Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK : 4+3 ÚJ IGAZOLÁSRÓL SZÁMOLHATUNK BE

A Magyar Labdarúgó Szövetség átigazolási szabályzata értelmében fő szabály szerint 2019. február 14-én éjfélig lehetett játékosokat átigazolni az NB3-as csapatoknak. A Putnok FC is kihasználta a határidő adta lehetőségeket, még az utolsó napon is igazolt labdarúgót.

A nyári nagy átalakítás a télen sem hagyott alább, főleg úgy, hogy szakmai oldalról komoly koncepcióváltás történt a csapatunknál. Ebből a váltásból mindenki profitálhat és ami szintén örömteli, hogy a felkészülési mérkőzésen látottak igazán biztatóak.
A változás lényege, hogy a Putnok FC tavaszi keretében sokkal nagyobb szerepet kapnak a fiatalok, köztük a Sajóvölgye Focisuli U19-es csapatának játékosai. A téli átigazolások ezzel az új szakmai irányvonallal összhangban történtek meg, így nem a véletlen műve, hogy a 7 új igazolásunkból négyen még nincsenek 20 évesek.

Nagy meglepetést nem okoz a klub vezetése azoknak, akik rendszeresen nyomon követték az eddigi felkészülési mérkőzéseket az új játékosok kilétét illetően, hisz mindenki szerepelt már a csapatban ezeken a találkozókon, de vegyük sorba kik azok akiket a tavasszal Putnok mezben láthatunk a pályán.
Négy játékost a Putnok FC igazolt le vagy vett kölcsön, hárman pedig a Sajóvölgye Focisuli labdarúgójaként kettős igazolással szerepelhetnek majd a felnőtt csapatban.


FÉL ÉV UTÁN VISSZATÉRT HOZZÁNK
a bravúrjairól, kiváló labdakezeléséről és higgadtságáról ismert kapus, aki bár gólt nem lőtt, de jó pár pontot így is megmentett az elmúlt szezonban bronzéremig jutó csapatunknak. Az NBI-es Mezőkövesdtől visszaigazolt játékos érkezése nagy stabilitást ad a védelmünknek.

Egyed Balázs


EGY KOROSZTÁLYOS VÁLOGATOTT
játékos is a Putnok FC-nél folytatja pályafutását. Hosszú sérüléséből felépülve, az őszi szezont már végigedzve érkezett hozzánk a középpályán és a védelem tengelyében is bevethető 22 éves fiatalember.

Timkó István

HAMAR LETETTE A NÉVJEGYÉT
az a Kazincbarcikáról érkezett 19 éves játékos, aki mind a védekezésben, mind a támadásoknál nagy erőssége lehet a Putnoknak. A mentalitása, a futballhoz való hozzáállása példaértékű lehet a fiatal nemzedék számára (is).

Vajda Roland


JÓ KÉPESSÉGŰ, GYORS ÉS AGILIS
labdarúgóval bővült a keretünk, aki elsősorban a középpályán érzi jól magát és szívesen áll oda a pontrúgások elvégzéséhez is. Akár kezdőként, akár csereként lép pályára, maximális erőbedobással végzi a dolgát.

Chifu Daniel Cristian

 


NAGY ÖRÖMÜNKRE EGY PUTNOKI
Sajóvölgye nevelésű játékos is eljutott arra a szintre, hogy az NB3-as Putnok FC keretébe kerülhessen. Persze ha valakinek a kiváló tanulmányi eredményei mellett a futballhoz is van tehetsége, megfelelő hozzáállása és óriási akaratereje, annál ez csak idő kérdése volt…

Jobbik Mátyás


NAGY MEGLEPETÉST OKOZOTT MINDENKINEK
az a mindössze 18 éves játékos, aki az őszi idényben még a Bánhorváti/KBSC színeiben pallérozódott, de olyan sokat fejlődött, erősödött, hogy a szakmai vezetés érettnek találta ahhoz, hogy a Sajóvölgye Focisuli U19-es játékosaként a Putnok FC keretébe kerülhessen

Lajkó Csanád


SZEMTELENÜL FIATAL ÉS KIVÁLÓ KÉPESSÉGEKKEL MEGÁLDOTT
játékos került a Sajóvölgye Focisuli hálójába, aki Balmazújvárosból tette át a székhelyét Putnokra. Nagyon jó benyomást tett a a szakmai stábra a felkészülési mérkőzések során, amelyeken góllal és gólpasszokkal hálálta meg a bizalmat, a nagyon jó fizikai adottságokkal rendelkező támadó.

Szilágyi Szebasztián

A játékosokkal hamarosan jobban is megismerkedhetnek, hisz mindenkit külön-külön is szeretnénk bemutatni a Putnok drukkereknek.

 

 

Válasz írása