Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

A KÖZÖNSÉG IS ÉRTÉKELTE MÁSODIK FÉLIDEI ERŐFESZÍTÉSEINKET

Ötgólos vereséget szenvedtünk a Pakstól a tegnapi kupamérkőzésen. 17 percig tudtuk tartani magunkat, addig kifejezetten jól is játszottunk, de aztán egy büntetőből szerzett góllal hátrányba kerültünk és onnan zsinórban szerezte a gólokat a Tolna megyei gárda. Miután a félidőben már 4-0 volt nem ide, a továbbjutás kérdése lényegében az első negyvenöt percben eldőlt. A Paksi FC folytathatja a kupaszereplést.

Tomislav Sivic2

„Úgy gondolom, ma kiválóan játszottunk. Kétérintőből alakítottunk ki helyzeteket, és maximálisan komolyan vettük az összecsapást. Ilyennek kell lennünk minden NBI-es mérkőzésünk alkalmával, hiszen ma a srácok megmutatták, jó úton járunk. Az első félidő után, melyet négy góllal megnyertünk, továbbra is azt kértem a srácoktól, játszunk úgy, mintha 0-0 lenne a mérkőzés állása. A második negyvenöt percben is folytattuk a sok helyzet kialakítását, ám csak egyszer tudtunk betalálni. Gratulálok a csapatnak, jó teljesítményt nyújtottunk”fogalmazott a Paksi FC mestere, Tomislav Szivic a találkozót követően.

Kriston István Putnok

“Először is szeretnék gratulálni a Paks csapatának, megérdemelten jutottak tovább. Egyúttal sok sikert kívánok nekik a bajnokságban és a kupában is jussanak minél tovább. A mi csapatunkkal kapcsolatban úgy gondolom, hogy a mérkőzés végkimenetelét nagyban befolyásolta hogy kaptunk egy gólt a legelején egy buta szabálytalanság után. Ez rányomta a bélyegét a csapatra, ahogy látszott is az első félidő további részében. A második félidőben úgy gondolom, hogy voltak pozitív jelek a csapat teljesítményében illetve az plusz pozitívum és erőt kell adnia a játékosoknak a folytatásra, hogy a közönség is értékelte a második játékrészben nyújtott erőfeszítéseinket” – nyilatkozta honlapunknak Kriston István, a Putnok FC vezetőedzője a mérkőzést követően.

DSC_0996

Válasz írása