Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: HÁROM JÁTÉKOS ÉRKEZÉSE VÁLT HIVATALOSSÁ

Átigazolási hírek17J

Tegnap a csapatunktól távozó játékosokról számoltunk be olvasóinknak, ma viszont 3 érkező kilétére derült fény.

Keményffy Máté, Ádám Ferenc és Lakatos Miklós a mai naptól hivatalosan is a Putnok FC játékosai lettek, miután a Magyar Labdarúgó Szövetség jóváhagyta a benyújtott átigazolási kérelmeket.

Keményffy Máté az Ózdtól igazolt hozzánk, Ádám Ferenc és Lakatos Miklós pedig kölcsönben érkeztek a KBSC FC csapatától. Mindhárom játékos már hétfőtől Putnokon edz, a hétvégi edzőmérkőzésen pedig szurkolóink is találkozhatnak velük.


Keményffy Máté

Az elsők között egy középpályást igazoltunk Keményffy Máté személyében. A 21 éves játékos felnőtt pályafutása a Puskás II. gárdájánál indult, majd játszott Tiszafüreden és Pesterzsébeten is. Egy évvel ezelőtt igazolt Ózdra, ahol alapembere volt a Megyei I-ben bajnoki címet nyerő csapatnak. Az őszi szezon végén az Ózd kizárásával szabadon igazolhatóvá vált és Putnokra tette át székhelyét. Fiatal kora ellenére 59 felnőtt bajnoki mérkőzésen játszott már, első meccsén mindössze 17 éves volt.  


Ádám FerencÁdám Ferenc az NBII-es Kazincbarcikáról kölcsönben érkezett Putnokra a támadó szekció megerősítésére. A 22 éves támadó kiváló góllövőnek számít, akinek egy-két vagány cselért sem kell bekopogtatnia a szomszédba. A KBSC színeiben 22 mérkőzésen játszott és 4 gólt szerzett. A Barcikát megelőzően Ózdon, Szendrőn és a DVSC csapataiban futballozott. Gólerősségét jól mutatja, hogy a 2017/18-as szezonban 33 találatával megyei gólkirály lett.


Lakatos Miklós
Harmadik téli igazolásunk szintén a KBSC együttesétől került hozzánk. Lakatos Miklós leginkább a bal hátvéd poszton érzi jól magát. A 20 éves játékos tavaly nyáron igazolt Kazincbarcikára, amely első magyarországi együttese volt. Bajnoki mérkőzésen összesen 10 alkalommal viselhette a kék-sárga mezt, de játszott a  Svábhegy elleni kupameccsen is. 3-szor a Bánhorváti-KBSC színeiben is szerephez jutott és 1-szer be is talált az ellenfél kapujába.

A mai napon az is eldőlt, hogy Nyitrai Dávid és Tóth Szabolcs visszatért korábbi klubjához, a Tállya együtteséhez. Átigazolási hírekkel hamarosan ismét jelentkezünk, amikor is újabb érkezőkről tájékoztatjuk kedves olvasóinkat.

Válasz írása