Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

A GYŐZTESEK ÚTJÁRA LÉPNÉNK JÁSZBERÉNYBEN

Az 5. fordulóval folytatódik az NBIII-as labdarúgó bajnokság 2019/20-as szezonja, melyben csapatunk a 3. helyezett Jászberény otthonában vendégszerepel. A mérkőzés ma délután 16 órától veszi kezdetét.

JászberényiFC-PutnokFC2

Ellenfelünk remekül kapta el a rajtot az idei pontvadászatban, első három mérkőzését megnyerte, majd a múlt héten a DVSC II. otthonában egy döntetlenre volt jó. Csapatuk erősségét jól mutatja, hogy két héttel ezelőtt hazai pályán hátrányból fordítva tudták két vállra fektetni a diósgyőri titánokat, míg Debrecenben előbb kétgólos hátrányt dolgoztak le, majd a harmadik hazai találat után másodszorra is ki tudtak egyenlíteni. A beszámolók szerint a parázs hangulatú mérkőzésen a Jászberény vezetőedzőjét, Német Gyulát kiállította a játékvezető, aki csapata következő három bajnokiján nem ülhet le a kispadra.

A Jászberény 10 pontjával a tabella 3. helyét foglalja el. A ponttáblázat első négy helyén egyébként négyes holtverseny van, a listavezető DEAC, a 2. Tiszaújváros, a 3. Jászberény és a 4. Cegléd is 10-10-10 pontos. Intő jel lehet számunkra, hogy Szemere Balázsék rúgták eddig a legtöbb gólt, szám szerint 12-őt a bajnokságban, igaz a kapott gólok száma is több mint a miénk (6).

A Putnok FC a 12. pozícióban tanyázik jelenleg. 3 pontot gyűjtöttünk eddig, a rúgott góljaink száma szintén 3, a kapott góloké pedig 4.

Tabella 4

A Putnok FC-nek szervezett és taktikus játékot kell bemutatnia ha jó eredményt szeretne elérni Jászberényben. Látható, hogy ők sem legyőzhetetlenek, a védekezésük sebezhető, de a támadójátékuk hatékonyságára eddig nem nagyon volt panasz. Szerencsére ebben mi is előreléphetünk holnap, hisz letudva három meccses eltiltását, újra pályára léphet legveszélyesebb támadónk, Katona Bence.
Nagyon bízunk benne, hogy csapatunk holnap egy olyan eredménnyel rukkol elő, mellyel átadhatjuk a múltnak nyeretlenségi szériánkat…


A többi pályán sem áll meg az élet, mindenki tovább gyarapíthatja pontjai számát. Első ránézésre izgalmasnak tűnik az éllovas DEAC sényői vendégjátéka, de lesz a fordulóban két megyei rangadó is, Borsodban a Tiszaújváros a Tállyát, Hevesben az Eger a Gyöngyöst fogadja a mai játéknapon.

5. forduló


Tájékoztatjuk honlapunk olvasóit, hogy csapatunk mai mérkőzéséről élő közvetítés helyett élő eredménykövetéssel fogunk jelentkezni.

Válasz írása