Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

A JÁSZBERÉNY ELLEN IS PONTSZERZÉSRE KÉSZÜLÜNK

Túl vagyunk a bajnokság őszi idényének felén, a Putnok FC 4 győzelemmel, 1 döntetlennel és 3 vereséggel a 8. helyről várja a folytatást. Csapatunk a legutóbbi két mérkőzését egyaránt megnyerte, három hete Sajóbábony otthonában, a múlt hétvégén pedig Putnokon a Salgótarján ellen tudott nyerni. A két meccs között a Magyar Kupában játszottunk a másodosztályú Csákvárral, akik elbúcsúztattak minket a sorozat további küzdelmeitől.
Így néz ki a közelmúlt, de nézzük mi vár ránk októberben.

A 9. fordulóban, azaz a holnapi napon a Jászberénnyel csapunk össze, akik ideiglenes otthonukban, Gyöngyösön fogadnak majd minket. Egy héttel ezelőtt nagy pofonba szaladtak bele a Szemere Balázst is a soraikban tudó jászságiak, miután meglepetésre 5-1-re kikaptak Debrecenben. Az eddigi bajnokságban kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó Jászberénynél vélhetően csak egy kisiklás volt a múlt heti, bár nem bánnánk ha holnap “hazai” pályán ellenünk is megismételnék ezt. Információink szerint egyébként már csak azért is csalóka a Jászberény eredménye, mert Debrecenben is domináltak, de Sáfár László tanítványai remek kontrajátékkal sorra szerezték a gólokat, így végül nem érdemtelenül nyerték meg a bajnokit.

A Jászberény a tabella 3. helyét foglalja el nyolc fordulót követően, de előnyük mindössze 3 pont velünk szemben.

Összehasonlításként megmutatjuk a két csapat legutóbbi öt mérkőzésének eredményeit:

Putnok-DEAC-1 Putnok-DEAC-3

A két csapat az elmúlt időszakban (2009/10-es szezontól) 10 meccset játszott egymás ellen. Ezek közül 6 putnoki győzelmet hozott, 1 döntetlen és 3 jászberényi siker született. A legnagyobb különbséggel épp Jászberényben tudtunk nyerni 2010. május 26-án. Azon a találkozón 6-2-re nyertünk.

IMG_0523

A vasárnapi mérkőzés játékvezetője Sipos Tamás lesz. Ő két alkalommal vezetett már nekünk bajnoki találkozót, 2016. augusztus 14-én az MTK II. otthonában, amikor 3-2-re nyertünk, majd ugyanabban a szezonban október 2-án az Újpest II. ellen megnyert találkozót (1-0), amit szintén idegenben játszottunk. A Jászberénynek eddig egyszer dirigált, ők is az Újpest II.-vel játszottak és kikaptak 2-1-re.
A játékvezető segítői Molnár István és Tőkés Róbert lesznek.

A mi meccsünkön kívül további nyolc mérkőzést rendeznek, köztük igazán izgalmasakat is, íme a paletta. 🙂

Mérkőzések 9

 

Szokásunknak megfelelően a holnapi mérkőzésről 14:30-tól online közvetítéssel jelentkezünk!

 

Jászberény-Putnok2

 

Válasz írása