatal, de minőségi játékost sikerült szerződtetni, aki a Tintahalak otthonában is bizonyította tudását, rátermettségét és azt is, hogy nem ijed meg a saját árnyékától. Benne van a fiatalokra jellemző lazaság, ugyanakkor komoly tervei vannak a labdarúgó pályafutásában és ennek szellemében ténykedik a pályán. Miután egy szalagszakadás miatt hosszú ideig nem játszhatott, jó lehetőség számára a Putnok FC, hogy alapemberré válva újra felépítse magát, hogy aztán újabb lehetőségek után nézzen a felsőbb osztályban. Csak rajta múlik, hogy mikor tud olyan formába lendülni mellyel felhívja magára a figyelmet.

Krén Bálint

KÖZÖNSÉGKEDVENC TÁMADÓT KAPTUNK A KBSC-TŐL

Az átigazolási időszak utolsó napján sikerült Kelemen Marko szerződtetése, aki az elmúlt fél szezont a KBSC-nél töltötte. A 20 éves támadó sérülése miatt nem tudott alapemberré válni a Barcikában, de így is 12 mérkőzésen jutott szerephez és 1 gólt szerzett. Az a gól pedig győztes gól volt, hisz azzal nyertek az Ajka együttesével szemben. A jó fizikai adottságokkal megáldott labdarúgó csak a tavaszi harmadik fordulóban állhat majd csapatunk rendelkezésére, a reamatőrizációs szabály miatt addig nem léphet pályára putnoki színekben. A fiatal támadó érkezésétől egyértelműen azt várja a szakma, hogy gólokkal segíti csapatunkat a céljaink elérésében. Sajnos a gólszerzésben nem jeleskedtünk az ősz folyamán, Marko – és Katona Bence – érkezésével viszont két olyan befejező csatárral erősödtünk, akik által remélhetőleg szépen gyarapszik majd góljaink száma.

Kelemen Marko


PATAKI ROLAND GESZTELYEN FOLYTATJA

Lakatos Miklós, Horváth Csanád, Budaházi Levente, Szilágyi Szebasztián és Kréti Gergőn kívül Pataki Roland sem lesz csapatunk tavaszi keretének tagja. A hórihorgas, dinamikus támadó fél évet töltött Putnokon és összesen 3 gólt szerzett. Akár kezdőként, akár csereként lépett pályára mindig óriási elánnal, lelkesedéssel, a testi épségét nem kímélve vetette bele magát az adott meccsbe. Személyisége egy nagyon jó embert, igazi sportembert takar, aki sokat tett csapatunk sikerességéért. Új együttesében kívánunk neki sok sikert, számos gólt és sérülésmentes szezont!

Pataki Roland


Válasz írása