Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

A TISZAÚJVÁROST FOGADJUK VASÁRNAP

Holnap ismét hazai pályán, a Várady Béla Sportközpontban játszik a Putnok FC csapata, ezúttal a Tiszaújvárost látjuk vendégül. 

edfcd

TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS

Kétségkívül jól kezdte a bajnokságot a Tiszaújváros, hiszen az eddig lejátszott három forduló alatt hét pontot gyűjtöttek. Első mérkőzésükön a Gyöngyösi AK ellen játszottak döntetlent, majd a DVTK II és a DVSC II ellen is négyszer találtak be a kapuba, mely gólokkal nagy arányú győzelmet beállítva szerezték meg három-három pontot. A nyári átigazolási időszakban sok csapattal ellentétben a Tiszaújvárosnál nem volt túl nagy játékosmozgás, a távozók névsorára Lipusz Norbert, Pataki Zsolt és Illés Gábor kerültek, miközben Bene Attila, Terdik Zsolt, Galambvári Gergő és Tóth Márk került. Tehát egy “helycsere” is volt a Putnok és a Tiszaújváros között, hiszen Bene Attila tőlünk igazolt riválisunkhoz, miközben Illés Gábor a Putnok csapatánál folytatja pályafutását.

PUTNOK FC

A Putok FC egyenlőre nem büszkélkedhet a Tiszaújvároséhoz hasonló eredményekkel, hiszen a három lejátszott mérkőzésen három pontot gyűjtöttünk. Elsőként a DEAC otthonában ikszeltünk, majd hazai pályán a Sényő-Barnifex FC ellen játszottunk egy 0:0-ás döntetlent, hétvégén pedig Balassagyarmatról egy 1:1-es eredménnyel zárult mérkőzés után utazhattunk haza egy ponttal.

A KÉT CSAPAT EGYMÁS ELLENI MÉRLEGE

Az NB3 Keleti csoportjában 2013-tól minden bajnoki szezonban kétszer találkozunk a Tiszaújváros csapatával, akik ellen nagyon pozitív mérleggel büszkélkedhetünk, hiszen a sok győzelem mellett, csak egy döntetlent és szintén egy vereséget jegyeznek javunkra. Lássuk ezt részleteiben.

  •  A 2013/14-es bajnokságban két alkalommal szereztünk ellenük 3 pontot, hazai pályán 3 góllal bizonyultunk jobbnak,  idegenben pedig 2:3-as eredmény született a javunkra.
  • A 2014/15-ös bajnokságban szintén 6 ponttal gazdagodtunk a Tiszaújváros elleni mérkőzéseken, Putnokon 2:0-ás végeredmény született, Tiszaújvárosban pedig 2:3-at játszottunk.
  • 2015/16-ban szintén kétszer diadalmaskodtunk, ősszel 3:0 , tavasszal pedig 1:3 lett az eredmény, természetesen a mi javunkra.
  • Az NB3 Keleti csoportjának 2016/17-es bajnoki szezonjában, két egy gólos meccsen bizonyultunk jobbnak a Tiszaújvárostól.
  • A 2017/18 pontvadászatban idegenben Katona Bence góljának köszönhetően putnoki siker született, hazai pályán pedig gólzáporos mérkőzésen 3:3-as döntetlennel szereztünk egy pontot.
  • A 2018/19-es szezonban a Tiszaújváros vendégeként Csirszki Martin és Bene Attila góljaival 1:2-es végeredményt állítottunk be, majd a tavasszal a Tiszaújváros javára billent a mérleg, hiszen április 28-án 50 év után nyerni tudtak Putnokon
Tavasszal a Tiszaújváros örülhetett Putnokon

Tavasszal a Tiszaújváros örülhetett Putnokon

A FORDULÓ TOVÁBBI MÉRKŐZÉSEI

Vasárnap nyolc mérkőzést rendeznek az NB3 Keleti csoportjában, melyeken kivétel nélkül 17:00-kor hangzik majd el a kezdő sípszó, a bajnokság negyedik fordulójának párosításai a következőek.

4. forduló

Válasz írása