Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

AMI KÉSIK NEM MÚLIK: MA PÓTOLJUK A KUPAMECCSET

Több csapathoz hasonlóan a Putnok FC sem tudta lejátszani a Magyar Kupa mérkőzését az eredetileg kitűzött szeptember 19-20-i hétvégén. Sajnos közbeszólt a koronavírus járvány, egész pontosan az ellenfél, a Tiszafüred egyik játékosa fertőződött meg, ami miatt az egész csapatot karanténba kellett helyezni és így muszáj volt a találkozót későbbi időpontra halasztani.

A hetek gyorsan elteltek és ma be is pótoljuk a meccset, így eldől, hogy ki jut tovább a következő körbe. Amennyiben a rendes játékidő végén döntetlenre állnak a csapatok, 2 * 15 perces hosszabbítás következik, majd ha marad a döntetlen, akkor büntetőrúgásokkal dől el a továbbjutás sorsa.

Ellenfelünket jól ismerjük, hisz a Tiszafüred is a Keleti csoportban szerepel, nem is akárhogy! Legjobb újoncként ott vannak a tabella 4. helyén. A bajnokság második fordulójában már játszottunk is velük és egy nagyon kiélezett mérkőzésen, csak a hosszabbításban szerzett góllal tudtuk őket legyőzni. Nem lesz könnyű a feladatunk ma sem, de természetesen a továbbjutás a cél!

A mérkőzés 14:00 órától kezdődik, melyről élő online közvetítéssel jelentkezünk.

Tiszafüred-Putnok5


JÁTÉKVEZETÉS

Játékvezető

A mérkőzés játékvezetője Mencsik László, segítői Hovanecz Máté László és Tamasi Sandor lesznek.

HÉT TOVÁBBJUTÓ KILÉTE ISMERETLEN

A miénken kívül további hat mérkőzés lett elhalasztva szeptemberről, köztük a Balassagyarmati VSE – DVTK kupamérkőzés. A következő forduló sorsolását 2020. október 10-én 19:15-től tartjuk, melyet az M4Sport élőben közvetít.

2020.10.07.
TISZAFÜREDI VSE – PUTNOK FC 14:00
BALASSAGYARMATI VSE – DVTK 14:00
VLS VESZPRÉM – SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 14:00
LŐRINCI VSC – NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 14:00
IVÁNCSA KSE – ÚJPEST FC 14:00
SZEGHALMI FC – SZOLNOKI MÁV FC 14:00

2020.10.10.
TOPONÁR SE – PUSKÁS AKADÉMIA FC 14:00

szlogen

Válasz írása