Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

A JÓ JÁTÉK EREDMÉNYESSÉGGEL PÁROSULT – HÁROMGÓLOS GYŐZELEM A SÉNYŐ ELLEN

Bár még mindig négy hét van az NBIII-as labdarúgó bajnokság tavaszi nyitányáig, nyugodtan tekinthetjük egyfajta mérföldkőnek a ma lejátszott felkészülési mérkőzésünket, melyet a szintén Keleti csoportos Sényő ellen vívtunk meg. A szabolcsiak még úgy is komoly játékerőt képviselnek, hogy a télen 4 távozójukkal szemben csak egy játékost igazoltak, épp ezért az ellenük bemutatott játék egy reális visszaigazolást jelent számunkra, hogy hol is tartunk jelen pillanatban.

Sényő

Nos a mai találkozó igen csak jól sikerült, mert sem a játékunkra, sem az eredményességre nem lehetett panasz. Éretten, higgadtan futballoztunk, nem rontottunk az ellenfélnek, inkább megjárattuk a labdát kétszer is mint sem elszórtuk volna. Kerestük a Sényő gyenge pontjait, a réseket ahol megbonthatjuk a védekezésüket. Úgy tűnt ezzel meg fog gyűlni a bajunk és nehéz lesz átjátszani a szabolcsiak védelmét, de aztán egy felpasszolt labdát Katona Bence addig-addig cipelt míg be nem verte a rövid alsóba megszerezve a vezetést a Putnoknak. (1-0)

DSC_0116Katona Bence “Katona Bencés” góllal szerezte meg a vezetést

A gól után még magabiztosabban játszottunk, továbbra is labdabirtoklási fölényben voltunk és már az ellenfél térfelén próbáltuk megzavarni őket vagy épp megszerezni tőlük a labdát. Egy ilyen sikeres labdaszerzés után Ádám Ferenc lendületes léptekkel vitte a védőfalra a labdát majd zseniális passzal találta meg Katona Bencét a bal szélen, aki aztán a kapus mellett a hosszúba helyezett. (2-0)

DSC_0290Ballag a Katona Bence, aki két gólig jutott a mai napon

A szünetben Nagy Csaba és az Imrő László, Fiumei Viktor edzőpáros is cserére szánta el magát, lényegében a kispadon helyet foglaló valamennyi játékos pályára lépett a második játékrész során.

Nálunk Nyisalovits Donát, Vajda Roland és Leo Mitruscsak végigjátszotta a második félidőt, Takács Tamás, Sándor Bálint és Asztalos Gábor pedig a játékrész közben állt be.

DSC_0395Vajda Roland, Takács Tamás és Leo Mitruscsak is jól szállt be a meccsbe

A második félidőre elég komolyan felbillent a pálya a mi javunkra, legalábbis az első 20-25 percben sokat nem volt a mi térfelünkön a labda. A támadás felépítéseink nagyon ültek, több alkalommal is villámgyorsan jutottunk el a vendég kapuig, ahol aztán sorra el is puskáztuk az adódó lehetőségeket. Gyakorolhattuk a pontrúgásokat is elég komolyan. Csak szögletből rúgtunk vagy 5-6-ot, de szabadrúgásból is próbálkozhattunk. Ádám Ferenc épp egy ilyenből bombázhatott kapura, a szabolcsi portás magabiztosan védett, később Vajda Roland szabija pedig a blokkban akadt el.

DSC_0364A második félidőben elvégezhettünk jó pár pontrúgást

Az utolsó húsz percre kicsit ketté szakadt a pálya, így egy-két védenivalója Lékai Somának, majd Asztalos Gábornak is akadt, az i-re a pontot mégis mi tettük fel. A 90. percben egy pazar kényszerítőzés után Csirszki Martin a gólvonaltól kb. 50 cm-re még bevetett egy-két pimasz cselt, majd miután a kapus elfeküdt a hálóba passzolta a labdát. (3-0)

A vége háromgólos, magabiztos Putnok győzelem!

DSC_0098Csirszki Martin demoralizáló gólja állította be a 3-0-ás végeredményt

JEGYZŐKÖNYV

PUTNOK FC – SÉNYŐ-CARNIFEX FC 3-0 (2-0)

Putnok FC: Lékai Soma, Lakatos Miklós, Mahalek Marcell, Zimányi Ádám, Arday Dominik, Keményffy Máté, Csirszki Martin, Kercsó Bence, Kismarton Balázs, Ádám Ferenc, Katona Bence

CSERÉK: Asztalos Gábor, Nyisalovits Donát, Vajda Roland, Leo Mitruscsak, Sándor Bálint, Marczis Marcell, Takács Tamás

Edző: Nagy Csaba

Sényő-Carnifex FC: Gazsi Tamás, Hadházi Dávid, Szokol Zsolt, Bodó Gábor, Boros Dávid, Lizák Bence, Fabu Márton, Lakatos László, Kapacina Valer, Farkas Márk, Pál Zsombor

CSERÉK: Gagyi Sándor, Barta Gábor, Fenyőfalvi Dávid, Tőkés Tibor, Kelecsényi Dávid

Edző: Imrő László, Fiumei Viktor

Gólszerzők: Katona Bence (2), Csirszki Martin ill. –


DSC_0248

DSC_0088

DSC_0144

A mérkőzésről készült többi kép a Putnok FC facebook oldalára lesznek feltöltve.


A Putnok FC felkészülési mérkőzéseinek sora a jövő héten szerdán 18:30-as kezdéssel, a Fülek ellenében folytatódik. A találkozó a Sajóvölgye Focisuli Elek Ákos Utánpótlás Központjában lesz megrendezve.

Válasz írása