Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

A FERENCVÁROS EURÓPÁT, A PUTNOK A JÁSZBERÉNYT LEPNÉ MEG…

ÚJRA PÁLYÁN A CSAPAT: A 12. FORDULÓ KÖVETKEZIK

Gyorsan elszaladt ez a hét, holnap ismét játéknap van, melyben a Putnok FC is érdekelt. Két hazai mérkőzés után egy idegenbeli találkozó vár együttesünkre, az éllovas Jászberényhez utazunk. Nem kell különösebben ecsetelni, hogy mennyire nem egyszerű feladat előtt állunk, de mint mindig, most is 0-0-ról indult az eredmény…

Jászberény - Putnok 2 

A LISTAVEZETŐ JÁSZBERÉNYHEZ LÁTOGATUNK

A bajnoki tabella jelenlegi első öt helyezettjéből hárommal már játszottunk, most következik a negyedik, méghozzá a pontverseny élén álló Jászberény. A korábban több ízben is nálunk futballozó Szemere Balázst és Süttő Attilát is sorai tudó együttes kiválóan teljesít a bajnokságban, pontjaikért keményen megdolgoztak és méltán vannak ott a tabella első helyén. A hazai mérlegük egészen kiváló, sőt ennél jobb nem nagyon lehetne. 5 mérkőzésükből 5-öt nyertek 20 gólt szerezve és mindössze 4-et kapva. A legszorosabb eredményt a BVSC-Zuglóval játszották a legutóbbi hazai meccsükön, de 3-2-re sikerült felmúlni ellenfelüket. A bajnokság 11. fordulójában Sényőn vendégszerepeltek, ahonnan egy pontot tudtak elhozni.

119515132_1755609677910243_7829977082307512137_o
Fotó: facebook.com/jaszberenyifc

A Jászberény 11 meccse során mindössze egyszer kapott ki ebben a szezonban, nagy meglepetésre a Tiszafüred tudta őket legyőzni 2-1 arányban a megyei rangadón. A jászságiak legnagyobb skalpja egyértelműen a Tiszakécskéé, akiket vendégként tudtak két vállra fektetni. Bár a bajnokság első helyén állnak, a vesztett pontok tekintetében a 2. helyezett Tiszakécske jobban áll, mivel ők egy meccsel kevesebbet játszottak.


A MUNKÁT ELVÉGEZTÜK, A SZEREPLŐK KÉSZEN ÁLLNAK, JÖHET AZ ELŐADÁS

Továbbra is sok sérülttel, de a heti edzéstervet becsületesen végrehajtva készült fel csapatunk a soron következő bajnokijára. Láthattuk, hogy a Gyöngyös elleni mérkőzésen is odatették magukat a fiúk és nem csak magukért, de azokért a játékostársakért is küzdöttek, hajtottak akik ilyen-olyan okokból a lelátóra kényszerültek. Fehér Balázs edzőnket is dicséret illeti, aki okos taktikával, az ellenfélből jól felkészülve küldte pályára játékosait, akik nagyrészt teljesítették is azt amit útravalóul kaptak tőle. Valami hasonló speciális receptre lesz szükség holnap Jászberényben is, amivel egyrészt meg tudjuk lepni riválisunkat, másrészt jó eredményt érhetünk el. A helyzetet élezi, hogy újabb játékosoknál jelentkeztek kisebb-nagyobb sérülések, igaz vannak visszatérők is…

DSC_0202

Ami az eltiltottakat illeti, Keményffy Máté letudta ötmeccses eltiltását, Mertse Ábel viszont a hétvégén tölti le, így Őt egész biztos nem láthatjuk a pályán a holnapi mérkőzésen.


HÉT SZEZON ÓTA FOLYAMATOSAN EGY CSOPORTBAN

Három csapat van az NBIII Keleti csoportjának mezőnyében, akik az elmúlt 7 bajnokságban ebben az osztályban és ebben a csoportban szerepeltek: a Jászberényi FC, a Termálfürdő FC Tiszaújváros és a Putnok FC. Nem nehéz kiszámolni, hogy a tavalyi csonka szezont leszámítva (amikor is csak egyszer játszottunk velük) az elmúlt hat szezonban mindig kétszer játszottunk a jászberényiekkel. A hat vendégként lejátszott mérkőzésből 4-et ők nyertek, egy alkalommal döntetlen született és egyszer tudtuk legyőzni őket saját pályájukon. Legutóbb 2019. szeptember 1-jén mértük össze tudásunkat és maradtunk alul 4-0 arányban. Érdekesség, hogy azon a meccsen rendesen beetettek minket, a hazai pálya (Gyöngyösön játszották akkor a hazai meccseiket) ellenére hagyták, hogy támadjunk ők pedig kontrákból lőtték a gólokat. 

22597661_dc438c3cc26e09aaf1de5cefae15b31e_xl

Szívesebben emlékszünk vissza 2015. április 18-ra, amikor 4-1-re legyőztük őket. A góljainkat Zimány Ádám (2), Horváth Szabolcs és Bene Attila szerezték. Érdekesség, hogy azon a meccsen a putnoki kezdő tizenegyben ott volt Szemere Balázs és Süttő Attila is… A jelenlegi keretünkből az akkori csapat tagja volt még Zimányi Ádám, Madarász János, Galambosi Máté, valamint edzőnk Fehér Balázs…

22597575_da86404bb70f36328afced642033db2b_xl


JÁTÉKVEZETÉS

Játékvezető

A mérkőzés játékvezetője Takács Ákos, segítői Kovács Zoltán és Vilmányi Simon lesznek.

Szabályváltozás


A 12. FORDULÓ PROGRAMJA

Jelen állás szerint a DVSC II. – BVSC-Zugló mérkőzés kivételével (amit november 25-én pótolnak) minden meccset lebonyolítanak a holnap folyamán.

Bár kétség kívül számos izgalmasnak tűnő összecsapást rendeznek a Keleti csoport hétvégi fordulójában, a Tiszakécske – Eger találkozó ezek közül is kiemelkedik. A bajnoki tabella 2. és 3. helyezettjének meccsen nagy küzdelemre és még nagyobb taktikai csatára van kilátás. Hogy ki nevet a végén azt csak 19 óra körül tudhatjuk meg, hisz a rangadó a többi mérkőzéssel ellentétben csak 17 órakor kezdődik.

12. forduló

A címfotó forrása: fradi.hu

szlogen

Válasz írása