Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

A KIHÍVÁS NAPJA: HAT PONTOS MÉRKŐZÉS VÁR RÁNK

EL KELL HINNI HOGY KÉPESEK VAGYUNK RÁ

Annak ellenére, hogy még 16 forduló vár a csapatokra már most rendkívül kiélezett küzdelem folyik a kieső helyek elkerüléséért amiben legnagyobb sajnálatunkra mi is érintettek vagyunk. Miután a tavaszi nyitó fordulóban kikaptunk a Salgótarjántól, két helyet veszítve a 16. pozícióba csúsztunk vissza. Ilyen rossz helyen még nem álltunk ebben a szezonban és nem is szeretnénk itt sokáig tartózkodni. Ehhez viszont nyerni kell vasárnap Mezőkövesden és persze a többi eredmény is számunkra kedvezően kell hogy alakuljon.

DSC_0212

Nem vitás, hogy a keretünk erőssége alkalmas a céljaink, a biztos bennmaradás elérésére, de a pontokat a pályán mutatott teljesítmény és az elért eredmény alapján osztják, így ott kell bizonyítunk…


A TABELLA UTOLSÓ HELYEZETTJÉHEZ UTAZUNK

Igaz, hogy a sereghajtó vendégei leszünk vasárnap délután, de ez nem szabad, hogy bárkit is megtévesszen. Főleg nem minket. A matyóföldiek hátránya a bennmaradást érő helyhez képest soknak tűnik, de nem ledolgozhatatlan és jól tudják, hogy nem egy lehetetlen küldetés annak elérése. Az elmúlt héten a mezőny egyik legmasszívabb csapata, a Sényő ellen is bizonyították, hogy mire képesek, kétszer is vezettek a szabolcsiak ellen, akik csak a 89. percben tudtak pontot menteni. Bár tudjuk, hogy minden mérkőzés más, de már csak a múlt vasárnapi találkozóhoz képest is láthatjuk mire számíthatunk és kikkel kell felvennünk a harcot.

Ősszel egyébként hazai pályán 3-0-ra legyőztük őket, de még élénken él bennünk az a kép, hogy az eredménytől függetlenül milyen nehéz volt az a meccs és ha az első gólt nem mi szerezzük, akkor kapaszkodhattunk volna ellenük.


KERETHELYZET: KETTEN BESZÁLLTAK A “HAJÓBA”

Jó hír a csapat háza tájáról, hogy a télen igazolt Daniel Valach és az öt sárgás eltiltását letudó Ádám Ferenc pályára léphet bővítve ezzel Fehér Balázs vezetőedző lehetőségeit.

Daniel Valach

JÁTÉKVEZETÉS

Játékvezető

A mérkőzést Kovács Tamás vezeti, segítői Dobos Dávid és Piskóczi Viktor lesznek.

23. FORDULÓ: ÚJABB 10 MECCSEL FOLYTATÓDIK A BAJNOKSÁG

A listavezető a fiatalos lendülettel bíró Gyöngyöst fogadja, a 2. helyezett Jászberény pedig Ceglédre látogat. Izgalmasnak tűnik a Kisvárda II. és a DVTK II. összecsapása, de ugyanezt mondhatjuk el a BVSC – Sényő derbiről. A mi meccsünkön kívül lesz még egy kiesési rangadó a 23. fordulóban, kíváncsian várjuk mit hoz a Tállya salgótarjáni vendégjátéka.

23. forduló

Az őszi odavágók eredményei:

4. forduló eredmények 2

Válasz írása