Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

A REAL-PSG ELŐTT A PUTNOK FC IS PÁLYÁRA LÉPETT

A futballt szerető nagyvilág figyelme ugyan ma este a Santiago Bernabeu stadionra összpontosul, de a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője, a Real Madrid – Paris SG meccs előtt a Putnok FC is lejátszotta soron következő felkészülési mérkőzését a Megyei I. osztály élmenője, a Felsőzsolca ellen.

Már hagyományosnak mondható, hogy a két gárda edzőmérkőzéssel segíti egymás minél jobb felkészülését és így történt ez ebben az időszakban is. A Sajóvölgye Sportcentrum műfüves pályáján 18:30-tól játszottak a csapatok, meglehetősen zord, havas-esős időjárási körülmények között.

A Putnok játékerejéhez méltóan játszotta végig a találkozót, a kezében tartotta a gyeplőt és nem kevés időnek kellett eltelnie mire a Felsőzsolca egyáltalán a kapunk közelébe férkőzött. A kilencven perc alatt számtalan támadással ostromoltuk a ” Mojito Koktélosok” kapuját, de a sok helyzetből az első játékrészben végül “csak” kettőt sikerült értékesíteni. A második félidőre még jobban megrázta magát a putnoki társaság, még kevesebb területet hagyott az ellenfelének és még több helyzetet dolgozott ki. Végül ebben a játékrészben is két góllal terheltük meg a zsolcaiak kapuját. Meg kell jegyeznünk, hogy a Felsőzsolca kulturált, jó futballt játszott a találkozón, cseppet sem véletlen a bajnokságban elfoglalt helyezése.

PUTNOK FC – FELSŐZSOLCA 4-0 (2-0)

Putnok FC: Málik M., Bodnár D., Zimányi A., Nyisalovits D., Czető M., Illés R., Tóth Sz., Gál B., Madarász J., Katona B., Sápi J.

Putnok FC II. félidő: Egyed B., Zimányi A., Gál Sz., Nyisalovits D., Szemere B., Fehér B., Tóth Sz., Balogh A., Csirszki M., Kemény T., Katona B.

Gólszerzők: Katona Bence (2), Tóth Szabolcs, Kemény Tamás

Zsolca

Válasz írása