Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

ÁTIGAZOLÁSI HÍREK: 2 ÉRKEZŐ 1 TÁVOZÓ

Már csak négy nap és lezárul az idei téli átigazolási időszak (2020. február 14. éjfél), ezért a csapatok igyekeznek pontot tenni folyamatban lévő transzfer ügyleteik végére. Így jár el a Putnok FC is, ahol újabb két játékos érkezését jelentették be a mai napon.

Visszatér az előző idényben egy félszezont nálunk futballozó Vajda Roland és csatlakozik keretünkhöz egy középpályás Kercsó Bence személyében. Mindketten a KBSC FC együttesétől tették át székhelyüket Putnokra.


Vajda Roland

Vajda Roland másodszor igazolt Putnokra, pontosan egy évvel ezelőtt a 2018/2019-es bajnokság téli átigazolási időszakában került először városunk futballcsapatához.
A bal hátvédként vagy bal szélsőként is bevethető 20 éves fiatalember magyarországi pályafutása Kecskeméten indult. Onnan Nyíregyházára szerződött és a nyírségiek korosztályos csapataiban szerepelt. A felnőttek között a Bánhorváti-KBSC együttesében mutatkozott be, de 2 mérkőzés erejéig lehetőséghez jutott a második vonalban is a KBSC színeiben. A legtöbb felnőtt meccsét Putnokon játszotta, az előző idényben 13 bajnoki mérkőzésen volt kezdő és 5 találatig jutott. Rolandot városunk drukkerei jól ismerik, váratlan húzásaira, pimasz cseleire és látványos góljaira ma is szívesen emlékszünk vissza.


 

Kercsó-Vajda

Kercsó Bence a nyári átigazolási szezonban érkezett a Kazincbarcika csapatához, ahol tizenhat bajnoki mérkőzésen volt a keret tagja, háromszor kezdőként, hét alkalommal csereként lépett pályára és két Magyar Kupa mérkőzésen is bizonyíthatott.  A 21 éves játékos a Ferencvárosnál nevelkedett majd a Dunaújvárosi PASE korosztályos csapataiban folytatta pályafutását, valamint az NB3-ban szereplő együttes színeiben is szerepelt. Kercsó Bence karrierjének a Budafoki MTE csapatánál eltöltött két szezon volt eddigi legmeghatározóbb időszaka, hiszen a Budafok színeiben mindkét évben 30-30 alkalommal volt a kezdő tizenegy tagja és neve mellett a 2017/18-as, valamint a 2018/19-es szezonban is 3-3 gólt jegyeztek. Bence a Putnok FC legutóbbi három edzőmérkőzésén már lehetőséghez jutott, játéka egyértelműen elnyerte a szakmai stáb tetszését.


Nem csak érkezőkről, hanem egy távozóról is számot kell adnunk olvasóinknak mai cikkünkben. A múlt héten ugyanis csapatunk egyik oszlopos tagja, Fazekas Máté eligazolásáról egyeztek meg a felek. A védekező középpályás 18 mérkőzésünkből 16-szor kezdőként kapott helyett csapatunkban, igazi alapember volt. Szerettük a játékát, hisz óriási elszántsággal és lelkesedéssel lépett pályára minden mérkőzésen. Félelmet nem ismerő bátorsággal szállt bele a test-test elleni párharcokba, az elveszett labda fogalma hiányzott a szótárából és képes volt 90 percből 90 percet ugyanolyan intenzitással végig robotolni. A pályán belül harcosként, azon kívül igaz emberként ismerhettük meg. Nagy köszönettel tartozunk neki az itt töltött időszakért és sikeres, eredményes szezont, szezonokat kívánunk neki jövőbeli pályafutása során.

fazekas


Az összesen 9 távozóval kapcsolatban időközben kiderült ki hova igazolt. Korábban beszámoltunk róla, hogy Nyitrai Dávid és Tóth Szabolcs Tállyán folytatja. Pomozi Zoltán a Honvéd II. együtteséhez, Nemes Milán az Egerhez, Illés Gábor pedig a Hidasnémeti gárdájához igazolt. Mai friss hír, hogy négyen a Sajóbábony kötelékébe szegődtek: Illés Richárd, Tucsa Róbert, Elek István és Fazekas Máté.

Átigazolási hírek17J

 

Válasz írása