Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

ÁTIGAZOLÁS: DIÓSGYŐRBŐL IGAZOLTUNK TÁMADÓT

Átigazolási hírek17J

A pár nappal ezelőtt bejelentett új igazolások után újabb labdarúgó érkezéséről adhatunk számot olvasóinknak. A Putnok FC ugyanis MERTSE ÁBEL személyében egy 20 éves támadót igazolt Diósgyőrből. A pályafutását Veresegyházán kezdő fiatal játékos Mogyoród, Gödöllő és Nyíregyháza után került a borsodi megyeszékhelyre, ahol négy szezont töltött.
Még csak 16 éves volt amikor bemutatkozott a DVTK tartalékcsapatában és élete első NBIII-as mérkőzésén győzelmet is ünnepelhetett. Érdekesség, hogy az ESMTK ellen 1-0-ra megnyert találkozón a győztes gólt Mahalek Marcell szerezte. 🙂 Ábel ebben a szezonban még elsősorban a DVTK U17-es csapatában rúgta a bőrt és a gólokat is, hisz 16 találatig meg sem állt. A 2017/18-as bajnoki évadban már az U19-ben játszott, de 9 mérkőzésen az NBIII-as csapatban is szerephez jutott. A négy év alatt összesen 46 felnőtt bajnoki találkozón lépett pályára a DVTK színeiben, melyek során 7 gólt szerzett.
A szombati, KBSC elleni felkészülési mérkőzés után tegnap a Felsőzsolca ellen is ott volt a kezdő csapatunkban, sőt Ő szerezte az első gólunkat. Jó fizikumú, képzett játékos, aki magassága ellenére gyors és mozgékony. Láthatóan nem hagyja magát “elnyomni” a test-test elleni párharcokban, jó küzdőszellemmel harcol meg minden labdáért és benne van az a bizonyos csibészség, ami nélkül nehéz érvényesülni egy labdarúgó mérkőzésen…

Mertse Ábel

Válasz írása