Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

A KITŰZÖTT MUNKÁT TISZTESSÉGESEN ELVÉGEZTÜK

A célegyenesben vannak az NBIII-as csapatok, köztük a Putnok FC is, hisz a hétvégén elkezdődik a 2017/18-as labdarúgó bajnokság. A fiúk egy kemény alapozást, intenzív felkészülést hagynak a hátuk mögött és szombaton a Tiszaújváros ellen megkezdhetik a bajnoki pontok gyűjtögetését.
Egy kérdés egy válasz rovatunkban a csapat oszlopos tagját, Zimányi Ádámot kértük meg, hogy értékelje az elmúlt öt hetet játékos szemmel.

zimanyi_adam

Egy hosszú és kemény felkészülésen van túl a csapat mely során nem kevesebb mint nyolc edzőmérkőzést játszott a csapat. Mit gondolsz miben szolgálták leginkább a felkészülést ezek a mérkőzések?

ZIMÁNYI ÁDÁM: A játékosok szempontjából a meccsterhelés, a játékelemek, -rendszerek gyakorlása, a hibák felismerése és annak a javítása, talán ezek voltak azok a dolgok amire hasznosak voltak a felkészülési mérkőzések.

Bár ezeken a találkozókon nem elsősorban az eredmény számít, mégis volt olyan ami a játék szempontjából sem jól sült el. Mi volt a gond azokon a meccseken?

ZIMÁNYI ÁDÁM: Több meccsen is más felállásban és más játékrendszerben léptünk pályára pont azért, hogy kiderüljön melyik is a legjobb a csapat szempontjából. Mégsem ezek miatt, hanem inkább a nem megfelelő koncentrálás, a fáradtság lehetett az oka, hogy azokon a meccseken alulteljesítettünk.

Játékosként hogy látod megfelelően felkészült a csapat az előtte álló feladatra?

ZIMÁNYI ÁDÁM: A kitűzött munkát tisztességesen elvégeztük és úgy érzem hogy a csapat erősödött is ez által, de úgyis a bajnoki mérkőzések fognak kellő visszaigazolást adni. Ott kell mindenkinek a legjobbját mutatnia!

IMG_2444

 

Válasz írása