Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

A TÉL KÖZBESZÓLT – ELMARAD A HOLNAPI CIGÁND-PUTNOK BAJNOKI

Az NB3-as bajnokság tavaszi idénye ugyan holnap, azaz március 3-án startolt volna, viszont a nem várt február végi havazás sok helyen játékra alkalmatlanná tette a pályákat. A keleti csoport csapatai közül többen kértek halasztást az MLSZ-től a soros mérkőzésekre, ide tartozik a Cigándi SE illetve a Putnok FC is, akik a holnapi nap helyett március 21-én (szerdán) pótolják a 17. fordulóban esedékes meccsüket.

Csoportunkat érintve szinte minden mérkőzés elhalasztásra került egységesen március 21-re, így holnap illetve vasárnap is csak egy-egy találkozó kerül megrendezésre az NB3 Keleti csoportjának első tavaszi fordulójában:

Balassagyarmati VSE – Monori SE      (03.03. 14:30 óra)
Gyöngyösi AK – DVTK II.                      (03.04. 14:30 óra)

A másik két csoportban mindössze 1-1 találkozót terveznek lejátszani, de a mai hóesés még azoknak a mérkőzéseknek is keresztbe tehet. A hétvégi másodosztályú bajnokság teljes fordulója is elhalasztásra került.

A Putnok FC csapata ugyan elhalasztotta soros bajnokiját, de a tervek szerint március 3-án (szombaton) a Sajóvölgye Focisuli múcsonyi alközpontjának műfüves pályáján a szintén csoportunkban szereplő Tállya KSE csapatával játszott volna edzőmérkőzést. Igen ám, de a mai havazás ezt is meghiúsította, a múcsonyi pálya alkalmatlanná vált a játékra, így ez a felkészülési mérkőzés is elmarad….

Válasz írása