Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

A FŐPRÓBA JÓL SIKERÜLT, JÖHET A PREMIER

Nyolcadik, egyben utolsó felkészülési mérkőzésén is túl van a Putnok FC miután ma délután lejátszotta a Tintahalak együttesével lekötött találkozót.

A rekkenő hőség sem akadályozta meg a csapatokat abban, hogy a jövő héten startoló bajnoki nyitány előtt megtartsák a főpróbát. A Putnok FC esetében ez volt az utolsó alkalom arra, hogy Koszta Péter szemügyre vegye kikkel számolhat a Tiszaújváros elleni bajnoki találkozó kezdő tizenegyében. Noha különböző okok miatt több játékos sem állt a putnoki mester rendelkezésére, de azért mind az eddigi edzőmeccsek, mind az edzéseken látottak a segítségére lehetnek.

Ami a mérkőzést illeti, egy pörgős, jó iramú találkozót tekinthettek meg a kilátogatók, ami a nagy meleg tükrében még inkább elismerésre méltó a fiúktól. Jó házigazdához illően mi diktáltunk az elejétől fogva, ám a Tintahalak játékosai megmutatták hogy sebességben abszolút, harcosságban meg főleg képesek felvenni velünk a versenyt. Ez utóbbiban túl is szárnyaltak minket. A 7. percben egy beadás után a vendégvédelem és a kapus is bizonytalankodott, amit Icsó Zsolt közvetlen közelről ügyesen ki is használt, megszereztük a vezetést. Négy perc múlva a zöld mezesek szépen játszották át a középpályánkat, majd a tizenhatoson belül is higgadtak maradtak és közvetlen közelről jött is az egyenlítés.

A második negyvenöt percre mindkét edző jó néhány poszton cserélt, a Tintahalak kispadja egyébként is olyan hosszú volt, hogy a kínai nagy fal hozzá képest milliméterekben mérhető. Komolyra fordítva a szót, valóban tíz cserejátékost is bevetett a második félidőben Strebek Marcell, a vendégcsapat vezetőedzője. A frissítések után is mi uraltuk a játékot, sőt rögtön a játékrész elején betalálhattunk volna. Ami elsőre nem sikerült, másodikra igen, Nagy Csaba remek indításával Balogh Alex robogott a kapuig, majd a kapus mellett a hálóba juttatta a lasztit.

A későbbiek során még legalább három nagy helyzetet, mondhatni ziccert alakítottunk ki, de ezeket nem sikerült értékesíteni, miközben a Tintahalak a letámadásokból, a labdaszerzésekből vagy épp a gyermeteg védelmi hibáinkból próbált érvényesülni. A szélsőjátékuk és a kontráik a sebességük miatt volt veszélyes, de a két legnagyobb gólhelyzetnél Tóth András nagyot védett. Több gól már nem esett, így maradt a 2-1-es eredmény.

PUTNOK FC – TINTAHALAK SE 2-1 (1-1)
Putnok FC: Egyed B., Bocsi P., Csicsvári M., Zimányi A., Czető M., Balogh A., Tóth Sz., Illés R., Icsó Zs., Csirszki M., Kovács B.
Cserék: Tóth A., Nyisalovits D., Nagy Cs., Sápi J., Fehér B., Bodnár D.
EDZŐ: Koszta Péter
Tintahalak SE: Csontos K., Pataki B., Révész Gy., Farkas Z., Baksa Á., Németh G., Sztanko D., Aranyos M., Rácz B., Tóth H.
Cserék: Orza A., Sásdi D., Altorjai R., Szabó K., Csuka G., Kovács E., Vincze Sz., Katona D., Sárossy D., Gerhard Á.
EDZŐ: Strebek Marcell
Gólszerzők: Csicsvári Milán 7′, Balogh Alex 49′ ill. Rácz Botond 11′

IMG_2599J

TOVÁBBI EREDMÉNYEK:

MTK II. – Dunaharaszti MTK 1-2
Paksi FC II. – ESMTK  2-1
DEAC – Nyírbátor 0-5
Monori SE – Veszprém 3-3

/Forrás: nb3foci.hu/

Válasz írása