Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

A GYÖNGYÖS MEGFRICSKÁZTA A FÜZESGYARMATOT

Végre utolértük magunkat az NBIII Keleti csoportjában, a sok mérkőzés elhalasztás a mai napon véget ért, lejátszották ugyanis a 21. forduló egyetlen elmaradt találkozóját is.

Kisebb meglepetésre a kiesés elől menekülő Gyöngyös idegenben aratott nagy arányú győzelmet a Füzesgyarmat vendégeként. A békésiek tavasszal kiváló formában futballoznak, a mai fiaskón kívül csak a Putnoktól és a Monortól szenvedtek vereséget. Nem csoda, hogy a tabella 6. helyén állnak.
Ugyanakkor az edzőváltáson átesett Gyöngyös, Csank János szakmai igazgató irányítása alatt harmadszor győzött a mai napon és már a 9. a tabellán. Az idei szezon kiegyensúlyozottságát jól jelzi, hogy a hevesi alakulat egy hétvégi győzelemmel akár az 5. helyen is kiköthet.

NBIII KELETI CSOPORT, 21. FORDULÓ
FÜZESGYARMATI SK – GYÖNGYÖSI AK 1-4 (0-2)

A mérkőzés lejátszása után a tabella a következőképpen fest. A Putnok FC továbbra is a 3. helyen áll, a Monor 14 pontos előnye behozhatatlannak tűnik az ESMTK előtt, gyakorlatilag 5 pontot kell még gyűjtenie Horváth Dávid csapatának, hogy minden más eredménytől függetlenül bajnok legyen. A biztos kiesők között a Balassagyarmat és a Tiszafüred tanyázik, de nincs könnyű helyzetben a Debrecen és a Tállya sem. 

Tabella 21. forduló

Válasz írása